IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2015, 16:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çalhanoğlu'ndan Fatih Terim'e çağrı




'Silah krizi' sonrası oğlu Hakan'ın Milli Takım'a çağrılmaması konusunda daha önce Fatih Terim'i eleştiren baba Hüseyin Çalhanoğlu, “Hoca'nın daveti bizim için şereftir” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bayer Leverkusen’de oynayan Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e seslenip, “Geçmişe sünger çekelim” diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl yaşanan ‘silah krizi’ sonrası baba Hüseyin Çalhanoğlu, Hürriyet’e konuşmuştu. Sonrasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu’nu milli takıma çağırmamıştı. Baba Hüseyin Çalhanoğlu bu konuda önemli bir mesaj verdi.

Leverkusen-Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız ile bir araya gelen baba Hüseyin Çalhanoğlu, “Fatih Hoca’nın daveti bizim için şereftir” şeklinde konuştu.

"KATKISI BÜYÜK"

Baba Hüseyin Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen’de forma giyen oğlu ve Ömer Toprak’ın Türk Milli Takımı’na katkıda bulunacağına inandığını belirtip, “Geçmişte yaşananları geride bırakmak lazım. Önemli olan ay yıldızlı forma. Fatih Terim’in, Türkiye’ye ve Türk futboluna çok büyük katkıları oldu. Avrupa’da yetişen genç ve yetenekli futbolcuları Türk Milli Takımı’na kazandırılması yönündeki gayretini takdir ediyorum” ifadelerini kullandı.

HAKAN: "HER HİZMETE HAZIRIM"

Hakan Çalhanoğlu, Kölner Express gazetesine milli takım seçimi ile ilgili konuşurken, “Kalben kendimi daha yakın hissettiğim Türkiye’yi seçtim. Pişman değilim” dedi.

Hakan dışında küçük oğlunun da Karlsruhe’de oynadığını belirten Hüseyin Çalhanoğlu, “Türk Milli Takımı’na destek vermek için hizmete hazırım. Terim çok başarılı bir hoca. Oğlum Hakan gibi Muhammed’in de ay-yıldızlı formada ter dökmesini görmek en büyük hayalim“ şeklinde konuştu.

"Ömer ve Hakan’ın yeri milli takımdır"

Leverkusen-Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu As Başkanı Ayhan Yıldız, Bayer Leverkusen Genel Menajeri Rudi Völler ile de Almanya’da bir araya geldi.

Völler, “Ömer Toprak ve Hakan’ın Türk Milli Takımı’nda oynamasını hem öneriyor hem de destekliyorum. Terim çok başarılı bir hoca, geçmişte yaşananlar geçmişte kalmalı. Önemli olan futbol kazansın” dedi.

(Hürriyet)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çağrı, Çalhanoğlundan, fatih, terime


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Davutoğlu'ndan kritik çağrı Seth Haber Arşivi 0 31 Ekim 2014 14:09
Flaş!.. Fatih terim’in küçük kizi buse terim, şike operasyonu kapsaminda gözaltina.. PauL Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 16:27
Fatih Terim GueSt Sporcular 0 05 Eylül 2011 00:30