IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Arda Turan'ın biyografisi ikinci kez basıldı (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/684312-arda-turanin-biyografisi-ikinci-kez-basildi.html)

Seth 25 Şubat 2015 16:14

Arda Turan'ın biyografisi ikinci kez basıldı
 
Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan için yazılan biyografi genişletilmiş ikinci baskısıyla İspanyol okuyucularla buluştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Arda Turan. Bayrampaşa'nın Dahisi ismiyle geçen yıl Mart ayında kitabevlerindeki yerini alan biyografide, o dönem için henüz ligde Atletico'nun şampiyonluğu kesinleşmediği ve Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek final aşamasında olunduğu için sezonun son bölümüne yer verilememişti.

Sihir ve tutku

Atletico, ligde şampiyonluğa ulaştı, Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı.

"Sihir ve Tutku" adını taşıyan ikinci baskıda, La Liga'daki şampiyonluk yarışının nefes kesen final bölümü ile Şampiyonlar Ligi'nde finale giden aşamada ve finalde yaşananlar anlatılıyor. Arda'nın her iki finalde de sakatlığı nedeniyle oynayamamasından kaynaklanan duygularına tercüman olunuyor.

Sihirli ayaklar ve futbola duyulan tutku

Kitabın yazarı Juan Estaban Rodríguez Garrido, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Sihir ve Tutku... ikinci versiyon Arda'nın başarılarına tanıklık ettiğimiz eşsiz bir zaman aralığını anlatıyor. Aslında birleşik bir yapı, kendi içerisinde özel hikâyeleri barındıran. Büyük anların tasviri. Tanınmış gazeteci ve yazarların, Ardaturanizmo fenomeniyle ilgili düşünceleri genişletilmiş baskıda da kitaba renk veren öğeler olarak yerini alıyor. Arda'nın büyük başarısı, Atletico'nun ligi fethederek kazandığı şampiyonluk başarısı. Şampiyonlar Ligi finali... Ayrıca 2014-2015 sezonun başlangıcı yine önemli hikayelerle anlatılıyor. Elbette yeni versiyonda aktüel fotoğraflara da yer veriliyor. Hepsi birbirinden güzel" dedi.

Türkiye'de 10 bin adet basıldı

Arda Turan Bayrampaşa'nın Dahisi kitabı İspanya'da 1000 adet basıldı ve hepsi satıldı. Türkçe çevirisi için ise rekor bir talep gelmişti. Geçen Haziran ayında Türk okuyucularla buluşan Bayrampaşa'nın Dahisi tam 10.000 adet basıldı ve uzun süre en çok satanlar rafında kaldı.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net