IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Avrupa ve Dünya'dan Futbol (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/)
-   -   Cristiano Ronaldo: Takımdan ayrılıyorum (https://www.ircforumlari.net/avrupa-ve-dunyadan-futbol/796894-cristiano-ronaldo-takimdan-ayriliyorum.html)

Eftamintokoftiden 03 Haziran 2018 17:55

Cristiano Ronaldo: Takımdan ayrılıyorum
 
İspanyol basını Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşlarına, “Takımdan ayrılacağım” mesajını ilettiğini öne sürdü.

İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden biri olan ve Real Madrid’e yakınlığı ile bilinen Marca, Los Galacticos’un en önemli yıldızı olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak flaş bir haber ortaya attı.

Marca, Ronaldo’nun, Liverpool’u 3-1 yendikleri Şampiyonlar Ligi finali öncesinde takım arkadaşlarına, “Takımdan ayrılacağım” mesajını ilettiğini öne sürdü. Ronaldo, final maçı sonrasında, “Madrid’de oymak çok güzeldi. Önümüzdeki günlerde geleceğimle ilgili bir karar vereceğim” demişti.

Portekizli süperstarın, Avrupa’nın birçok devinin yanı sıra hem ABD’den hem de Çin’den ciddi teklifler aldığı konuşuluyor. Hatırlanacağı gibi son olarak CR7’ye PSG, 250 milyon Euro (1.3 milyar TL) teklif etmişti.


fanatik.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net