IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ocak 2016, 08:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mesut Özil'den Arda Turan'a mesaj!




Arsenal'in sihirbaz lakaplı yıldızı Mesut özil'den FANATiK aracılığıyla Arda Turan'a mesaj var: İyi olan kazansın!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Premier Lig’de bu sezon fırtına gibi esen Arsenal’in kilit ismi Mesut Özil, parıltılı kariyeriyle ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulundu.

Arsenal’deki futbol hayatından kariyer planlamasına kadar birçok önemli konuda FANATİK’in sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. Turu’ndaki rakipleri Barcelona’nın Türk yıldızı Arda Turan’a da mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

İşte gündem yaratacak o sözler....

‘Tüm gücümüzü ortaya koyacağız’

EURO 2016’da Almanya ve Türkiye’nin şansını nasıl değerlendiriyorsun? Türkiye’nin grup maçlarındaki performansı hakkında neler söylersin?

“Son büyük turnuvada Dünya Şampiyonu olduk. Bu büyük başarıdan sonra bunun devamını getirmek istiyoruz. Avrupa şampiyonluğunu da kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Çok güçlü bir ekibimiz, oturmuş bir kadromuz var. Şampiyonanın en favori takımlarından birisiyiz ama bunu çıkıp sahada göstermemiz gerekiyor. Türk Milli Takımı’nın çok genç ve iyi bir ekip olduğunu düşünüyorum. Zaten ne kadar kaliteli bir takım olduklarını grup maçlarında gösterdiler. Türkiye’ye ve Fatih hocama bol şans ve başarılar diliyorum.” daha da güçlü olacağımıza inanıyorum.”

‘Barcelona’ya saygımız var’

Şampiyonlar Ligi’nde hedefin ne? Barcelona karşısında şansınızı nasıl görüyorsun? Arda hakkında neler söyleyebilirsin?

“Arsenal gibi büyük bir takımda hedefler her zaman büyük. Biz her kulvarda sonuna kadar gitmek niyetindeyiz. Barcelona şu an dünyanın en iyi takımı olarak gösteriliyor. Barcelona’ya saygımız var. Ama onların da bize karşı saygılarının olacağını düşünüyorum. Biliyorsunuz, bu sezon evimizde Bayern Münih’i yendik. Her takımı yenebileceğimizi de gösterdik. Çok zorlu bir mücadele olacağı kesin. Ama beni tanıyanlar bilir ki, ben büyük maçları seven biriyim. Futbolseverlere heyecan verecek 2 mücadele olacağına inanıyorum. Arda’ya iki maçta da başarılar diliyorum, iyi olan kazansın ve bir üst tura çıksın!”

‘Daha iyi olabilirim’

Bu sezon asistlerin, gollerin bir harika, kulüp bazında kariyerinin zirvesinde misin? Yoksa bundan daha iyisi olabilir mi?

“Evet, bu sezonki performansım gerçekten üst düzeyde. Takımıma faydalı olmaya çalışıyorum. Kulüp bazında Real Madrid’de de zirve yaptığım dönemler oldu. Ama Arsenal olarak bakarsak, yani İngiltere’de kariyerimin en üst seviyesinde olduğumu söyleyebilirim. Fakat her futbolcu daha fazlasını istemeli. Ben de daha iyi olmak için çalışıyorum ve daha iyi olabileceğim kanaatindeyim.”

‘İçgidüsel yeteneğim var’

İngiltere medyası sana ‘sihirbaz’ diyor. Bu benzetmeye ne diyorsun? Her şeyi herkesten önce görüyorsun. Bu yeteneğini nerden alıyorsun?

“Bunlar güzel iltifatlar. Tabii ki her futbolcunun olduğu gibi benim de hoşuma gidiyor. Benim daha da fazla çalışmamı sağlıyor, takımıma daha fazla katkı yapmam gerektiğini düşünüyorum. Her şeyi herkesten önce görme konusuna gelince; bu içgüdüsel bir yetenek... Ben hep top bana gelmeden önce, topu nereye atabileceğimi düşünüyorum, çünkü top geldikten sonra bazen çok geç!”

‘Zirvenin en büyük adayıyız’

Arsenal bu sezon şampiyonluğu kazanabilir mi? Kadro kalitesi olarak takımına güveniyor musun?

“Takımıma tabii ki güveniyorum. İlk yarıyı zaten lider kapattık, bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylardan biri olduğumuzu zaten ilk yarı aldığımız sonuçlar ve oynadığımız futbolla herkese gösterdik. Geçen sezona göre daha uyumlu oynuyoruz. Takım gerçekten oturdu ve futbolcu topluluğu olarak birbirini tamamlıyor. Bir de sakatlığı devam eden oyuncular iyileşirse daha da güçlü olacağımıza inanıyorum.”

‘Mourinho, Löw ve Wenger...’

Hangi teknik direktörle çalışmaktan çok mutlu oldun ve hangi golcünün asistini yapmaktan mutlu oluyorsun?

“Futbol kariyerimde bugüne kadar çalıştığım bütün hocalar çok kaliteli hocalardı. Özellikle Schalke altyapı hocam Norbert Elgart’ın benim için çok özel bir yeri var. Ondan çok şey öğrendim. Ona çok şey borçluyum. Ama tabii ki; Thomas Schaaf, Joachim Löw, Jose Mourinho ve şu anki hocam Arsene Wenger çok özel ve kaliteli üst düzey olan hocalar. Bunlar ile çalışmış olabilmem benim için çok büyük bir şans. Asist olayına gelince, benim için fark etmiyor kime asist yaptığım. Görevimi yapıyorum, gol olunca zaten bireyler değil takım kazanıyor...”

‘Geleceğimi bekleyip göreceğiz’

Bu sezonki patlaman transfer dedikodularını da birlikte getirdi. Yeni sezonda Mesut’u nerde izleyeceğiz?

“Açıkça itiraf etmeliyim ki, ben, şu an Arsenal’de çok mutluyum. Zaten mutlu olduğum için bu iyi hislerim futboluma da yansıyor. Ben buraya şampiyon olmaya geldim. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum, kupalar kazanmak istiyorum. Taraftarı mutlu etmek istiyorum çünkü Arsenal taraftarı bunu hak ediyor. Ama herkes biliyor ki futbolda kesin konuşmak geleceği dört dörtlük planlamak her zaman mümkün olmuyor. Bu nedenle neler olacağını bekleyip göreceğiz...”

‘Performansımın sırrı...’

Bu sezon kendine iyi bakıyorsun. Bunun için özel olarak ne yapıyorsun? Özel gıda, özel çalışma, uyku düzeni, neler yapıyorsun?

“Yanlış anlaşılmasın, ben zaten her zaman kendime dikkat eden bir oyuncuydum. Ancak Premier Lig’de maçlar çok yoğun tempoda geçiyor. Bazı haftalarda 3 karşılaşma yapıyoruz. Sakatlanmamak için de kendime daha çok dikkat ediyorum. Özellikle geçen sezon yaşadığım sakatlıktan sonra fizik olarak kendimi daha çok geliştirdim. Tabii ki ekstra çalışıyorum, yediğime içtiğime ve uyku düzenime de dikkat etmek zorundayım. Bunları yapmadığınız takdirde bu seviyede tutunmamız çok zor...”

Mehmet Demircan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arda, mesaj, mesut, turana, özilden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arda Turan'dan kafaları karıştıran mesaj Seth Haber Arşivi 0 21 Kasım 2014 23:45
Mesut Özil Soner Sporcular 0 18 Mayıs 2012 19:07