IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2015, 13:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Liverpool'un muhtemel 11'i




Editörümüz Hakan Ateşler, Liverpool'un bugün sahaya çıkacak ilk 11'ini masaya yatırdı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sturridge: Geçen sezon Suarez ve Sterling ile coştu. Bu sezon ise sakatlıklardan bir türlü kurtulamadığı için o performansı yok. Yine de golcülüğü asla tartışılmaz.

Mignolet: Belçika Milli Takımı’nda Courtois’nın yedeği olan Mignolet’nin Liverpool kalesinde çok ‘hafif’ kaldığı bir gerçek... Takımın en çok eleştirilen ismi... Demba Ba fırsatını buluduğunda onu avlamak için hiç zorlanmayacak.

Johnson: Liverpool’da uzun zamandır sağ bek mevkiini kapatan isim. Milli takım tecrübesi de çok fazla. Bindirmeleri ve ortaları tehlikeli... Sakatlıkla boğuştuğu için 2 sene önceki performansı yok ancak hafife alınmamalı.

Skrtel: Slovak stoper, hem fiziksel hem mental anlamda müthiş bir güce sahip. Bazı anlarda hırsına teslim olup, garip hatalar yaptığı bir gerçek. Kalitesi ise tartışılmaz.

Sakho: PSG’den 20 milyon Euro’ya geçen sezon alınan, Fransa Milli Takımı’nın da stoperi olan Sakho’nun en büyük görevi Demba Ba’yı durdurmak olacaktır. Fiziksel açıdan güçlü, yaşı 25. Ba’yı zorlayacak yegane isim.

Moreno: Sevilla’daki başarılı performansı sonrası 15 milyon Euro’ya Ada’nın yolunu tutan 92 doğumlu İspanyol oyuncu, sol bekin neredeyse tek alternatifi... Olcay, Serdar’a savunmada kesinlike yardım etmeli.

Lallana: Yaz sezonu 31 milyona Euro’ya alınıp Southampton’ın zengin olmasında payı olan oyunculardan... Ancak asla o performansı vermiyor. Arsenal’li Cazorla’nın bir tık altı. Asistlerine dikkat...

Henderson: Orta sahanın vazgeçilmezi. Takımın (Mignolet dahil) en çok dakika alan oyuncusu... Selçuk İnan tarzı oyunu var. Lallana’nın, bir de savunma yapanı... Premier Lig’de 6 asist asla küçümsenemez.

Emre Can: Sezon başı Leverkusen’den 12 milyon Euro’ya büyük umutlarla gelse de fazla şans bulamadı. Ocak ayıyla beraber formayı adeta kazıya kazıya aldı. Rodgers, onu son 7 lig maçında ilk 11’e koydu.

Coutinho: İnter’deyken ‘Bu çocuk muhteşem olacak’ dediğimiz Brezilyalı, o dereceye hiç gelemedi ama hâlâ 22 yaşında... Soldan ters ayağıyla çektiği şutlar, yaptığı ortalar tehlikeli.

Sterling: Kadroya alındı ancak bugün yapılacak son kontrolün ardından ilk 11’deki yeri kesinleşecek. Fazla söze gerek yok. Umarım oynamaz. Stoper ve beklerimiz dahil onu tutacak oyuncumuz yok. Töre, defansa mutlaka yardım etmeli

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
11i, liverpoolun, muhtemel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık