IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2014, 15:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlan Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu




5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, öncelikle iş hayatımızla ilgili konularda ilişkilerin önemini vurgulayan, uyumlu, dengeli ve huzurlu bir hayata duyduğumuz ihtiyacın göstergesi olup, önümüzdeki iki hafta boyunca bu konularda düzenlemelerde bulunmamızı sağlayan bir enerjidir. Kişi hem sorumluluklarının farkındadır hem de çevresindeki insanların öneminin. İster ki, kendisine karşı nazik bir şekilde davranılsın ve anlaşmazlıklar çözüme kavuşsun, huzur bulunsun. 7 Ekim sonrası işimiz, aşk hayatımız veya farklı bir nedenle özgür hareket etmemiz, ilişkilerde bulunmamız engellenir. Ve biz bu engellenişi hassas bir şekilde ele alırız. Keyfimiz biraz kaçar. 15 Ekim sonrası düzenleme, işler hale getirme ve hedefimizi gerçekleştirme anlamında titiz çalışmamız gerekir. Bir Oğlak için bu zor bir durum değildir. Ancak sadece işe odaklanmak, sosyal yaşamdan uzak durmak, sorumluluklarımız gereği hareket etmek sıkıcı gelebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında bir çok mesele üzerinde derinlikli düşünürüz. Niyetimizi, arzularımızı gerçekleştirmek anlamında zamana ihtiyacımız vardır. Bu zaman zarfında uygulamada bulunmaktan ziyade her olasılığı gözden geçirerek işlerimizi düzenlemek yararlı olur.


AŞK VE İLİŞKİLER
29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihleri arasında Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, 21 Ekim sonrası gerileyecek. Yorumunuzda şimdi bu geri hareketin başlayacağı tarihe kadar olan devreyi inceleyeceğiz. Merkür Akrep burcunda, sosyal yaşam, hedeflerimiz, eğitim ve ticari konular, çalışma hayatımızla ilgili meselelerin derinlikli olarak ele alındığı zaman dilimidir. Oğlaklar için bir arayış, problemlerin ana nedenlerine bir bakış ve odaklanma süreci anlamı da taşır. Etrafımızdaki her şeyi gözlem altına alırız. Bilinenle, görünenle yetinmeyiz. Her şeyiyle anlamak isteriz. Sanki gözlerimiz bir kamera gibidir. İzleriz, saptamalarda bulunuruz ve kendimizce anlamlandırırız. Bazı kişiler, işler veya durumlar hoşumuza gitmediğinde kafamızın içinde bir işaret koyarız. Öyle çok sempatik tarzda bir iletişim sürdürmemiz kolay değildir. İnceleriz, işimize gelirse bağlantıya geçeriz.
Maddi ve manevi anlamdaki değerlerimizi muhafaza ederiz ve kaybetmek istemeyiz. İşimize gelmeyen bir mesele olduğunda kontrolü elimizde tutan taraf olarak şüpheli bir yaklaşımla duruşumuzu belli ederiz. Genelde bu süreçte sorumluluklar ağır basabilir. Hem dışarıda hem günlük tempoda hem de yenilik içeren işlere, soru işaretiyle yanaşarak tam olarak öğrenmeye çalışırız. Konuştuğumuz bir sözün arkasında dururuz, verdiğimiz sözden pek dönmeyiz. Ne kadar gözlemde bulunursak, o kadar rahat ederiz. Bize işimizde, bir takım girişimlerimizde destek olacak kişilerle irtibatta bulunuruz. Biz de bu kişilere elimizden gelen yardımı yaparız. Ne de olsa, karşılıklı olarak bir alışveriştir bu. Hani söylemek gerekirse, bu süreçte çıkarlarımızı göz önüne alarak düşüneceğiz. Kendimizi ezdirmeyeceğiz. Bilakis güçlü kılabilmek adına çalışacağız. 6 ve 8 Ekim tarihlerinde önemli görüşmelerde bulunabilir, gereksiz kişi ve meselelerden uzak durarak, amacınıza uygun adımlar atabilirsiniz. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim
7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs süreci genel olarak, aşk hayatınız, mesleki kariyerinizle alakalı konular üzerinde düşünmek adına kendinize tanımanız gereken bir mola zamanıdır. Yeniden bir şeylerin yerli yerine konulması için, tabii ki bu mola faydalı olabilir. Bilgece düşünüldüğünde bir çok meselenin derinlerine inebilir ve iç yüzünü öğrenebiliriz. İlişkilerimizi gözden geçirir, ideallerimizi, felsefemizi, mevcut durumumuzu, yapmak istediklerimizi ele alabiliriz. İlişkilerimiz ruhsal anlamda gelişim dersimiz gibidir. Dışa karşı belli etmeyiz ama iç dünyamız renklidir. İşlerimiz yoğunsa, canımız sıkkınsa, bu süreçte dinlenmemiz faydalıdır. Malum, Kurban Bayramı 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Biz de şöyle bir kendimizi şarj etmek için, sakin ancak bize göre eğlenceli olan aktivitelerde bulunabiliriz. Hayatı bir ele alırız ve aşkı, güzellikleri, eksileri artıları, inandığımız değerleri doğrultusunda ele alabiliriz. Dönemin genel olan bu etkileri bir yana, Venüsün bu süreçteki görünümleri enerjinin bizim üzerimizdeki tesirlerini anlamamızda yardımcıdır. Tedbirli mi olacağız, rahat mı olmalıyız? Bütün bunları anlayabiliriz.
Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki görünüm, mesleki, toplumsal, sorumluluklarımız, ailevi ilişkilerimiz anlamında canımızı sıkan, bizi tedirgin eden durumların, rahatsızlıklarımızın tedirgin ettiğini gösteriyor. Doğal olarak elimizden olmadan tepkide bulunabilir, fazlasıyla sinirlenebilir, kendimize mani olmakta zorlanabiliriz. Bazen susarız, çünkü sesimizi çıkardığımızda, isyan ettiğimizde güvencesiz kalmaktan, işimizi kaybetmekten endişeleniriz. Eğer yerine bir başka alternatifimiz yoksa bugün oldukça gerilebiliriz. Hani deyim yerindeyse aşağıya tükürsek sakal, yukarı tükürsek bıyık misali bir durumun ortasındayızdır.


İŞ VE KARİYER
Sevgili Oğlaklar bu yıl, 22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu seyri siz Oğlaklar için genel anlamıyla, iş hayatında olmak üzere ilişkilerinizdeki paylaşımların adil, uyumlu olmasını istediğiniz zaman dilimidir. Çalıştığınız ekip veya yer aldığınız ortamlarda bencil tavırlardan hoşlanmadığınız gibi, sizi umursamayan kişilerden de pek hazetmezsiniz. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar. Tabii ki her sene Güneş-Terazi burcu seyri genel hatlarıyla bunlara benzer bir bakış açısıyla yol aldığımızı gösterse de, süreci yöneten Venüs ve diğer görünümlerin de bir hayli önemi vardır. Böylece dönemi genelden ziyade geniş bir açıdan yorumlamış, anlamış oluruz. Sözgelimi 28 Eylül tarihindeki görünüm, hedefimizi gerçekleştirmek amaçlı düşündüğümüzü gösteriyor. Çıkarlarımızı maddi-manevi anlamda korumaktan yanayız. Birileri hakkımızı yemeye kalkışıyorsa, buna müsaade etmeyiz. İlişkimizde de durum böyle. Aşkı veriyorsak ve altın bir tepsiyle sunuyorsak, verdiklerimizin değerini anlayabilecek ve bize aynı şekilde davranabilecek biriyle olmak istiyoruz.
Ekim ayında iki görünümü çok önemsiyorum. 2 Ekim tarihi bunlardan ilkidir. Kariyer hayatımızı fazlasıyla önemseyeceğiz. Sorumluluklar sürekli üzerimizde baskın ve biz de gerek iş ilişkilerinde ve gerekse kendimizle alakalı tüm konularda garantili olanı istiyoruz. Birileri idare etmekten yana değiliz. Çalışıyorsak, emek veriyorsak, dikkat ediyorsak bize de aynı şekilde davranılmasını istiyoruz. Bu tarihte özellikle yorgunluk ve terslikler nedeniyle gerilimli davranabiliriz.
3 Ekim tarihinde, kısıtlanmaya, aynı yerde dolanıp durmaya, baskı altında kalmaya, disipline edilmeye tahammül gösteremeyiz. Değişim ihtiyacımız yoğundur. Yaşadığımız ortamda, ev içinde veya bir yuva kurmak anlamında veya mesleki konularda yenilenmek isteriz. Hele dışarıda veya içeride bir şeyler üzerimize gelirse, canımızı sıkarsa buna bir hayli ters tepki gösterebiliriz. Yetti artık deriz. Kimseyi de idare etmek istemeyiz.
Güneş-Terazi geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 27, 28 Eylül
Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 3, 5, 12, 19 Ekim


AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ
21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında geçerlidir.
Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi olan 14 Ekim itibariyle burcunuz için aşağıda belirtilen Dikkat edilecek noktalar geçerli olmaya başlar ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 17 Kasım itibariyle yenilikler uygulanabilir. Bunlar Gölgeli günlerdir ve gerileme döneminin etki süresi dahilinde kabul edilir.


Oğlaklar için dikkat edilecek noktalar:
Merkür geri hareketi süresince, öncelikle arkadaşlarınızla olan iletişiminizi güçlü tutunuz. Yakın bulduğunuz dostlarınızla sıkıntılarınızı paylaşarak rahatlayabilirsiniz. Kısaca kendinizi dünyaya kapatmayın.
Bir proje üzerinde çalışıyorsanız bunun sunumunu geri hareket dönemine denk getirmeyin. İyice odaklanın ve eksikleriniz var mı diye bir kontrolünü yapın.
Eski bir dostunuzla aranızda açıksa, hiç üzülmeyin çünkü geri hareket döneminde ya siz onu veya o sizi arayacaktır. Oturup ılımlı bir şekilde konuşursunuz.
Merkür genç kardeşler demektir. Eğer kardeşinizle bir sorununuz varsa bu dönemde tekrar bu mesele önünüze gelebilir. Baktınız ki kafanız bozuk, müsaade isteyin ve daha sonra görüşmek istediğinizi söyleyin. Kendinizi zorlamayın.
Güvenmediğiniz insanlara sırrınızı vermeyin. Zaten akrep burcundaki Merkür zamanları hepimizin sus pus olduğu günlerdir.
Sözleşme ve kontrat konularında dikkatli olun. Karşınıza bir teklifle gelirlerse, düşüneceğinizi söyleyin. İmza atmayın.
Önceden yapılmış sözleşmeleri gözden geçirin. İlişki-iş-para-eğitim-evlilik-proje hangi olursa olsun daima geleceğe dönük düşünün.
Paranıza, değerli kağıtlarınıza, evraklarınıza dikkat edin. Güvenliğinizi düşünün. Alım-satım konularında uzmanlara danışın.
Miras, hisseli paralar, banka kredileri gibi konularda bilinçli davranın. Haklarınızı koruyun. İletişimde yavaşlamalar, işlerinizde durgunluk, gereksiz bazı meselelerin yaratabileceği sıkıntılar söz konusu olabilir.
Siz kendinizden emin olun. Moralinizi güçlü tutun. Üçüncü şahıslarla ikili meseleler üzerinde konuşmayın. Kimse muhatabınız geri hareket sonrası karşı karşıya gelir, halledersiniz.
Merkür geri hareket sırasındaki etkili görünüm tarihleri: 28, 29 Ekim


PARA KONULARI
28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında Aslan burcunda geçişini sürdürecek Mars, kazanmaya dönük ve çıkarlarımızın farkında olunan bir süreçtir. Bir şeyleri yenileştirmek, dönüştürmek, işlemeyeni geride bırakmak, yeni bir sayfa açmak için olanca gücümüzle çaba sarfederiz. Ancak etkili olacağı alan, hem özel hem de iş ortaklarımızla aramızdaki paylaşımın akıllıca idaresini gerektirir. Bu demek oluyor ki, baskın olmaya çalışırsak, buna müsaade etmeyebilirler. Bizim bu süreçte, kimlerle ilişki içinde olduğumuzu, ilişkinin niteliğini, elimizdeki kaynakları, ihtiyacımız olanı çok iyi belirlememiz lazım. Sağlıksız bir ego, ilişkileri bozabilir. Aynı şekilde başkalarının üzerimizde baskı kurması bizi rahatsız edebilir. Ayarı iyi tutturmak gerekiyor. Cinsel anlamda bir hayli tutkulu olduğumuz bu süreçte, eğer partnerimizle aramızda bir sorun varsa, ona olan tutkumuz nedeniyle hem vazgeçemeyiz hem de baskın davranabiliriz. Kazanmaktan yana olduğumuz için, bu dönemde başkalarından yararlanmaya, destek bulmaya yönelik hareket edebiliriz. Taleplerimizin karşılanmasını isteriz. Sürecin nasıl geçeceği, önemli tarihlerdeki görünümlere bağlıdır. Böylece dönemi daha iyi anlamış oluruz.


2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi
5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay
7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi
15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi
19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay
19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması
21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı
23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-11-15-16-20-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 20
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14
Yeniay : 10-11-12
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 24-25-26
(Ay-Yengeç geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Ekim ayının bizlere huzur, sağlık, mutluluk ve gönülden gönüle paylaşımlar getirmesini diliyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aylık, burÇ, burcu, ekim, oğlan, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:48
Akrep Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:47
Terazi Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:46
Aslan Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:45
Koç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:41