IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2014, 15:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğa Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu




5 Ekim tarihindeki Yeniay, güzelleştirme, düzenleme anlamındaki çalışmaların işaretçisi ve uyumlu-dengeli paylaşımların belirtecidir. Kişi bu Yeniay sayesinde işbirliğine yatkın olur. Etrafındaki insanlarla çatışmak yerine, kibar bir şekilde anlaşmaya çalışır. Bu şekilde hem çıkarlarınızı korumanız kolay olur hem de isteklerinizi kabul ettirmeniz. 7 Ekim sonrası ilişkinizle ilgili konularda her iki taraf da kendince özgür düşünmek ve hareket etmek isteyebilir. Ancak hem beraberliğiniz hem mali konularda dikkatli olmakta yarar var. 15 Ekim sonrası en iyi ve en mükemmel olana sahip olmak istersiniz. Çabalarsınız ve bir şeyleri yerli yerine koymak için elinizden geleni yaparsınız. Özellikle aşkta ve çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda soğukkanlı davranmanızda yarar vardır. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında, özel ilişkiniz ve iş ortaklığınızla ilgili konularda dikkatlice ve derinlikli olarak düşününüz. Eğer ilişkinizde yolunda gitmeyen durumlar varsa, problemleri birbirinize güç uygulayarak, zorlayarak değil, odaklanarak, dürüst bir şekilde çözebileceğinizi unutmayınız.


AŞK VE İLİŞKİLER
28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında Mars, Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Genel olarak, ailevi meselelerin, ilişkilerin, evimizle alakalı konuların merkezimizde olduğu bu dönemde, aktif ve gücü elinde tutan taraf olmak isteyeceğiz. Ev içinde liderliğimizi kabul ettirmekten yanayız. Hatta bunu baskın bir şekilde gösterebiliriz. Ancak partnerimiz buna izin vermeyebilir. Aranızda yaşanabilecek çekişmelere dikkat etmek lazım. Ailenizle yaşayan bir kişiyseniz, anne ve babanın hakimiyetçi tavırlarıyla karşılaşabiliriz. Psikolojik anlamda gerginliklerin, öfkenin, gururlu tepkilerin yoğunlaşabileceği bu dönemde esnek düşünmemizde yarar var. Şimdi birlikte etkili görünüm tarihlerini ve enerjinin nasıl işleyeceğini gözden geçirelim.
29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihlerinde düz seyirle Akrep burcunda ilerleyecek Merkür, 21 Ekim-10 Kasım arasında gerileyecek. Biz şimdi, geri hareketten önceki dönemi birlikte gözden geçireceğiz. Bu süreçte en başta evlilikler, uzun süren ilişkiler, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız. Eğer beraberliğimizde problemler varsa, bu süreçte zorlanabiliriz. Karşı taraf kendi bakış açısıyla durumları ele alırken bizim buna anlayış göstermemiz zor olabilir. İster istemez bu beraberliği sorgulama ihtiyacı duyabiliriz veya partnerimiz, iş ortağımız da aynı şeklide davranabilir. Esasen bu zamanda, taraflar arasındaki iletişim öyle çok açık ve net bir dille yapılmaz.
İçten içe bir baskı, çeşitli manevralar, planlar şeklinde gerçekleşebilir. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali konuşmalar söz konusu olabilir. Bu da aradaki anlaşmayı zorlar ve anlaşmazlığa sebep olabilir. Bir çatışma hali söz konusudur. Ancak bu çatışmada karşı tarafın bir hayli baskın davranması, kendine göre düşünmesi, inatlaşması mümkündür. Bazen de hiç konuşmaz, bir tepkide bulunmaz fakat hal ve tavırlarından rahatsızlık duymamıza neden olabilir. Şimdi burada asıl önemli nokta bizim partner veya iş ortağımızla aramızdaki ilişki sorunlarını mutlaka ele almamız lazım. Yoksa bu meseleler Merkürün ileri-geri hareketi derken, 29 Ekim, 26 Kasım hatta Aralık ayının ilk haftasına bizleri bir hayli zorlayabilir. Yeni başlayacak veya devam eden tüm ilişkilerde karşınızdaki kişiyi, ilişkinizi, aşk hayatınızı, finansal ortaklıklarınızı lütfen iyice gözlemleyiniz. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim.


İŞ VE KARİYER
22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında Terazi burcunda etkili olacak Güneş süresi, genel olarak ailevi konular ve çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde kişisel olarak ortalama hareket etmenin göstergesi de olsa da, bu yıl durum biraz daha farklılık içeriyor. Eğer gerçekten adil olmayan ve haklarımızın gözetilmediği bir ortamda yaşıyor ve çalışıyorsak kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Hani o, sakin-sabırlı halimiz pek kalmayabilir. Uyumlu davranmayabiliriz. Çünkü, biz de doymak istiyoruz. Eh, problemlerimiz varsa, neden birileri idare etmek zorunda kalayım diye aklımızdan geçirebiliriz. Toleranslı davranmak istemeyebiliriz. İyi bir işimiz olsun, sağlığımız yerinde olsun, bulunduğumuz ortamda herkesin birbirinin özlük haklarına saygı göstermesini bekleyebiliriz. Özellikle bu geçişi yöneten Venüs, 28 Eylül tarihinde Mars ile zorlu bir görünüm yapacak. Bu görünüm, çalışma ortamınızda veya ikili hırs, kontrol arzusunun taraflarca etkin bir şekilde uygulanabileceğini gösteriyor.
Şimdi gelelim diğer önemli tarihlere. Ekim ayı özellikle bu anlamda çok önemli. 2 Ekim tarihinde, her konuda kendinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmenin, tedbirsiz hareket etmemenin, gücünüzü yanlış alanlarda ve konularda kullanmamanın gerekliliğini işaret ediyor. Görüş yapınıza uymayan bir takım kişiler yüzünden zaman kaybettiğinizi veya kafanızın içindekileri ortaya koyamadığınızı düşünebilirsiniz. Bütün bunlar iş seçeneklerimizi, durumumuzu tekrar bir gözden geçirmemiz yönünde baskılayıcıdır. 3 Ekim tarihinde, iş hayatınızdan sağlığınıza kadar her alanda kısıtlanmaktan, tek düze yaşamaktan, susturulmaktan ve susmaktan hoşlanmazsınız. Yanlış olan gidişata dur demek istersiniz. Kafanızın içindeki değişimlerin gerçekleşmesini dilersiniz. Bir şeyler yapılmalıdır ve beklemeye tahammülünüz yoktur.


MERKÜR AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ
21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında geçerlidir.
Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi olan 14 Ekim itibariyle burcunuz için aşağıda belirtilen Dikkat edilecek noktalar geçerli olmaya başlar ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 17 Kasım itibariyle yenilikler uygulanabilir. Bunlar Gölgeli günlerdir ve gerileme döneminin etki süresi dahilinde kabul edilir.


Boğalar açısından etkili olduğu konu ve alanlar:
Sevgili Boğalar 21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince iş ortaklarınız ve partnerinizle aranızdaki iletişim bir miktar aksayabilir. İlişkiniz yoksa, dış dünya ile olan irtibatınız yavaşlar ve kendi içinize dönerek düşünme gereği duyabilirsiniz. Bu durumu lütfen dünyanın sonu gibi görmeyin. Gölgeli günlerin bitimi olan 17 Kasım itibariyle, bu iç gözlemde bulunmanın faydalarını görürsünüz.
Geri hareket ilişki evinizde ve ortaklık ilişkisi olduğunuz kişilerle ilgili karşıt evinizde etkili olacak. Onun için, birileri sizin adınıza veya sizinle alakalı konularda şunu yapmalısın, buna uymalısın gibi uyarılarda bulunabilir. Siz de bu davranışları, tavırları ve uyarıları içinize atabilirsiniz veya kişiliğiniz gereği inatçı bir şekilde tepkide bulunursunuz. Hatta sustukça içinizde bir öfkenin büyüdüğünü hissedersiniz.
Burada benim tavsiyem, lütfen esnek düşününüz. Haklı olsanız bile, bu gerginliğin sağlığınızı bozabileceğini düşününüz. Zor da olsa, olayı, durumu şöyle bir gözlem altına alınız. 17 Kasım sonrası–Bak sen bunları söylemiştin, şöyle davranmıştın. Ben de bunlara içerlemiştim. Gel bakalım konuşalım dersiniz. Ancak geri hareket süresince ayrılmaya, tartışmaya, sert sözlerle yanıt vermeye kalkışmayınız. Bu durumu sonra konuşmak istiyorum seninle diyerek konuyu kapatınız.
Kolay değil ama denemeliyiz. İş ortaklığı bu dönemde önermiyorum. Evlilik aklınızdan geçmiyorsa, karşınıza biri çıktı diye evlenmenize de tavsiye etmiyorum. Boşanma, nafaka gibi konularda mutlaka iyi düşünmenizi istiyorum.
Haklarınızı ve sorunlarınızı mercek altına alınız. Bu dönemde doğru bir hisle durumları ele almak zor. Onun için ilişkinize dikkat ediniz. Geri hareket döneminden önce ayrıldıysanız, geri hareket esnasında veya sonrasında birbirinize dönebilirsiniz.
Geri harekette sadece olan biteni gözlemleyiniz. Geri hareket süresince kendinizi iyi hissetmediğinizde mutlaka bir yakınınızla konuşunuz gerekirse psikolojik destek alınız. Sağlığınıza hem ruhsal hem de fiziksel anlamda dikkat ediniz.
Merkür geri hareket sırasındaki etkili görünüm tarihleri: 28, 29 Ekim


PARA KONULARI
7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecek Venüs-Yay burcu geçişi, genel açıdan baktığımızda bu dönemde ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümlerde bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz. Aynı şekilde karşı taraf da bu şekilde düşünebilir. Fakat yine de, hiçbir şey tam olarak olumludur diyemeyiz. Zaman zaman biz karşımızdaki kişiyi, o da bizi ilişki hakkında yoklarız. Herhangi bir olumsuzluktan çekiniriz. Ortağımız güçlü olsun ve bizi de güçlendirsin diye meseleleri ele alırız. Bir de şu nokta çok önemli. Bu geçişte, yeni ortaklara, yeni destekleyicilere de ihtiyaç duyabiliriz. Sadece var olan alışverişler değil, gerek duygusal gerekse mali konularda farklı yollar deneyerek rahat etme arzumuz yoğun olur. Genelde Boğalar güvenmedikleri kişi ve durumlara karşı temkinlidirler. Venüs Yay geçişinde bu temkinlilik, çıkarlarımız söz konusu olduğunda esneklik göstermemizi sağlar. İşime geliyorsa neden olmasın diye düşünmemiz mümkündür. Yatırım ortaklığı, mal ve mülk bölüşümü, cinsel arzuların tatmini sürecin yansımaları arasında yer alır. Dönemin astrolojik açıdan değerlendirilmesi sadece genel olarak değil, Venüsün görünümlerine bakılarak yapılmalıdır.
Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, özellikle iş hayatınız, iş ilişkileriniz, iş ortamınızla alakalı mevzularda etkili olup, hassasiyetin üst doruklara çıkmasına neden olur. Duygusal ve ruhsal anlamda aradığı güven duygusunu yüreğinde hissedemeyen kişi, doğal olarak isyana yatkındır. Kafa karıştırıcı olan her ne varsa bizi kışkırtır ve istemeden de olsa tepkide bulunmamıza neden olur.


2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi
5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay
7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi
15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi
19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay
19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması
21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı
23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-15-16-20-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 7-13-14-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22-23
Yeniay : 19-20-21
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 6-7-8
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Ekim ayının bizlere huzur, sağlık, mutluluk ve gönülden gönüle paylaşımlar getirmesini diliyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, boğa, burÇ, burcu, ekim, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:41
2014 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2014 07:41
2014 Haziran Ayı Burç Yorumları, Haziran 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 4 01 Haziran 2014 01:07
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18