IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Hollanda'da Van Persie şoku! (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/683615-hollandada-van-persie-soku.html)

Seth 23 Şubat 2015 15:26

Hollanda'da Van Persie şoku!
 
Manchester United'ın yıldızı Robin van Persie'nin yaşadığı ağır sakatlık, Hollanda'da moralleri bozdu. 28 Mart'ta A Milli Takımımız ile grubun kader maçına çıkacak Portakallar'ın çalıştırıcısı Hiddink, oyuncusunun maça yetişmesi için dua ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Premier Lig’de Swansea’ye konuk olan Manchester United, öne geçmesine karşın rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamazken, Hollandalı yıldızı Robin van Persie’yi sakatlığa kurban verdi. 31 yaşındaki yıldız oyuncunun Old Trafford’u özel bir ayaklıkla terk etmesi İngiliz devini tedirgin ederken, önemli sakatlık sonrası morali bozulan bir başka isim ise Avrupa Şampiyonası Elemeri’nde A Milli Takımımız ile 28 Mart tarihinde kritik bir maça çıkacak olan Hollanda Milli Takımı hocası Guus Hiddink oldu.

Yetişme ihtimali zor

Bugün yapılacak sağlık kontrolleri sonrası kesin durumu netleşmesi beklenen yıldız oyuncunun ilk belirlemelere göre 6 ila 8 hafta aralığında sahalardan uzak kalacağı iddia edilirken, koltuğu sallanan Hiddink’in United’dan gelecek habere göre göre Türkiye maçı kadrosunu şekillendireceği bildirildi. A Grubu’nda Hollanda ve İzlanda ile ikincilik savaşı veren A Milli Takımımız’ın 28 Mart’ta Amsterdam Arena’da oynayacağı mücadele, TSİ 21.45’te başlayacak. Milliler, bu karşılaşmadan 3 gün sonra ise Lüksemburg ile bir hazırlık maçına çıkacak.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net