IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Tottenham, Torino'da avantajı kaptı (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/786643-tottenham-torinoda-avantaji-kapti.html)

artaxata 14 Şubat 2018 15:15

Tottenham, Torino'da avantajı kaptı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İtalyan ekibi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sahasında İngiliz takımı Tottenham Hotspur ile karşı karşıya geldi.

Allianz Stadyumu'nda Alman hakem Felix Brych'in yönettiği mücadele 2-2 eşitlikle tamamladı.


Tottenham, 9 dakikada 2-0 yenik duruma düştüğü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deplasmanında beraberliği yakalayarak rövanş maçı için büyük avantaj yakaladı.
Karşılaşmaya golle başlayan Juventus, 2. dakikada Higuain ile 1-0 öne geçti. Arjantinli yıldız 9. dakikada penaltı atışından kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Tottenham 35. dakikada yıldız oyuncusu Harry Kane ile farkı 1'e indiren golü kaydetti. Juventus, ilk yarının son dakikasında Higuain ile farkı 3'e çıkarma şansı yakaladı ancak Arjantinli golcü penaltı atışından yararlanamayınca ilk yarı 2-1'lik skorla sona erdi.


Karşılaşmaın 71. dakikasında Christian Eriksen Tottenham adına eşitliği sağlayan golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.


Bu karşılaşmanın rövanşı 7 Mart Çarşamba günü Wembley Stadı'nda oynanacak ve tur atlayan takım çeyrek finale yükselecek.


Alıntı : Fotomaç


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net