IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2015, 14:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Benitez: Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif aldım




Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü karşılaşacağı Napoli'nin teknik direktörü Rafael Benitez, çok özel açıklamalarda bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın temsilcimiz Trabzonspor'la karşılaşacak Napoli'de, İspanyol teknik adam Rafael Benitez çarpıcı açıklamalar yaptı.

Trabzonspor karşısında zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Benitez, Fırtına ekibine bir hatırlatmada bulunmaktan da geri durmadı: "2007 yılında Liverpool'u çalıştırırken Beşiktaş karşısında Şampiyonlar Ligi tarihindeki en farklı skoru (8-0) elde etmiştik. Bu rekorun hala bende olduğu unutulmamalı."

'Türkiye bana hep şans getirdi'

Türkiye'nin kendisine hep şans getirdiğini söyleyen Benitez, Bordo-Mavililer karşısında da bu şansın sürmesini umarken, Şampiyonlar Ligi'ndeki farklı skor rekorunun da halen kendisinde olduğunu hatırlatmadan edemedi.

Rakiplerinin güçlü olduğunu bildiğini söyleyen Benitez, "Trabzonspor sert bir takım. Türk kulüpleri gerçekten futbol oynamayı iyi biliyor. Bunun bizim için zor bir maç olacağını biliyoruz" dedi.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor'un bazı maçlarını yardımcılarıyla birlikte izlediğini belirten Benitez, "Türk asıllı İsviçreli oyuncum Gökhan İnler'den de bazı bilgiler aldım. Oyun taktiğimizi de buna göre kurduk" diye konuştu.

'Cardozo ve Medjani'den çekiniyorum'

Trabzonspor'da kendisini en çok düşündüren futbolcuların hangisi olduğu sorulan Benitez, "Oscar Cardozo'yu ve Carl Medjani'yi çok iyi tanıyorum. Gerçekten iyi oyuncular ve bize karşı da motivasyonlarının yüksek olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor taraftarına mesaj

Rakip takımın taraftarına da mesaj veren Benitez, "Onların çok fazla şeye ihtiyacı yok aslında. Sadece ciddi ve sorumlu bir şekilde takımlarına yardım edebilirler. Güzel bir maç olacağına inanıyorum ve bizim kazanmamızı umuyorum" dedi.

'Türkiye Ligi dünya çapında tanınmıyor'

Türkiye ligini takip ettiğini söyleyen Benitez, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi iyi tanıdığını ve 2004 yılında Valencia'yı çalıştırırken karşılaştıkları Gençlerbirliği'ni hatırladığını anlatırken, "Türkiye ligi gerçekten iyi bir lig. Üst seviyede oyuncular orada top koşturuyor. Ancak İngiliz, İspanyol ve İtalyan liglerinde olduğu gibi ne yazık ki yayın hakları çok satın alınmadığından dünya çapında pek tanınmayan bir lig. Oysa oldukça güçlü bir lig" diye sözlerini sürdürdü. Benitez'in bir türlü Gençlerbirliği'nin adını telaffuz edememesi dikkat çekti.

'Pandev ve Dzemaili güçlü bir takımda oynuyor'

Sezon başında Galatasaray'ın Napoli'den satın aldığı oyuncular Pandev ve Dzemaili hakkında da konuşan Benitez, "Onlar Napoli'den gitti diye üzülmüyorum. Çünkü onlar birer profesyonel ve gerçekten güçlü ve üst seviyede bir takımda yer alıyorlar" ifadelerini kullandı.

'Türkiye'ye göz kırptı'

Benitez, Türkiye liginde çalışmak isteyip istemeyeceğine ilişkin ise, "Benim başka ülkeler ve takımlara gitmekle ilgili problemim yok. Bu, bulunduğun yerde işler nasıl gidiyor ve ailen nasıl onunla ilgili bir şey aynı zamanda. Ben asla 'asla' demiyorum. Her daim iş bekliyorum. Şimdi burada mutluyum, ama bakalım gelecekte ne olacak" diye konuştu.

'Beşiktaş ve Galatasaray'dan teklif aldım'

Bu arada Benitez, "Bunları yazabilirsiniz, ama kameraların kapalı olmasını tercih ederim" diyerek, iki itirafta da bulundu.

Liverpool'a transferinden önce Beşiktaş'ın kendisiyle irtibata geçtiğini söyleyen başarılı futbol adamı, "Bana çok iyi bir ücret teklifiyle geldiler, ancak ne yazık ki sadece 1 yıllık bir kontrat teklif ettiler. Ben de bana 5 yıllık kontrat öneren Liverpool'u tercih ettim" dedi.

Galatasaray'ın da 2013 yılında kendisini istediğini anlatan Benitez, "Ancak ben Napoli ile yeni anlaşma imzalamıştım, yani bir işim vardı. Aslında Galatasaray'ın teklifi de çok cazipti" diye konuştu.

DHA / Esma Çakır

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldım, benitez, beşiktaştan, galatasaray, teklif, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık