IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 07:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu




BOĞA

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ
İlk etkili enerji, 3 Mayıs tarihinde Venüs Koç burcu geçişi. Bu biraz geri planda ilişkilerimizi gözden geçirme yönünde bazen agresif tutuma yol açabilir. Özellikle dış dünyada, bağlantı içerisinde bulunduğumuz insanlarla ilişkimizi, özel hayatımızdaki durumu, çalışma ortamındaki insanlarla olan irtibatımızı gözden geçireceğiz. Ama bu gözden geçirmede dikkat edeceğimiz husus; adil, paylaşımcı, nazik ve hakkaniyetli insanlarla çalışıp çalışmadığımız ele almaktır. Gerginlikten uzak duralım, kendimize yüklenme olabilir. Fiziksel ve ruhsal manada hiçbir şey size baskı yaratmasın. Ama dış dünyada da işimize sahip çıkmamız gerektiğini, nezaketi de elden bırakmamamızın önemli olduğunu mutlaka hissedelim.

7 Mayıs tarihinde Merkür yönettiği İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir boyunca mali konularda hızlanırız. Boğalar sağlamcıdırlar. Kendilerini garanti altına almak isterler. Merkür'ün bu geçişinde de, bir takım insanlarla bir araya gelip kendilerini ifade ederek, kazanç elde etme yolunda ilerleyeceksiniz. Burada iki yönlü kazanç fırsatları da karşımıza çıkabilir. Belli bir işimiz vardır, ama başka bir fırsatı da değerlendirerek artı bir kazanç elde edebiliriz. Çocuklarımızla ilgili alışverişler, kendi ihtiyaçlarımızla ilgili olarak teknolojik aletlere fazlasıyla para yatırabiliriz. Biraz hızlı para harcama görülebilir. Ayarımızı bilirsek sorun çıkmaz.

14 Mayıs tarihinde, karşıt burcumuzda bir Dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayla kimlerle irtibatte ve kimlerle işbirliğinde bulunuyorsak, bu kişilerle aramızdaki mali konular üzerinde duracağız. Ayrıca ikili ilişkilerde belirli bir baskı söz konusu olabilir. Bizim değerlerimizle, birlikte olduğumuz insanın farklı bakış açısı arasında bir gerilim oluşabilir. Bu iş ortaklıklarında da aynı şekilde görülür. Sakin olmak ve arka planda iş koşullarını mutlaka gözden geçirmemiz gerekiyor. Sağlığımız çok önemli, gerginlikten uzak durmaya çalışacağız.

20 Mayıs - 25 Temmuz tarihleri arasında Mars seyrini düz olarak devam ettirecek. Bu süreç içerisinde çalışma hayatımızla ilgili konularda aksaklık yaratan, dengeyi bozan, işbirliğini geri planda bıraktırıcı konuları şimdi yeni haliyle bir daha gözden geçiriyoruz. Dengelerin yerli yerine oturması adına gerekli olanları gözden geçiriyoruz. Yeni bir iş fırsatı karşımıza çıkarsa, bütün maddeleriyle ele alıp uygulayabiliriz. Detaylı bir şekilde düşünün, huzuru, emniyeti ve güvenliğinizi mutlaka merkez alarak olaylara bir bakmaya fayda görüyorum.
21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcunda, kazanç evimizde ilerlemeye başladıktan bir hafta sonra, 28 Mayıs'ta yine aynı alanda yeni ay gerçekleşiyor. Her yeni ay bir umuttur, dilektir. Burada parasal kazanımlar, yakın çevre ilişkilerimiz, yeni şeyler yapma arzumuz yüksektir. Bağlantılar kurarak kazanç fırsatlarını değerlendirmeye çalışacağız.

AŞK ve İLİŞKİLER

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

1-4 Mayıs arası: Koç burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerde genel olarak kendi bildiğimiz şekilde aşkı ele alış biçimidir. Bazen gizlice hareket edilir bazen cinsellik bir hayli etkilidir, çoğu zamanda problemleri çözme arzumuz ve ilişkiyi sağlama alma dürtümüz çok daha öndedir. Eğer beraberliğinizde tutku yoğunsa, ne olursa olsun vazgeçmezsiniz. Boğa gibi sağlam ve kararlı birinin bu dönemde sevgisine sahip çıkacağını ancak gerektiğinde de kendi arzularını kabul ettirmeye çalışacağını söyleyebiliriz.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta bizim için geleceğe dair umutlarımız ve hayattan beklentilerimiz gayet önem arz edecek. Buna göre bakacağız dünyaya, buna göre ele alacağız durumları. Olur da kendimizi bir boşlukta, hatta kendimizi bırakmış hissedersek, mutlaka özgüven duygumuzla inadına yaşama, hedeflerimize sarılacağız. İsteklerimizi hangi yolla, hangi kişilerle, hangi şekilde elde edeceğimizi bileceğiz. Yanlışlarımızı, eksiklerimizi de kabul edecek, düzeltmeye çalışacağız. Hafta ortasındaki önemli bir görünüm, isteklerimizi ve kendimizi haklı görmeye, değerlerimizi korumaya çalışacağımızı ancak diğer yandan ilişkilerde gerekli esnekliği göstermemizin önemini işaret ediyor.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek Dolunay, evlilik ve uzun süreli ilişkilerde özellikle birlik ve bütünlük içinde olmanın önemini işaret ediyor. Mars geri hareketi devam ettiği için, bu Dolunay eskiye ait ilişki sorunlarının da ele alınması ve birbiriniz üzerinde denetim, baskıda bulunmamanızı, yüzleşmelerde bulunarak hareket etmeniz gerektiğini işaret etmekte. Kıskançlık, kin, gücü elinde tutan taraf olmayı değil, bu ilişkiyi birlikte nasıl yürütebiliriz bunun üzerinde durmak lazım. İlişkisi olmayanlar lütfen körü körüne kimseye bağlanmayalım, illa olsun diyerek, yanlış ilişkilere kalkışmayalım. Evimiz ve ailemizle ilgili konularda sabit fikirli davranmayalım. Huzursuz olmamak için, iyice düşünelim taşınalım.

19-25 Mayıs haftası: Mars düz seyre geçiyor. Partnerimiz kendi bakış açısıyla değil tarafsız düşünebildiyse tabii ki doğru bir sonuca varabilir. Ancak hala dediğim dedik tarzında ele alırsa durumları pek hoş olmaz. 24 ve 25 Mayıs tarihleri önemli. Olumlu enerjiler mevcut olacak. Problemleri ortaklaşa çözebilmek kolaylaşacak. Beraberlikte denge çok kıymetli. Akıllıca düşünen kişiler hem ilişkide hem de gelecek konusunda doğru kararlar verebilirler.

26-31 Mayıs haftası: Venüs burcunuzda ilerliyor. İlişkilerde olumlu güçler devreye giriyor. Hem dış dünyada hem de kendi içinizde huzur, güven ve sağlamlık yönünde olumlu gelişmeleri simgeliyor. Fiziki anlamda dikkatler üzerinizde toplanacak. Merkür-Yengeç burcunda aşk hayatımızla ilgili konularda bizi destekleyecek.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu haftaki enerjiler sizi hem dış dünyada hem de kararlarınızı uygulama yönünde kuvvetlendiricidir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ona göre hareket edersiniz. Problemlerinizi sakince ve kontrollü bir şekilde çözmeye çalışırsınız. Düzen, devamlılık sizin için kıymetlidir. Aynı yerde çalıştığınız insanlarla temas içinde ve ekibin yararına olacak şekilde düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları bilinçli bir şekilde ele alırsınız. Sabırlı ve düzenli bir şekilde işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Özel ilişkinizde ve iş ortaklıklarında dikkatli olmakta yarar var.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iş anlamında özellikle 11 Mayıs tarihinde dikkatli olmamızda yarar var. Sağlığımıza önem vereceğiz, işlerimizi düzenli takip edeceğiz ve çalışma hayatındaki meseleleri hem kendimiz hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket edebilecek kıvamda tutacağız. Bu sizi, gerginlikten ve stresten koruyacaktır.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta bazen endişeli düşünmemiz kimi zaman ne yönde hareket edeceğimizi seçememek gibi bulanık haller yaşayabiliriz. Mücadele ederiz, kazanmak isteriz, fakat en ufak bir terslikte, dış etkenle karşılaştığımızda gerilim duyarız, stres altına gireriz. Belki de o yüzden her şeyin altında bir şey arayacağız. Bilinçli olmak, durumları sakince gözden geçirmek lazım. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, her türlü sıkıntının, endişenin üstesinden gelebilmek için kendimize biraz fazla yüklenmemize neden olabilir. Değişimler, beklenmedik gerginlikler işimizde verimsizliğe ve çabucak tepki göstermeye, başkalarıyla uyumsuz hale gelmeye sebep olabilir. Lütfen sağlığımıza dikkat edelim.

19-25 Mayıs haftası: Mars düz seyre geçiyor. Çalışma hayatımız, sağlığımız, hedeflerimiz ve günlük tempomuzda hızlanma ve yenilikleri tekrar bir ele alarak uygulamaya gayret edeceğiz. Ancak bu demek değil ki, her şeyi istediğimiz gibi, gönlümüzden geçtiği haliyle yapacağız. Başkalarının da ne düşündüğünü önemseyeceğiz. Birlikte hareket etmeye, ortam şartlarına uymaya çalışacağız. İş planlamasında bulunmayı, işlerimizi takip etmeyi bileceğiz. Ortaklık ilişkiniz varsa, bu meselelerde mutlaka bilinçli düşünülmesi, pürüzlerin birlikte çözüme ulaştırılması şarttır. Hafta içinde olumlu bir görünüm var. Bu hem büyüme hem verimlilik hem de güvence dolu işlere yönelmemizde, sağlam hale getirmemizde, ortaklıklarda bir çok meselenin ele alınmasında önem taşıyacak.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta çalışma hayatında yine geleceğimizi düşünerek ve iş ilişkilerimizi önemseyerek hareket edelim. Bizi stres altına alan ilişkilerden, bencil hareket etmekten ve uyumsuz davranmaktan uzak duralım.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta iş, para meselelerinde özellikle ortaklaşa kazançlarda dikkatli olmalısınız. İnatlaşmalar, size uymayan görüşler veya karşı tarafın baskın tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu gibi durumlarda aşırı beklentili olmamakta, ortama göre bilinçli davranmakta yarar var. Mutlaka gerçekçi olunuz.

5-11 Mayıs haftası: Bu haftanın ilk günlerinde maddi konularda yine akıllıca hesaplamalarda bulunacağız. Hemen sonuç alayım, hadi şunu da yapayım demekten ziyade, elimdeki parayla ekonomik şekilde nasıl hareket edebilirim diyerek düşünmek lazım. Merkür İkizler burcunda 7 Mayıs tarihinde seyre başladığında akıllıca bütçemizi yapacağız. Yetenekli olduğunuz iki ayrı alandan para kazanabilirsiniz. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.

12-18 Mayıs haftası: 12 ve 15 Mayıs tarihlerinde kazanç evimizi yöneten Merkür olumlu görünümler yapacak. Ancak ben yine de hesabınızı iyi yapmanızdan yanayım. Çünkü dürtüsel bir şekilde yapılan harcamalar sonra sıkıntı yaratır. Bir de iş ortaklığınız varsa, mali konularda lütfen dikkatli olunuz.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Kazanç getirici işler, akıllıca düşünerek hareket etme, iki farklı yerden gelir elde etme yönünde olumlu. İletişimde bulunarak, yazarak, insanlarla bir araya gelerek yeteneklerimizi gösterebiliriz. Para hesabımızı zekice yapabiliriz. Açıkgöz davranabilir, herkesten daha çabuk öne çıkabiliriz. Eğitmenlik, ticaret satış pazarlama, el becerisi gerektiren işler kazandırıcı gözüküyor.

26-31 Mayıs haftası: 29 Mayıs günü biraz dikkat etmeyi gerektiren bir görünüm var. Çok da zorlayıcı değil. Çünkü Merkür-yengeç ve Venüs de sizi destekleyici Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bunlar olumlu yöndeki akışı destekleyicidir. Elimize para geçer, gereksinimlerimizi alabiliriz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-18-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-20
Aşkta En Şanslı Günler : 8-9
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-2-28-29
Yeniay : 26-27-28
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 13-14-15
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendin
izi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, boğa, burÇ, burcu, mayıs, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:15
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Terazi Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:15
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Aslan Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:10
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Yengeç Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:08
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Boğa Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:01