IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   İngiltere'de gündem İlkay Gündoğan (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/786645-ingilterede-gundem-ilkay-gundogan.html)

artaxata 14 Şubat 2018 15:17

İngiltere'de gündem İlkay Gündoğan
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk ayağında Basel'i 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada iki gol atan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], İngiltere basınında gündem oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Basel'i deplasmanda 4-0 mağlup etti. Karşılaşmaya damga vuran isim ise takımı adına iki gol kaydeden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu. City formasıyla gol sayısını 4'e çıkaran İlkay, gösterdiği bu performansla İngiltere basınında da geniş yer buldu.

İNGİLTERE'DE GÜNDEM İLKAY
Basel karşısında gösterdiği performansla dikkatlerini üzerine çeken İlkay Gündoğan, İngiltere'nin önde gelen gazetelerinin manşetlerinde yer aldı.
The Telegraph, Manchester City'nin turu geçme adına büyük bir avantaj sağladığına dikkat çekerek, "İlkay Gündoğan, City'nin çeyrek final yolunu kolaylıkla açtı" başlığını attı.

The Guardian ise City'nin galibiyetini, "Manchester City'nin İlkay Gündoğan'ı 2 kez vurdu, kolay kazandı" başlığıyla duyurdu. The Sun da İlkay'ın attığı gollerle İsviçre'de City'e ilham verdiğini dile getirdi.

Alıntı : Fotomaç


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net