IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   İspanya’da "Messi gerizekalı" soruşturması (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/683875-ispanya-da-quotmessi-gerizekaliquot-sorusturmasi.html)

Seth 24 Şubat 2015 15:38

İspanya’da "Messi gerizekalı" soruşturması
 
İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) aralık ayında oynanan Real Madrid-Celta maçında yapılan "Messi gerizekalı" tezahüratına soruşturma başlatıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Katalonya’daki Zihinsel Özürlüler Derneği’nin, Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanan karşılaşmadaki "Messi gerizekalı" tezahüratı için yaptığı başvuruyu kabul eden Sporda Yabancı Düşmanlığı Irkçılık ve Şiddetle Mücadele Komisyonu, maçla ilgili video görüntülerini ve diğer ayrıntıları istedi.

Öte yandan İspanya 2. Ligi’nde geçen hafta oynanan Real Betis-Girona maçında Betisli fanatik taraftar grubunun, eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı için hakkında 2 yıl kadar hapis cezası istenen futbolcu Ruben Castro’ya destek veren tezahüratlarıyla ilgili de soruşturma açıldı. Taraftar grubu maç sırasında "Ruben Castro, senin suçun değildi. İyi yaptın. O bir hayat kadınıydı" diye bağırmıştı.

Daha önceki haftalarda Nou Camp Stadı’nda Cristiano Ronaldo için yapılan "Cristiano bir sarhoş" tezahüratıyla ilgili soruşturma açılmıştı.

İspanya’da 30 Kasım’da oynanan Atletico Madrid-Deportivo maçından önce iki takım taraftarları arasında çıkan kavgada Deportivolu bir taraftarın öldürülmesinin ardından futbolda şiddete karşı yeni önlemler alınmıştı.

AA


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net