IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Avrupa Ligi'ndeki Feyenoord - Roma maçında eşi benzeri görülmemiş bir saldırı gerçekleşti (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/684717-avrupa-ligindeki-feyenoord-roma-macinda-esi-benzeri-gorulmemis-bir-saldiri-gerceklesti.html)

Seth 27 Şubat 2015 00:10

Avrupa Ligi'ndeki Feyenoord - Roma maçında eşi benzeri görülmemiş bir saldırı gerçekleşti
 
UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Feyenoord ile AS Roma arasında oynanan rövanş maçı büyük olaylara sahne oldu. İtalya'daki ilk müsabakada da olaylar çıkmış, birçok taraftar gözaltına alınmıştı. Hollanda'daki rövanşta ise eşi benzeri görülmemiş ırkçı bir saldırı yapıldı. De Kuip Stadı'nı dolduran Rotterdam temsilcisinin taraftarların hedefinde, Roma'nın yıldız futbolcusu Gervinho vardı. Taraftarlar, Fildişi Sahilli oyuncuyu hedef alıp, yeşil sahaya dev boyutlarda plastik şişme muz attı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Maça ara verildi

Öte yandan gerginliğin hakim olduğu statta sahaya birçok yabancı maddenin atılması sonrası hakem Clement Turpin, maçı durdurdu ve içeri girdi. UEFA'daki yetkililerle bir görüşme gerçekleştiren Fransız hakem, yaklaşık 10 dakikanın ardından tarafları yeniden sahaya davet etti. Kritik müsabaka 54. dakikadan itibaren devam etti.

fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net