IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2014, 08:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Kova Burcu Aylık Burç Yorumu




KOVA

MAYIS AYINA GENEL BİR BAKIŞ

3 Mayıs tarihinde Venüs-Koç burcunda seyrine başlıyor. Oldukça aktif ve olumlu bir enerjidir. Yakın çevre ilişkilerinde hem iletişimi hem paylaşımı hem de farklı bir şeyler yapmayı arzularız. Kovalar hümanist kişilerdir, insanlarla olan bağlantılarında kendi duygularından önce empatide bulunmayı seven insanlardır. Bu geçişte dinlemekten ziyade kendilerini öne sürmek arzusu daha fazladır. Yeni girişimler, yeni çevre ve arkadaşlıklar konularında da aktif bir zamandır. Cesur hareketlilik mümkündür. Bizim için burada en değerli olgu, eskiyi geride bırakarak yeni bir sayfada kendimize bakabilmek ve hayatımızı yeniden düzene koymaktır. Flört anlamında da önemli bir geçiştir. Fakat henüz tam bir karar vermek biraz zor oluyor, esnek düşünülmelidir.

7 Mayıs tarihinde Merkür İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir aşk hayatınızla ilgili konularda aktif bir geçiştir. Hem akılcı planlamalar vardır, hem de haberleşme yoğundur. Yeniliklere açık olmak mümkündür. Planları hızlı bir şekilde ortaya koyma gücümüz yüksektir. Birkaç yerden fırsatlar karşımıza çıkabilir. Aşk hızlı bir şekilde akmaktadır.

14 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunay özellikle kariyer hayatıyla ilgili konularda önemlidir. Yenilenme düşünülse de mali konular pek umduğumuz gibi yürümeyebilir. Yenilikte bulunacağımız alanda şu anda mali sıkışıklıklar varsa mevcut işimizi sürdürmemiz çok daha sağlam olacaktır.

20 Mayıs - 25 Temmuz tarihlerinde Mars düz seyirle ilerlemeye başladığında, Kovalar gözden geçirdikleri hedeflerini yürürlüğe koyabilirler. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Haberleşme, farklı ortamlara girme, belirli bir alanda kendimizi ifade etme, akılcı planlamalar, fırsatları değerlendirme yönünde önemlidir.

28 Mayıs tarihinde yeni ay İkizler burcunda oluştuğunda, yerleşim yeriyle çalışacağımız alan arasında tercihe bir bakmamız gerekiyor. Ulaşım sorunları olabilir. Azimle çalışmamızda fayda vardır.

AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Aşk hayatımızla ilgili her türlü meseleyi kendi dünyamızda, yuvamız sınırları içinde ele alacağız. Dört duvarımızda aşkı yaşayacak ve tüm değer verdiğimiz kişileri gönlümüzün içinde saklayacağız. Nasıl bir aşk arzuluyoruz, mutluluk bizim için ne anlama geliyor bütün bunları gözden geçireceğiz. Orada yaşananları hiç kimsenin bilmesi mümkün değil. Mutluyuz veya hala mutluluğu arayan birisiyiz. Ancak şu var ki, iç huzurumuzu hiçbir şeyin bozmasını istemeyeceğiz. Venüs Koç burcu seyri ilişkilerde cesur yaklaşımların işaretçisidir.

5-11 Mayıs haftası: Merkür bu hafta İkizler burcunda ilerliyor. Bizi aktif, hareketli ve aşkta enerjik kılıyor. Konuşmak, bağlantılarda bulunmak, yaratıcı tarzda düşünmek mümkün. Aklımız, özel yanlarımız, farklı ve sıra dışı olmamız karşı cins üzerinde bir hayli etkili olacak. Sosyal yaşama önem vereceğiz. Bizim gibi düşünen kişilerle bir araya gelerek sohbet edeceğiz. Bizim için değerli olan sevgilimiz, çocuğumuz veya çocuk sahibi olma arzumuz yükselecek. Arkadaşlığı önemseyeceğiz. Fiziki anlamda yakışıklılık veya güzellikten ziyade, akıllı, girişken, konuşkan, aktif kişileri beğeneceğiz.

12-18 Mayıs haftası: Yine aktif bir haftaya adım atmaktayız. İletişim yine ön planda olacak. Aşk hayatımızla ilgili konularda bu hafta hızlılık çok daha yoğun olacak. Fikirleri bir hayli beğeneceğimiz bir kişiyle tanışabiliriz. Devam eden ilişkimizde partnerimizle kısa bir yolculuk keyfimizi yerine getirecek. Uzak bir şehirde oturan bir kişiyle veya yabancı uyruklu biriyle tanışabiliriz. Akrep burcunda oluşacak Dolunay, kariyer ve sosyal konumu güçlü biriyle tanışmanın işaretçisi. Eğer hayatımızda böyle biri varsa, bu kişiye olan bağlılığınız daha fazla artabilir. Onun desteği ve gücü kendinizi güvende hissetmenizi sağlar.

19-25 Mayıs haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda yine aktif bir hafta olacak. Partnerinizle iletişiminiz, birlikte paylaşımlarda bulunmanız, yolculuklar yönünde gayet olumludur. Tanışmaların çoğunluğu bir etkinlikte, internet üzerinden yazışarak gerçekleştiği gibi, bir etkinlikte karşılaşma şeklinde de gerçekleşebilir. Ayrıca bir güzel yanı, ileriye dönük tarzda gelişebilir. Eşiniz ve partneriniz sizinle ortak ilgi alanlara sahip biridir. Size de her türlü desteği verebilir. Mars geri hareketinin sona ermesiyle ilişki kurmanız kolaylaşır

26-31 Mayıs haftası: İlişkilerde bildik çevreler, hep aynı insanlarla bir arada olmak yerine, sosyal hayatta, bazı kulüp, dernek faaliyetlerine katılarak, gönüllü çalışmalarda bulunarak kendinizi gösterebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta ruhu sakinleştirici, insana pozitif enerji veren meditasyon, yoga, reiki, ibadet, dua, zikir gibi insanın farkındalığını yükseltici çalışmalara ilgi duyabiliriz. Bu çalışmaları gerek özel gerekse mesleki anlamda öğrenebilir, öğretebiliriz. Bunlar hem odaklanma gücü sağlayacak hem de sizi yenileyecek, sezgi ve yaratıcı yeteneklerinizi ortaya çıkartacaktır. Yoğun iş hayatı olan kişiler için de gayet faydalı olabilir. Venüs-Koç burcu seyri insanlarla birebir bağlantıdaki cesaretliliğin simgesidir.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda baskı altında kalabiliriz. Belli bir ücretle mi yoksa serbest mi çalışmak istiyorsunuz. Bunlar üzerinde duralım. Maddi açıdan da gözden geçirmelerde bulunalım. Kurallara bağlı çalışmak, iş araştırmak, iş anlamında aradığınızı tam bilememek, tatmin olamamak gibi iç ve dış baskılar altında kalabiliriz.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta kariyer evinizde oluşacak Akrep burcu Dolunayı iş tercihlerinizi, çalışma koşullarınızı, amacınızı, hedefinizi hem dış dünyanın koşulları hem çalıştığınız sektörün durumu hem de kendi beklentilerinize göre değerlendiriniz. Mevcut işinizde tatmin olmuyorsanız bu Dolunayda işten ayrılmanız, kendinize yeni bir yol çizmeniz mümkün. Ancak ben derim ki, lütfen iyi düşününüz ve ona göre karar veriniz.

19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi bitiyor. Böylece kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda tecrübelerinizi hayata sunmak adına cesur ve aktif bir şekilde hareket etmeniz gerekecek. İlişkiler çok önemli. İnsanlara hangi konuda bilgi vereceğinizi, nasıl bir sunumla bunu yapacağınızı iyi düşününüz. Yeniay ve hafta sonundaki önemli görünüm, geleceğe dönük düşünmenin, bilgilenme, iletişim ve bağlantılar kurmanın işaretçisidir.

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa, Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Bu iki geçiş hem uzmanlık alanınızla alakalı konularda çalışmayı hem de iş portföyünüzü oluşturma, gözden geçirme yönünde faydalıdır. Aile sağlığınıza önem veriniz.

PARA

1-4 Mayıs arası: Maddi konularda bu tarihler arasında evimizle alakalı ihtiyaçlarımız, ofis tarzı bir çalışma düşünüyorsak hesaplamalar, ev içinde konfor adına yapılacak işlerde ekonomik ve uzun vadeli düşünmek ön planda olmalıdır.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta Merkür-İkizler burcunda ilerliyor. Maddi konularda aktif ancak bir hayli akıllıca yapılan alışverişlerin işaretçisi. Hayatımızı kolaylaştıran teknolojik ürünlerin alımı, bilgilenme, araştırma, deneyim sahibi olmak için yapılan yolculuklara bütçemizde yer verebiliriz.

12-18 Mayıs haftası: Harcamalara dikkat edeceğiz. Çünkü yeniliklerde bulunmak, özgürce harcamalar yapmak isteyeceğiz. Bütçemizi aşmamasına dikkat edelim. Özellikle kredi kartı harcamaları, öteleme, taksite bölme gibi alışverişlerden kaçınalım. Eş, partner veya iş ortaklarımızdan maddi destek görebiliriz. Çocuklarımızın ihtiyaçlarına önem verebiliriz.

19-25 Mayıs haftası: Mali anlamda 25 Mayıs tarihi olumludur. Hem girişim hem de başkalarından destek görebiliriz.

26-31 Mayıs haftası: 29 Mayıs tarihinde parasal konularda biraz dikkatli olmak, aldığımıza vereceğimize iyi bakmak lazım. Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Sağlığımızla alakalı konularla ilgileneceğiz. Bu yönde yapılacak harcamalara önem verebiliriz. Sağlık sigortası yaptırabiliriz.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-11-12-15-16-20-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 1-2-28-29
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22
Yeniay : 19-20-21
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 5-6-7-8
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, ayı, burÇ, burcu, kova, mayıs, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:55
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:47
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:44
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:39
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31