IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2021, 18:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burak Yılmaz, "Kuzey derbisi"nde takımına güveniyor




Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Lille'de forma giyen Burak Yılmaz, Lens ile oynayacakları "Kuzey derbisi"nin özel olduğunu ve buna göre hazırlandıklarını söyledi.

Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Lille'de forma giyen Burak Yılmaz, Lens ile oynayacakları "Kuzey derbisi"nin özel olduğunu ve buna göre hazırlandıklarını söyledi.
Fransız kulübünün internet sitesine röportaj veren 36 yaşındaki futbolcu, taraftarlara seslenerek, "Rahat olun. Maçın keyfini çıkarın. Biz elimizden geleni yapacağız." dedi.
Bugün oynayacakları Lens derbisine hazır olduklarını belirten Burak Yılmaz, "Hepimiz maça odaklandık. Diğer maçlar gibi hazırlandık ancak bu karşılaşmayı özel yapan derbi olması. Takımda abi ya da deneyimli olmanın önemine inanmıyorum çünkü sahada bütün oyuncular eşit. Şundan eminim, Lens ile yüzleşmeye hazırız." ifadelerini kullandı.
Lille'in Lens'e ligde 15 yıldır kaybetmediğini ve geçen sezon oynanan iki maçtan da galip ayrıldıklarını hatırlatan milli futbolcu, bu derbide de taraftarların beklentilerini karşılaşmak istediklerini kaydetti.
Beşiktaş ve milli takımda kaptanlık yapmanın kendisi için gurur verici olduğunu aktaran golcü futbolcu, "Kaptanlık yapmak sadece kol bandı takmak değil, mücadele etmek, saygı göstermek, oyun sevgisine sahip olmaktır. Biliyorsunuz Türkiye'de maçlar ve taraftarlar çok hararetlidir. Değişik bir kültür. Mesela Trabzonspor kazanırsa tüm şehir mutlu olur, kaybederse üzgün. Bunu kolayca hissettim. Şehrin atmosferinden takımın kazanıp kazanmadığını anlarsınız." şeklinde görüş belirtti.
Kendisi için derbide ya da antrenmanda gol atmanın aynı şey olduğunu anlatan Burak Yılmaz, "Gol goldür, her biri aynı değere sahiptir. Gol atmak için nefes alıyorum, beni heyecanlandıran da bu. Tabii ki geçen sezon Lens'e attığım gol önemliydi. Lyon'a attığım gol paha biçilemez. Bence o gol şampiyonluğumuz için dönem noktası oldu." diye konuştu.


AA

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haber


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
THY, "Kuzey Işıkları"nın izlendiği noktalardan Rovaniemi’ye seferlere başladı Beatrice Ekonomi Haberleri 0 06 Aralık 2019 09:19
Raikkonen, Şampiyonluk Mücadelesi için Takımına Güveniyor Zen Diğer Spor Branşları 0 30 Ocak 2013 13:42
KKTC'de "Kuzey Kıbrıs Hava Yolları" kuruldu Chelt Havacılık Haberleri 0 21 Ocak 2011 03:21