IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2014, 15:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akrep Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu




5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, dış dünya yerine iç aleminizde güzelliklere kavuşma arzunuzu yükseltir. Eğer problemli bir ilişkiniz varsa, oturup şöyle bir kendinizle baş başa kalarak düşünmelisiniz. Düzenli bir ilişkiniz varsa, Yeniay sayesinde birbirinizle romantik paylaşımlarda bulunursunuz. Eğer yalnızsanız, duygusal açıdan hassasiyet içinde hayatı ele alırsınız. 7 Ekim sonrası mali konularda cömertliğiniz bir hayli artar. Çabuk para harcarsınız. Bütçenizin sınırlarını aşabilirsiniz. Eğer mali açıdan zor bir dönemden geçiyorsanız tabii ki dikkatli olmakta yarar var. 15 Ekim sonrası, genel olarak çalışmak, hizmet etmek, insanlarla iş anlamında bir araya gelmek, işlerinizi yoluna koymak mecburiyeti bazen can sıkıcı olabilir. Titiz çalışmanız, kusursuz iş çıkarmanız beklenir. Planlarınızı başarılı şekilde yoluna koyabilmeniz için detaylarla bir hayli ilgilenmeniz gerekebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında kendinize hedefler belirlemeli, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız.


AŞK VE İLİŞKİLER
22 Eylül saat 23:44-23 Ekim saat 09:10 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönemin en belirgin özelliği, fiziksel ve ruhsal anlamda, huzur ve uyuma duyduğumuz ihtiyaçtır. Ancak işin ilginç yanı, bunları istememize rağmen, hayata öyle ikilemli bir tavır içinde bakarız ki, dış dünyadan ziyade kendi içimizdeki çelişkiler bizi zorlayabilir. Bazen oldukça bilinçli davranırken, bir anda bilinçsizce, öylesine tepkilerde bulunabilir, kararlar alabiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tatmin olmayız. İş konuları özellikle bunların başında gelir. Ardından sağlık, çevresel ilişkiler derken dönemi biraz huzursuz geçirmemiz mümkündür. Bu sene Güneş-Terazi burcu geçişini yöneten Venüs, 7 Ekim tarihine kadar burcunuzda ilerliyor. Tabii ki ilişkilerde kontrolü elimizde tutma arzumuz bir hayli yoğun. Birilerine uymak gibi bir niyetimiz olmayabilir. 28 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Hem bize ait olanı korumaktan yana davranacağız hem de, her türlü mücadelemizde başarılı olmak, kendimizi kabul ettirmek. Fakat dayatmacı olmamak lazım. Siz isterseniz de, başkaları buna evet der mi? siz beklersiniz de, birileri münasip görür mü? Şartlar uygun mu? Zamanlama doğru mu? diye iyi bakmak lazım.
Ekim ayındaki duruma baktığımızda iki tarih öne çıkıyor. Bunların ilki 2 Ekim tarihidir. İlişkilerimize bir bakmamız gerekiyor. Çevremizdeki insanlarla ilişkimizde, baskılayıcı unsurlar, beklenmedik dengesizlikler rahatsız edici olabilir. En ufak bir probleme sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Dayatmalar, yenilik anlamındaki girişimlerin yavaşlaması, sürekli birilerinin taleplerini karşılama mecburiyeti sizi yorabilir. Dengesiz olan ne varsa, karşınıza dikilerek sizi düşünmeye zorlayabilir. Sağlığınıza lütfen dikkat ediniz.
3 Ekim tarihindeki görünüm, ihtisas yaptığınız alanla ilgili iş bulma zorluklarının yarattığı gerilimi işaret eder. Aslında serbest çalışmak istersiniz fakat dışarıdaki koşullar nedeniyle bunu da yapmakta zorlanırsınız. İlişkileriyle alakalı problemlerle uğraşabilirsiniz. Karşılıklı restleşmeler, atışmalar, gereksiz sözler sinirinizi bozar. Bu tarih, yeni işe başlayan özellikle stajyer konumundaki kişilerin yaşadıkları zorlukları işaret edebilir. Hangi konuyla ilgili olursa olsun bir şeyi derleyip toparlamak, düzene koyabilmek anlamında sabırlı olmak gerekir.
Güneş-Terazi geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 27, 28 Eylül
Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 3, 5, 12, 19 Ekim


İŞ VE KARİYER
Sevgili Akrepler bu yıl Merkür, 29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 düz seyirle burcunuz üzerinde ilerleyecek. Ardından 21 Ekim-10 Kasım arasında gerileyecek. Şimdi biz yorumunuzda düz seyir döneminden söz edeceğiz. Bu süreç, kişisel tercihlerimiz, ilişkilerimiz, amacımız ve maddi ve manevi ortaklıklarımız anlamında önem taşıyor. Bütün bunlar üzerinde bir hayli dikkatli, derinlikli, konulara hakim ve odaklanmış bir şekilde gözlemde bulunacağız. İlişkilerimize bir bakacağız. Bizim üzerimizde kimler tesirli, biz hayatta neleri önemsiyoruz, kimlerle iş birliğine yatkınız ve kimlerle birlik ve bütünlük anlamında sorunlar yaşıyoruz? Bütün bunlara bir bakacağız. Kimi zaman susup, zamanı günü gelsin bir hele diyeceğiz. Bazen de tam zamanı diyerek acı bir şekilde konuşacağız. Sözlerimiz belki birilerine batacak, incitecek ancak zamanında ben de üzülmüştüm, sabretmiştim, şimdi sıra sende diye düşüneceğiz. Öyle alttan almaya pek niyetimiz olmayacak ancak çıkarlarımız söz konusuysa, kaybetmeyi de göze almayacağız. Hedefler belirleyeceğiz bu dönemde. Şunları yapmalıyım, bunları elde etmeliyim gibi tutkulu davranacağız. Kaz gelen yerden tavuk esirgemeyeceğiz ama iyilik olsun diye de, kümesin anahtarını da kimseye teslim etmeyeceğiz.
Konuşmalarımızın özünde genel olarak belli bir sertlik söz konusu olabilir. Ancak karşımızdaki kişi, hoş bir şekilde yaklaşımda bulunursa biraz geri adım atabiliriz. Özellikle eş, iş ortağı, parasal bölüşümde bulunduğumuz insanlarla olan ilişkimizde kendi kriterlerimizi, isteklerimizi kabul ettirmek isteyeceğiz. Hatır gönül değil, bizim için önemli olan ilerisi adına umut vaat etmesine bakacağız. Eğer öyle ise, karşımızdaki kişiyi dinleyebiliriz. İşimize gelmiyorsa, buraya kadar diyerek kestirip atabiliriz. 6 ve 8 Ekim tarihlerinde Merkürün önemli görünümleri söz konusudur. Bu tarihlerde iş, çevresel konular, ilişki, finansal meseleler üzerinde bir hayli ciddi düşüneceğiz. Geleceğimizi çok önemsemeli, bastığımız yere dikkat etmeli, ancak esnek düşünmeyi de bilmeliyiz. 21 Ekim tarihine kadar emin olduğunuz konularda girişimde bulunabilirsiniz. Bu tarihten sonra yeni bir yön belirlemek, uygulamaya geçmek sakıncalı olabilir. Hatta adım atsak bile, Aralık başına kadar yerli yerine oturması güç olur. Merkür-Akrep burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili tarihleri: 2, 6, 7, 8 Ekim


AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ
21 Ekim saat 13:29- 10 Kasım saat 23:12 arasında geçerlidir.
Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi olan 14 Ekim itibariyle burcunuz için aşağıda belirtilen Dikkat edilecek noktalar geçerli olmaya başlar ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 17 Kasım itibariyle yenilikler uygulanabilir. Bunlar Gölgeli günlerdir ve gerileme döneminin etki süresi dahilinde kabul edilir.
Akrepler için dikkat edilecek noktalar:
Öncelikle sağlığımıza her zaman olduğu gibi dikkat edeceğiz. Geri hareket veya düz seyir fark etmez. Aksaklıklar varsa bu dönemde ele alınması gerekir. Önceden başlamış tedavilere devam ediniz. Diyet yapmak istiyorsanız geri hareket döneminde öncelikle bir doktor kontrolünden geçin.
Yeni bir adım atmak istiyorsanız, bu adımın size olabilecek yarar ve güçlüğünü gözden geçirin. Planlarınız sizin istediğiniz gibi hızlı yürümeyebilir. Yavaşlamalar, iletişimsizlik, bazen inatlaşmalar bu dönemde doğal sayılmalı. Ancak bunun farkında olarak biz de davranışlarımıza dikkat etmeliyiz.
Önceden başlanmış projenize bu dönemde odaklanabilirsiniz. Yapılan işleri bir daha kontrol etmekte yarar var.
Bulunduğunuz ortamda çalışırken veya yaşarken insanların garip tutumlarıyla karşılaşabiliriz. Unutmayalım ki, onlar da geri hareket nedeniyle böyle hareket ediyor olabilirler.
İlişkinizle ilgili konularda keskin kararlar almayın. Birbirinizin özlük haklarına saygı gösterin. Geri hareketten önce aldığınız kararlar üzerinde bir daha düşünün.
Önemli bilgilerinizin, kıymetli evraklarınızın güvenliğine önem verin. Alacak-borç gibi konularda dikkatli olun. Önemli bir adım atacaksanız, iş veya özel anlamda bir karar vermeniz gerekiyorsa, bu dönemde iyice gözden geçirin. 17 Kasım tarihine kadar beklemede kalın.
Merkür geri hareket sırasındaki etkili görünüm tarihleri: 28, 29 Ekim


PARA KONULARI
28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasındaki iki yıl sonra Aslan burcunda ilerleyecek Mars, iş hayatı, sağlık, verimli yaşam sürme, kişisel anlamdaki kararlılık, girişim ve aktivite gibi geniş bir alanda etkilidir. Bu geçişin bir başka önemli yanı, ikinci paragrafta ele alacağım Mars-Satürn arasındaki zorlayıcı görünümdür. Bana göre asıl bu görünüm, enerjinin hangi yönde ve hangi konularda etkili olacağını göstermektedir. Genel anlamıyla bu dönem, iş sorunları olanların yaratıcı tarzdaki becerilerini bir iş alanında göstermek amacıyla girişimci olmalarını sağlar. Fakat mücadele bir hayli yoğundur. Kendinizi ispat etmek için tüm gücünüzle çaba sarfedersiniz. Bazen sizi onaylamadıklarında veya sorumluluk anlamında üzerinizde baskı kurduklarında buna şiddetle tepki gösterebilirsiniz. İşinizden memnunsanız, bu süreçte bir hayli hırslı şekilde çalışırsınız. Amacınız, diğerlerine karşı üstünlük kazanmak, lider olmaktır. Bu kolay bir yol değildir. Ayrıca verilen kararlara izlenen yola dikkat etmekte yarar vardır. Şimdi dönemi bir de önemli tarih ve görünümlere göre inceleyelim. Böylece süreci daha iyi anlarız.
7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs süresince finansal konular üzerinde tabii ki dikkatlice durmakta yarar var. Elinize geçebilecek parayı uygun bir şekilde değerlendirmek, alışverişlerde veya kişisel ilişkilerde dikkatli ve ölçülü olmayı da bilmek lazımdır. Venüs-Yay burcu seyrini yöneten Jüpiter burcunuzla bu sene uyumlu bir görünüm yaptığı için, maddi konularda bu dönemde gelir artışı mümkündür. Bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir. Size ortaklaşa hareket edebileceğiniz yeni insanlar kazandırır. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız. Sevdiklerinize küçük hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider. Paranızla ilgili kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Dönemin etkileri genel olarak bu şekildedir. Ancak astrolojik anlamda görünümlere önem vermek lazımdır. Böylece bu süreci daha net anlamamız mümkün olur.
Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlayıcı görünüm, bizi içten içe üzmekte ve kimi zaman tedirgin ederek elimizi kolumuzu bağlamakta olan durumlara, hem aşk hem de para anlamındaki isyanımızın göstergesidir. Artık canımıza tak ettiren bu iki konu, bir an önce çözülmelidir ve bu çözülmediğinde kendimizi güvende, huzurlu, keyifli ve mutlu hissetmemiz neredeyse imkansızdır.


2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi
5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay
7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi
15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi
19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay
19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması
21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı
23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi
Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-11-15-16-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 13-14-20-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 15-16
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9
Yeniay : 6-7-8
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 19-20-21
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Ekim ayının bizlere huzur, sağlık, mutluluk ve gönülden gönüle paylaşımlar getirmesini diliyorum.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, akrep, aylık, burÇ, burcu, ekim, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terazi Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:46
Başak Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:46
Aslan Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:45
İkizler Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:43
Koç Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:41