IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Rodgers: Penaltı için üzgünüm (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/684800-rodgers-penalti-icin-uzgunum.html)

Seth 27 Şubat 2015 15:15

Rodgers: Penaltı için üzgünüm
 
Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers, Beşiktaş'a penaltılarla elendikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam son penaltıyı kaçıran Lovren'i kendisinin seçtiğini söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brendan Rodgers, kaçan penaltıyla ilgili "Penaltıyı Raheem Sterling'in yerine Lovren'in atmasını ben istedim. İlk dört penaltıyı kullananlar kendinden emindi. Capitol One Cup'ta Sterling beşinci penaltısını kaçırdı bu nedenle tercihimi Lovren'den yana kullandım. Onun için üzgünüm. Aslında çok iyi oynadı." ifadelerini kullandı.


Karşılaşma boyunca iyi oynadıklarını belirten Rodgers, "İyi defans yaptık ve Beşiktaş'a fazla şans vermedik. Takım olarak iyice geriye yaslandığımızda golü yedik. Artık lige konsantre olmalıyız. Sezona başlarken amacımız bir kupa kazanmaktı. Federasyon kupasında ve ligde başarılı olmak zorundayız." diye konuştu

Edip ADANIR - Londra


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net