IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Van Gaal: Yaratıcı orta saha istiyorum (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/681763-van-gaal-yaratici-orta-saha-istiyorum.html)

Seth 16 Şubat 2015 13:55

Van Gaal: Yaratıcı orta saha istiyorum
 
Van Gaal sezon sonunda yaratıcı bir orta saha oyuncusu transfer edeceğini açıkladı. Bu akşam oynanacak Preston federasyon maçı öncesi basın toplantısında yaptığı en önemli açıklama sezon sonunda yaratıcı bir orta saha transferi oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Gazetecilerin ısrarla isim istediği Van Gaal sonunda ısrarları kıramdı ve bu konuda düşündüğü isimleri açıkladı.

Vaan Gaal, 'Biliyorsunuz Kevin Strootman dizinden sakat yaza kadar ne olur bilinmez. Paul Pogba'yı elbette takımda görmek isterim fakat hem eski United oyuncusu hem de bonservis bedelinin yüksek olması sorun yaratır. Arturo Vidal ile ilgilendik o da dizinden sakatlık geçirdi.

Son maçta Januzaj ve Di Maria'yı oynattım orta sahada. Çok yetenekli iki oyuncu. Falcao ve Van Persie ile dört üst düzey ve yaratıcı futbolcu ile oynuyoruz. Bu üst düzey futbolcuların arasına yaratıcı ve balans getirecek bir oyuncu istiyorum sezon sonunda. Bir gazetecinin 'Bu isim Sneijder olabilir mi ? sorusuna Evet şartlar uyarsa neden olmasın. Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri ve takımdaki balansı ayarlayabilecek yaratıcı bir futbolcu.

SORUNUZUN CEVABI ŞU 'SNEİJDER'E HAYIR DEMEM.

Şu anda konuşmak için çok erken fakat sizlere bazı isimler ve aradığım özellikleri sıraladım. Gelelim Wayne Rooney'nin bu bölgede oynamasına. Bugüne kadar başarılı oldu ve bana gelip bir şikayette bulunmadı' dedi.


ÖNEMLİ NOT- İngiltere'de hiçbir teknik direktörün basın toplantısı yapma yetkisi yoktur. Premier Lig'in ve federasyonun şart koştuğu maç öncesi ve sonrası onların düzenlediği basın toplantılarına katılıp 30 dakika basının sorduğu sorulara cevap verme mükellefiyeti vardır.

Edip Adanır

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net