IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aylık Burç Yorumları (https://www.ircforumlari.net/aylik-burc-yorumlari/)
-   -   BOĞA BURCU MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI (https://www.ircforumlari.net/aylik-burc-yorumlari/1004511-boga-burcu-mart-2023-aylik-burc-yorumlari.html)

Sarya 28 Şubat 2023 20:05

BOĞA BURCU MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI
 
Sevgili Boğa; Mart ayının ilk 15 gününde; aşk, çocuk, borsa, hobi, tatil konularında belirsizlikler belirli hale gelecek. Bu dönemde çok harcama yapabilirsiniz. İşinizle ilgili kalıcı, uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

7 Mart Satürn Balık süreciyle; 25 Mayıs 2025 yılına kadar Satürn balık burcunda olacak. Bu süreçte sosyal çevre, dernekler, toplumsal konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Kalıcı ve uzun vadeli arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Dernek ve topluluklarda adınızdan söz ettirebilirsiniz ama konu toplumsal sorumluluk almaktır ve kolayca vazgeçmemektir. Bu dönemden avantajlı çıkacak olanlardan biri siz olacaksınız.

Mart ayının ikinci yarısında; hastaneler, sağlık, psikolojik süreçlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. İçe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Spor yapmak ruhunuza iyi gelecektir. Ayrıca çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Plüton’un kova burcu transitiyle; kariyer hayatınızda güçlenmeye başlayacaksınız ama bu durum krizlerle gelebilir.

Mart ayınız harika geçsin


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net