IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2015, 15:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lucarelli'den federasyona tepki!




İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Parma'nın kaptanı Alessandro Lucarelli, federasyonun mali sorunlar nedeniyle ligden düşürülmesi gündemde olan kulüp için gerekli önlemleri almadığını söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Lucarelli'den federasyona tepki!

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Parma'nın kaptanı Alessandro Lucarelli, federasyonun mali sorunlar nedeniyle ligden düşürülmesi gündemde olan kulüp için gerekli önlemleri almadığını söyledi.

22 Şubat 2015, Pazar Yorum Yaz
A+A-
Lucarelli'den federasyona tepki!
İtalya'nın La Gazzetta dello Sport gazetesine açıklamada bulunan Lucarelli, futbolcuların ve kulüp çalışanlarının 8 aydır maaş alamadığını belirterek, İtalya Futbol Federasyonu'nun mali açıdan zor günler geçiren Parma için zamanında hareket etmediğini ve gerekli önlemleri almadığını savundu.

"Kurumlar, bireylerin haklarını korumuyor"

Kariyeri boyunca böyle bir sorunla karşılaşmadığını kaydeden 37 yaşındaki Lucarelli, federasyonun bu tip durumları engellemek için sahip olduğu sorumlulukları zamanında yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Federasyonun, kulüpteki yüzlerce insanın zor durumda kalmasına neden izin verdiğini anlayamadığını aktaran Lucarelli, "Yetkililer, yalnızca bugün oynanması gereken Udinese maçından önce kulübe geldi. Daha önce neredeydiler? Sadece bir avro bedelle el değiştiren bir kulüpte, iki farklı başkan döneminde bunların olmasına izin verilmesi gülünç. Kurumların, bireylerin haklarını korumadığı açık" değerlendirmesinde bulundu.

Lucarelli, yetkililerin Parma'yı düşünerek harekete geçtiği konusunda tereddütleri olduğunu da belirterek, kulübün aksine ligin marka değerinden endişe duyulduğu izlenimi edindiğini kaydetti.

"Yüzlerce insanın sorumluluğu omuzlarımızda"

Lucarelli, bir futbolcu olarak kendilerinden çok kulüp adına çalışan yüzlerce insan için üzüldüğünü belirtti.

Kulübün düzlüğe çıkması için sürecin hızlanması gerektiğini kaydeden Lucarelli, "Çözümün gecikmesi, Parma için çalışan en az 200 kişinin evine eli boş dönmesi anlamına geliyor. Futbolculardan önce ayda bin avro maaş alan çalışanların ödemelerinin yapılması gerektiğini düşünüyorum. Omuzlarımızda bu sorumluluğu hissediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkanı Giampietro Manenti'nin, ödemelerin yapılması için söz verdiği zamanın geçen pazartesi günü dolduğunu ifade eden Lucarelli, federasyonun, kulübün resmi olarak iflasını açıklamasının beklendiği 19 Mart tarihini öne çekmek için yarın gereken adımları atacağını da sözlerine ekledi.

AA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
federasyona, lucarelliden, tepki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık