IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Bayer Leverkusen, Bellarabi ile sözleşme yeniledi (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/683139-bayer-leverkusen-bellarabi-ile-sozlesme-yeniledi.html)

Seth 21 Şubat 2015 16:26

Bayer Leverkusen, Bellarabi ile sözleşme yeniledi
 
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'in Fas asıllı milli oyuncu Karim Bellarabi'nin sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattığı bildirildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kulüpten yapılan açıklamada, 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Bellarabi’nin mukavelesinin 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bellarabi ise bu sezon önemli bir gelişme sağladığını belirterek, "Teknik direktör Roger Schmidt’in gözetiminde önemli gelişmeler sağladım. Sakatlıklarla mücadele ettiğim ve bir ara Eintracht Braunschweig takımında kiralık olarak oynadığım dönemde de Bayer Leverkusen’in bana inandığını ve bana ihtiyaç duyulduğuna her zaman inancım vardı" ifadelerini kullandı.

Bayer Leverkusen’in üst yöneticisi Michael Schade ise Bellarabi’nin bu sezon önemli gelişme sağladığını ve milli takıma çağrıldığına işaret ederek, genç oyuncunun aynı zamana birçok kulübün ilgisini de çektiğini belirtti.

Bellarabi, bu sezon ligde oynadığı 21 maçta 9 gol atmış, Alman Milli Takımı’nda da 4 kez forma giymişti. Fas asıllı oyuncunun bu sezonun ilk haftasında Bayer Leverkusen’in deplasman Borussia Dortmund ile oynadığı maçta 9. saniyede attığı gol Bundesliga tarihinde atılan en erken gol olarak tarihe geçmişti.

AA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net