IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Ve Dortmund küllerinden doğdu! Nereden nereye (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/683140-ve-dortmund-kullerinden-dogdu-nereden-nereye.html)

Seth 21 Şubat 2015 16:26

Ve Dortmund küllerinden doğdu! Nereden nereye
 
Bundesliga'da 15 gün önce son sıraya inerek ligden düşme tehlikesi yaşayan Borussia Dortmund, seri galibiyetlerle rahat bir nefes aldı. İlkay'ın da gol attığı maçta Stuttgart'ı 3-2 yenen sarı-siyahlılar, bu sezon ilk kez 3'te 3 yaptı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
RADİKAL - Freiburg'u 3-0, Mainz'ı 4-2 yenmesinin ardından Stuttgart deplasmanında da kazanan Borussia Dortmund, bu sezon ilk kez üst üste 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Dortmund'da milli futbolcumuz Nuri Şahin ve Türk asıllı İlkay Gündoğan, 90 dakika sahada kaldı. Mücadelenin 39. dakikasında fileleri havalandıran Gündoğan, bu sezon ikinci golünü kaydetti. Konuk ekibin diğer golleri 25. dakikada Pierre-Emerick Aubameyang ve 89'da Marco Reus'tan geldi. Florian Klein'in 31. dakikada kaydettiği penaltı golü ise Stuttgart'a yetmedi.
22 MAÇTA 7 GALİBİYET

Ligin 22. haftasında 7. galibiyetini alan sarı-siyahlılar, puanını 25'e yükseltti ve maç fazlasıyla 10. sıraya çıktı. Bu sezon 12 yenilgisini alan Stuttgart ise 18 puanla son sırada yer aldı.
Bundesliga 'da 3 maç önce son sıraya kadar inen Alman devi, art arda alınan kötü sonuçlara rağmen teknik direktör Jürgen Klopp ile yola devam etme kararı almıştı.

Radikal


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net