IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Chelsea'den Jose Mourinho'ya yeni sözleşme! (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/683143-chelseaden-jose-mourinhoya-yeni-sozlesme.html)

Seth 21 Şubat 2015 16:26

Chelsea'den Jose Mourinho'ya yeni sözleşme!
 
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin, teknik direktör Jose Mourinho'nun sözleşmesini 2019'a kadar uzatmak istediği iddia edildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Premier Lig’de en yakın rakibi Manchester City’nin 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Chelsea’nin, sözleşmesi 2017’de sona erecek Jose Mourinho’nun sözleşmesini uzatmak istediği öne sürüldü. Mourinho ile sezon sonunda masaya oturmayı planlayan Chelsea yönetiminin, Portekizli teknik adamın sözleşmesini 2019’a kadar uzatmak istediği belirtildi. Mourinho liderliğindeki Chelsea, bu sezon ligdeki başarısının yanı sıra yoluna İngiltere Lig Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de devam ediyor.

Calderon’dan Mourinho değerlendirmesi

Öte yandan Real Madrid’in eski başkanı Ramon Calderon, 2010-13 sezonlarında İspanyol kulübünde görev alan Mourinho’yla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Real Madrid’te teknik direktörlük yapmanın zor bir görev olduğuna vurgulayan Calderon, "Mourinho’nun başına da bu geldi. Normalde baskıyı kaldırabilen birisi ama Real Madrid’te bunu başaramadı" iddiasında bulundu.

Chelsea sevdası
Rus işadamı Roman Abramovich'in Chelsea kulübünü satın almasıyla 2004 yılında Chelsea'nin başına geçen Portekizli teknik adam, Maviler'le İngiltere Premier Lig'de üst üste iki kez şampiyon olarak Manchester United hegemonyasını kırdı. Sonrasında İtalya'dan Inter ve İspanya'dan Real Madrid'i çalıştıran 52 yaşındaki hoca, bu takımlarda önemli başarılara imza attıktan sonra 2013 yılında çok sevdiği Chelsea'ye geri döndü.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net