IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2014, 07:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu




YENGEÇ

TEMMUZ AYINA GENEL BİR BAKIŞ
Merkür geri hareketi gölgeli günleri de dahil olmak üzere 7 Temmuz tarihinde sonlanmış olacaktır. Böylece Haziran ayından beri iç dünyaya çekilerek düşündüklerinize daha farklı bir pencereden bakabilirsiniz. Tam rahatlama ise 13 Temmuz'dan sonra gerçekleşecektir. Problemler hala var, ama en azından durmadan aynı meseleler ayıklanmayacaktır.

12 Temmuz tarihinde, karşıt burç Oğlak'ta bir dolunay meydana gelmektedir. Genellikle bu dolunay zamanlarında partnerin baskıları ile karşılaşıyorduk. İlişkide bir takım problemler varsa, bazı meselelerin bu dolunayda öne çıktığını görürüz. İlişkinin niteliği ve kalitesi çok önemlidir. Problemler varsa, partnerin baskın kimliğini hissedebiliriz, biraz karamsar davranabilir, yer yer melankolik tavırları olabilir. Bu dolunayla problemleri net bir şekilde görmüş olacağız.

13 Temmuz tarihinde Merkür burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Böylece geri hareket esnasında Merkür burcumuzda seyredeceği için bizim kriterlerimize uygun bir şekilde zihnimizi belirli bir alana odaklayarak düşünebileceğiz.

16 Temmuz tarihinde, Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek Jüpiter Aslan burcunda seyrine başlıyor. Yengeçler için mali konular üzerinde tecrübeleri, bilgileri ve yetenekleri belirli bir alanda göstererek para kazanma anlamında önemlidir. Yolculuklar, seyahatler anlamında etkilidir. Aşk hayatıyla ilgili konularda Satürn'ün bir baskısı söz konusudur. Aşkta seçimleri yaparken dikkatli olmakta fayda vardır.

23 Temmuz tarihinde Güneş kazanç evinde seyrine başlıyor ve ardından 27 Temmuz tarihinde yine bu alanda yeni ay doğuyor. Bu yeni ayla birlikte üçlü bir kuvvetle kazanç anlamındaki konulara odaklanmış oluruz. Bu odaklanmada da kuvvetimiz yerindedir. Kendimizi ifade etme anlamında kuvvet kazandırmış olmaktadır. Yengeçler açısından bu üçlü geçişi gayet olumlu bulmaktayım. Çok kibirli davranılmaması gerekmektedir.

26 Temmuz tarihinde Mars Akrep burcunda seyrine başlıyor. Doğal olarak güçlü bir enerjidir. Aşkta tutkular devreye giriyor, liderliğimiz önemli hale geliyor. Aşkta yılın en güçlü dönemi olarak değerlendiriyorum

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketi sona eriyor. Geçtiğimiz aydan bu yaşanan gelişmeleri şimdi bir daha ele alacağız. Yine duyarlı düşünebiliriz. Ancak şimdi bir konuya sürekli takılmayacağız, önümüze bakacağız. Ailevi konularda yaşanan problemleri, iki yönlü şekilde ele alalım. Sadece bir taraf değil, herkesin kendi şapkasını önüne koyarak düşünmesi yararlı olur. 4 Temmuz tarihinde lütfen ilişkilerde dikkatli olunuz. Her iki kişi de, birbirine baskı uygulamaya, otoritesini kabul ettirmeye çalışabilir. Bu pek de iyi sonuç vermez.

7-13 Temmuz haftası: 8 Temmuz tarihindeki görününüm değer ölçülerimize göre ilişkimizi verimli hale getirme arzumuzu işaret ediyor. Ancak bizim düşüncelerimiz ön planda olacağından karşı taraf bunu kabul eder mi diye düşünmemiz lazım. Nitekim 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, partnerimizle aramızdaki düşünce ve duygu farklılığının sorun çıkartabileceğini gösteriyor.

14-20 Temmuz haftası: Bu hafta bir hayli yoğun enerjiler var. 14 Temmuz tarihinde ilişkilerde hem aktif taraf hem de huzur için taviz veren kişi olabilirsiniz. Her ikisi de aslında ev içinde sorun yaratıcıdır. İlerisi adına ilişkinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelisiniz.
18 Temmuz tarihinde Venüs burcunuzda ilerleyecek. Hem uyumlu hem de sevdiklerinize düşkün olacaksınız. Değerlerinizi koruma altına alacaksınız. Duyarlı yanlarınız ilişkilerde daha fazla ortaya çıkacak. 19 Temmuz tarihinde, duyarlı olduğunuz konularda aileniz veya partnerinizin nazik olmayan davranışları sizi rahatsız edebilir. Oysaki huzur en fazla ihtiyacınız olan olgudur.

21-27 Temmuz haftası:22 Temmuz tarihi çok önemli. Çünkü çiftler arasında bir güç savaşına yol açabilir. Bir taraf aşırı hassas, duyarlı tepkilerde bulunmaya müsaittir. Diğer taraf ne emmeye gelir ne gömmeye. Baskı kurar ve bu baskı sonucu sinirler bir hayli gerilir. 24 Temmuz tarihi bu baskıyı azaltıcıdır. Ayrıca romantik paylaşımların da işaretçisidir. 25 Temmuz tarihi gayet olumludur. Birbirinizle konuşarak, anlaşmazlıkları giderirsiniz. Ortak bütünlüğünüze önem verirsiniz. 26 Temmuz tarihi Mars-Akrep geçişinde aşk hayatınızla ilgili konularda gücünüz yükselir. Egemen taraf olmayı başarırsınız. Bir yandan aşkı delice arzular, isteklerinizi elde edersiniz. Diğer taraftan cinsel arzularınız, tutkularınız ilişkide vazgeçilmeniz olmanızı sağlar. Tabii ki ayarınızı bilirseniz iyi olacaktır.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: 4 Temmuz tarihinde otoritelerle yapılacak iş sözleşme görüşmeleri veya iş başvurularında gerilim yüksek olabilir. Bizim taleplerimiz, diğer kişiler tarafından kabul görmeyebilir. İş ortaklıklarında da dikkatli olmak gerekiyor.

7-13 Temmuz haftası: İş konularında bu hafta zorlayabilecek görünümler var. Duyarlılığınız, değer ölçüleriniz ve sizin işinizi ele alış biçiminiz başkaları tarafından hoş görülmez. Atak olmanız gerekirken, duyarlı düşünürseniz hem geri kalabilirsiniz hem de çok verimli işler çıkartamazsınız. Sizi böylesine yormakta olan özel konuları işinize taşımayınız.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihi iş konularını kendi içinizde şöyle bir gözden geçireceksiniz. Ancak hem gerginsiniz hem de idare etmeye çalışıyorsunuz. Yoğunluk, iş ilişkileri veya gelişim yönünde tatmin etmeyen şartlar sizi rahatsız ediyordur. Bu durum bazen evdeki ilişkileri bile etkileyebilir. Moralinizi yüksek tutmanız ve sıkıntılarınızı paylaşmanız yerinde olur. Bu tarih, bazılarınız için bir proje üzerinde çalışmanız anlamına gelir. Bu çok önemli bir iş olup, çok da dikkatli yapılması gerekir.

21-27 Temmuz haftası: 25 Temmuz tarihinde iş hayatında sinirlerinizi kontrol etmenin ve duyarlılığınızı da belli ölçülerde ayarlamanın zamanıdır. Değişimlere, yeniliklere adapte olmak için çok akıllıca düşünmek, bilinçli olmak gerekiyor.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Mali konularda da, 4 Temmuz tarihi önemli. Yeni işe girecekler, iş ortaklığında bulunacaklar, yasal davaları olanlar, miras gibi konuların bölüşümü, nafaka hususlarında anlaşmazlıklar yaşanabilir.

7-13 Temmuz haftası: Maddi konularda 8 Temmuz tarihindeki görünüm kendinizi güvene alma, buna göre düzenlemelerde bulunma yönünde önem taşıyor. Desteklenmek ihtiyacımız yoğun. Tek başımıza bütçenin düzenlenmesi veya sıkıntıların üstesinden gelmek kolay değil. Hafta boyunca parasal harcamalarda ölçüyü kaçırmamak lazım.

14-20 Temmuz haftası: 16 Temmuz tarihinde kazanç evinizde seyrine başlayacak Jüpiter, Ağustos 2015 tarihine kadar parasal konularda büyüme, gelişme, bilgilenme, keşfetme yönünde etkilidir. Bu süreçte para harcamayı, kazanmayı bir hayli seversiniz. Özgür bir şekilde kazanmak istersiniz. Paranızı bir güç aracı olarak görürsünüz. Haydan gelip huya gitmemesi için tabii ki uygun şekilde değerlendirmenizde yarar vardır. Bir de tevazu sahibi olmak, kibirli hareketlerden kaçınmak gerekir.

21-27 Temmuz haftası:22 Temmuz tarihinde Aslan burcunda ilerleyecek Güneş, mali konuları odak noktamız haline getiriyor. Yeteneklerimizi güçlü bir şekilde ifade ederek, kazanç elde etmek isteyeceğiz. Takdir ve tercih edilmekten yana olacağız. Bizim ne kadar önemli özelliklere sahip olduğumuzu bilmelerinden yanayız. 24 Temmuz tarihinde mali konularda girişimde bulunarak para kazanabiliriz. 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda verilen güçlü kararların işaretçisidir.

Temmuz Ayı Astroloji Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-15-16-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler: 5-6-11-12-17-18
Aşkta En Şanslı Günler: 7-8
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-27-28
Yeniay: 24-25-26
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 11-12-13
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremsu

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, 2014 temmuz, aylık, aylık burç, aylık burç yorumları, aylık burç yorumu, aylık yengeç yorumu, ayı, burÇ, burcu, temmuz, temmuz aylık burç, temmuz yengeç yorumu, yengec, yengeç burç yorumu, yorumları, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:47
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:41
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:36
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Haziran 2014 00:39
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:24