IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Hiddink’in ‘Dost’u (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/683873-hiddink-dost-u.html)

Seth 24 Şubat 2015 15:38

Hiddink’in ‘Dost’u
 
28 Mart'taki Türkiye maçı öncesi Hollanda'nın en büyük kozu Robin van Persie'nin sakatlığı, teknik direktör Guus Hiddink'i harekete geçirdi. Hiddink, kaptanının yerine Wolfsburg'ta harikalar yaratan ama henüz milli olmayan golcü Bast Dost'u almayı planlıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmanın hayallerini kuran Türkiye’nin, A Grubu’nda 28 Mart’ta oynayacağı Hollanda maçı öncesi rakibinden önemli bir sakatlık haberi gelmişti. Deplasmandaki mücadeleye yaklaşık 1 aylık bir süre kala Portakallar’ın kaptanı Robin van Persie, Manchester United’ın, İngiltere’de Swansea ile oynadığı maçta sağ ayağından sakatlanmıştı. Durumu henüz netlik kazanmayan Persie’nin bu hali, Hollanda’nın teknik direktörü Guus Hiddink’i de harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcının, yıldız oyuncusunun yerine, Almanya’da Wolfsburg formasıyla bu sezon harikalar yaratan, ancak henüz hiç A milli olmamış Bas Dost’u alacağı bildirildi.

Bir kez çağrıldı ama...

Daha önce Louis van Gaal döneminde ülkesinin kadrosuna, 2012’de Belçikalı ile oynanan hazırlık karşılaşmasında alınan ama oynatılmayan 25 yaşındaki forvet Dost, Almanya’da şu ana kadar çıktığı 17 maçta 14 gol attı ve 3 asist yaptı. Ligdeki 11 golüyle takımının Bundesliga’da, 55 puanlı lider Bayern Münih’in 8 puan arkasında ikinci olmasında büyük pay sahibi olan Hollandalı futbolcunun, performansıyla milli takıma seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Persie’nin yetişmemesi halinde de Ay-Yıldızlılar’a karşı hücum hattında, Dost’un oynaması bekleniyor.

Mehmet Demircan

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net