IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Ballon d'Or için nefesler tutuldu. (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/722095-ballon-dor-icin-nefesler-tutuldu.html)

ArsenLupen 11 Ocak 2016 20:14

Ballon d'Or için nefesler tutuldu.
 
Son iki Ballon d'Or'un sahibi Ronaldo, 2015'te ezeli rakibi Messi ve Barcelona'nın yükselen yıldızı Neymar'la kıyasıya mücadele edecek.
Ballon d'Or günü geldi çattı. Bugün Zürih'te yapılacak olan FIFA Ballon d'Or ödül töreninde Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Neymar, 2015'in en iyisi olabilmek için yarışacak.

2013 ve 2014'te bu ödülü kazanan Cristiano Ronaldo, üst üste üçüncü kez ödülü almak istiyor. Portekizli yıldız, 2015'teki oyunuyla futbolseverleri mest ederken 17 Ekim 2015'te, Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu oldu.

2015'te gösterdiği performansla eski ihtişamlı günlerine geri dönen Messi ise hem Barcelona'nın üç kulvarda da kupa kaldırmasında başrol sahibi oldu, hem de kendisi açısından harika bir sezon geçirdi. Leo ayrıca, Kral Kupası'nda attığı nefis golle, Alessandro Florenzi ve Wendell Lira'yla Puskas Yılın Golü adayları arasına katıldı.

Buna ek olarak Messi, ülkesi Arjantin'in Copa America'da final oynamasında büyük katkı sahibi oldu.

Brezilyalı Neymar ise tüm kulvarlarda attığı 39 golün yanı sıra Messi ve Suarez'le harika bir uyum içinde hareket etti ve Barcelona'nın geçtiğimiz sezonki başarısına büyük ölçüde katkı sağladı.

23 yaşındaki genç süperstar, 2010'dan bu yana bu ödülü domine eden Messi ile Ronaldo'nun önüne geçerek 2015 Ballon d'Or'u kazanmaya çalışacak.

Bu yıl, aktör James Nesbitt ve televizyon sunucusu Kate Abdo tarafından sunulacak olan Ballon d'Or ödül töreni, 11 Ocak Pazartesi TSİ 19.30'da başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Törende ayrıca, yılın teknik adamı ödülü de sahibini bulacak. Bu kulvarda ise Barcelona'nın çalıştırıcısı Luis Enrique, Bayern Münihli Pep Guardiola ve Şili Milli Takımı Teknik Direktörü Jorge Sampaoli yarışacak.

Mackolik

Türk 11 Ocak 2016 23:12

Cevap: Ballon d'Or için nefesler tutuldu.
 
lionel messi bu sene


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net