IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2015, 14:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nuri Şahin'den Jürgen Klopp açıklaması




Borussia Dortmund ve A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Nuri Şahin, Turkcell Europe'un hazırladığı reklam filminin tanıtım yüzü oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Telekom Deutschland Multibrand ile partner olan Turkcell Europe, abonelerinin hem Almanya'da hem de Türkiye'de kullanabilmesi için tasarlanan yeni internet paketini, Borussia Dortmund'un stadı olan Signal İduna Park'ın toplantı salonunda düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı. Çok sayıda Türk ve Alman basın mensuplarının katıldığı toplantıda, Telekom Deutschland Multibrand Genel Müdürü Dr. Peter Opdemom, Turkcell Europe Pazarlama Sorumlusu Zafer Karaca ve Nuri Şahin hazır bulundu.

Turkcell Europe'un, "Almanya'da yaşayan vatandaşlar için önemli bir marka oldu" diyen ve reklam filmindeki başarısı nedeniyle toplantıdan övgüler alan milli futbolcu Nuri Şahin, toplantının sonunda, DHA
ekibinin futbola dair sorulara da yanıt verdi.

"KLOPP BENİM ÇOK ÖZEL BİR HOCA"

Formasını giydiği Borussia Dortmund'un teknik direktörü Jürgen Klopp'un sezon sonunda ayrılacağını açıklamasıyla ilgili soruya yıldız oyuncu Nuri Şahin, "Benim için özel bir yeri olan insan, çok kaliteli bir hoca, çok kaliteli bir insan. Umarım hocama, kupa finali kazanıp kupayı eline vererek veda ederiz, her şeyin en iyisi hak eden bir insan" cevabını verdi.

Nuri Şahin, "Alman çalıştırıcının her hangi bir Türk kulübünün başına geçmesini ister misin?" şeklindeki soruya ise, "O konu hakkında birşey söylemem doğru olmaz. Bu durum kendisinin özel kararıdır, biz onun verdiği her karara saygı duymak zorundayız çünkü, o bizim kararlarımıza hep saygı duyardı. Eminim kendisi için en hayırlı ve doğru kararı verecektir" dedi.

Bir soru karşısında ay yıldızlı formaya olan bağlılığını Nuri Sahin, "Ben milli takım için her zaman güzel şeyler düşünüyorum, böyle düşünmemiş olsaydım Türkiye için oynamazdım. Milli takım olarak zor bir süreçten geçiyor olsak da, Türkiye'nin tek bir milli takımı var ve sahip çıkılması lazım. Her zaman gurur duyulan milli takımımız, ilerde alacağı neticelerle de adından övgüyle söz ettirebileceğini umuyorum" sözleriyle anlattı.

Nuri Şahin katıldığı tanıtım toplantısıyla ilgili olarak basına dağıtılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

TÜRKLER TARAFINDAN SEVİLEN İKİ MARKA

Ocak 2015'ten beri Alman Telekom Multibrand ile partner olan Turkcell Europe toplantısında hazır bulunan Telekom Deutschland Genel Müdürü Dr. Peter Opdemom da iki marka isminden de övgüyle söz ederek, "Hem Turkcell Europe hem de Nuri Şahin, Almanya'da yaşayan Türklerin gurur duyduğu birer Türk-Alman başarı örneği. Her iki marka da toplumun tüm kesimleri tarafından seviliyor ve takdir ediliyor. Dolayısıyla 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı gibi anlamlı bir günde başlayan bu işbirliğinin verimli ve
uzun vadeli olmasını diliyorum" dedi.

Toplantı bitiminde Dr Opdemom Nuri Şahin'e, özel bir Turkcell Europe numarası ve diğer bir partner olan Samsung'un Galaxy S6 telefonunu hediye etti.

PEK ÇOK ALANDA ÖRNEK İSİM

Türkcell Europe Pazarlama Sorumlusu Zafer Karaca ise, Nuri Şahin'le uzun süreli çalışmayı planladıklarını belirterek, "Nuri Şahin gibi sevilen bir sporcumuzla işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisi sadece spordaki başarısıyla değil, daha başka pek çok alanda örnek tavırlarıyla sevilen bir kişilik ve Almanya'da yaşayan Türk gençleri tarafından da örnek alınan bir isim" dedi.

Temel Elcivan - DHA

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acıklaması, jürgen, klopp, nuri, şahinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jürgen Klopp: Düşmeyeceğiz Seth Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 23 Ocak 2015 22:20