IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2015, 15:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jodan Ibe: Olimpiyat için sabırsızım




İngiltere'deki ilk maçta Beşiktaş'a zor anlar yaşatan Jordon İbe, rövanş öncesinde açıklamalarda bulundu. 19 yaşındaki futbolcu, “2005'teki Milan maçını hala unutamıyorum. Olimpiyat'taki maçı sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Siyah-Beyazlılar’ı İngiltere’deki ilk maçta en çok zorlayan isim Jordon İbe, rövanşta da Kırmızılar’ın en büyük kozlarından birisi olacak. Anfield Road’ta görev aldığı 90 dakika boyunca özellikle sağ kanatta harikalar yaratan 19 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı futbolcu Ramon Motta’ya zor anlar yaşatmıştı. Brezilyalı sol bekle girdiği 8 ikili mücadeleden de galip ayrılan genç oyuncu, 9’uncu denemesinde de ceza alanıda rakibinin müdahalesi sonrası yerde kalmış ve takımına penaltı kazandırmıştı. Başarılı orta alanın, özellikle Beşiktaş ve Southampton maçlarındaki performansından memnun kalan takımın menaceri Brendan Rodgers’ın, oyuncusunu perşembe günkü rövanşta da ilk 11’de görevlendireceği bildirildi.

‘Ailem gurur duyuyor’

Jordon İbe, takımının 2005’te Milan’la İstanbul’da oynadığı Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili bir anısını, İngiliz basınıyla paylaştı. Liverpool’un ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçta, ikinci yarıda beraberliği yakalayıp ardından penaltılarla kupaya uzanmasını unutamadığını söyleyen İbe, “O zaman 9 yaşındaydım. Normalde o saatte uyumam gerekiyordu ama ben maçı izledim ve hâlâ unutamıyorum. Bütün ailemin benimle gurur duyduğuna eminim. Olimpiyat’taki maçı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Sterling’in aklı yeni sözleşmede

Premier Lig’de Liverpool’un önceki gün Southampton’ı 2-0’lık skorla geçtiği mücadelede takımının son golünü kaydeden Raheem Sterling, yükselen form grafiğinin karşılığını almak istiyor. Kulübünden haftalık 35 bin Pound (132 bin TL) kazanan 20 yaşındaki futbolcu, 2017 yılında sona erecek sözleşmesinin maddi detaylarını iyileştirmek için yönetimle pazarlıklarını sürdürüyor. Başarılı oyuncunun, ilk etapta kendisine önerilen 65 bin Pound’luk (246 bin TL) haftalık ücret teklifini geri çevirdiği ve 100 bin Pound (378 bin TL) istediği bildirildi.

Ada’da gündem onlar

İngiltere’de son 2 aylık süreçte başarılı bir form grafiği yakalayan Liverpool, bu alanda Premier Lig’in en dikkat çeken takımı oldu. Önceki günkü 2-0’lık Southampton galibiyetiyle beraber yenilmezlik serisini 10’a yükselten Brendan Rodgers’ın öğrencileri, 2015 yılında çıktığı 7 maçta topladığı 17 puanla bu alanda Ada’nın en başarılı takımı oldu. Kartal’ın rakibini, 15 puanla Arsenal takip etti.

Mario Balotelli rövanşa hazır!

Anfield Road’ta oynanan ilk maçta, Beşiktaş’ı penaltıdan yıkan golü kaydeden Balotelli, rövanş öncesinde bol bol moral depoluyor. Son olarak dün kişisel sponsoru Puma’nın bir etkinliğine katılan Balotelli, markanın simgesiyle çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşmasıyla medyada ilgi odağı oldu.

4400 Liverpool’lu Olimpiyat’a...

Avrupa Ligi İkinci Turu’nda 1-0’lık sonucun rövanşında perşembe günü Beşiktaş’a Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk olacak Liverpool’un taraftarları, takımlarını bu maçta yalnız bırakmayacak. Kendilerine ayrılan 4 bin 400 kişilik kontenjanı tamamen dolduracak olan Kırmızılar, 70 bin kişilik dev spor kompleksinde yerlerini alacak.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ibe, icin, jodan, olimpiyat, sabırsızım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balotelli Olimpiyat’ta 11’de Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 22 Şubat 2015 15:54