IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Rashford’a milli takım kapısı aralandı (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/738952-rashford-milli-takim-kapisi-aralandi.html)

Mehmet 04 Mart 2016 16:13

Rashford’a milli takım kapısı aralandı
 
İngiltere Milli Takımı’nın teknik direktörü Roy Hodgson, Manchester United’ın 18 yaşındaki genç yeteneği Marcus Rashford’a Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) kadrosunda yer verebileceğini belirtti.

İngiliz basınına konuşan Hodgson, Rashford’un performansını yakından takip ettiğini aktararak, "Rashford’u görmezden geldiğimi söyleyemem. Umarım iyi oyununu sürdürmeye devam eder. Onu 2 yıldır izliyorum, yani uzun süredir bildiğim bir oyuncu ve sistemimizde yer alıyor" ifadelerini kullandı.

İngiltere 19 Yaş Altı Milli Takımı’nda forma giyen bir oyuncunun Manchester United’ın ilk 11’inde yer almasından memnuniyet duyduğunu vurgulayan Hodgson, "En önemlisi, 18 yaşındaki bir oyuncunun gelişimine umarım izin verilir ve insanlar üzerinde inanılmaz bir baskı kurmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Hodgson, genç oyuncunun son maçlardaki performansından memnuniyet duyduğunu kaydederek, "3 maçta 4 gol atmak çok önemli bir başarı. Bu performansını sürdürebilirse, İngiltere ve Manchester United için büyük kazanç olacak" şeklinde görüş belirtti.

Rashford, Manchester United’ın geçen hafta UEFA Avrupa Ligi’nde Danimarka temsilcisi Midtjylland’ı 5-1 yendiği mücadelede fileleri 2 kez havalandırarak kulüp tarihinin Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncusu unvanını aldı. Takımının Arsenal ile oynadığı lig maçında ise skora sağladığı 2 gol ve 1 asistlik katkıyla 3-2’lik galibiyette baş rolü oynayan Rashford, çıktığı ilk lig maçında rakip fileleri 2 kez havalandıran ligin en genç oyuncusu olmuştu. 18 yaşındaki oyuncu, Manchester United’ın Watford’u 1-0 yendiği son lig maçında gol atamamasına rağmen performansıyla beğeni toplamıştı.

Fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net