IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2014, 22:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu




İş

Arkadaşlık ve gruplaşma gezegeniniz "Güneş" çevresel faktörlere bağlı ilişkilerinize yön vermeye devam ediyor. İnatçı ve pratik zekanızı daha da geliştirecek ve geniş bir kapasitede kullanacaksınız. Zorlukların sizi etkileyemeyeceği bir performans çizeceksiniz. Ruhsallık, bilinçaltı, yolculuklar ve felsefi konuları simgeleyen ortak gezegeniniz "Merkür", "Jüpiter", "Venüs" ay boyunca kariyer evinize geçerek, enerjinizi en hızlı bir şekilde kullanmanızı sağlayacak. Zihinsel aktivitenizin yüksek olmasından dolayı huzursuzluk duyabilirsiniz. Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. Tüm bunlara rağmen, içinizdeki huzursuzluğu yenmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Paneller ve konferanslara katılabilirsiniz. Konuşmacı olarak kendinizi ve fikirlerinizi rahatça tanıtabilecek, entelektüel konularda başarılı bir iletişim sergileyeceksiniz. Bazıları aşırıya kaçabilir ve diretme ve ısrar etme konusunda baskıcı davranabilirler. Eğer bir yerde eleman olarak çalışıyorsanız, müdürünüze ve amirinizin gözüne girecek ve kendinizi özgün davranışlarınızla kabul ettireceksiniz.Hiç bu kadar iddialı olmamıştınız. Kasım ayının 2. Haftası finans evinize Venüs ve Plüton gümbür gümbür yağıyor.. Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz. Yaşamı bir oyun gibi gören siz Yaylar için başarısızlık diye bir şey yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizde, biraz da suç sizin. Çünkü baş rolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Kozmik güçlerin sizden yana olduğunu bilmem hatırlatmamıza gerek var mı ?Bu ay gereksiz harcamalarınızı dengelemelisiniz.. Sadece kazanmayı düşünmüyor, gerçek anlamda zenginliği getirecek konularla kafanızı meşgul ediyorsun.. Para eviniz fazla aktif olmamasına rağmen, finans evinizde Finans evinizdeki Plüton , farklı çevreleri gündeme getirecek.. Bu konularda bilinçli hareket ederek, çevreniz tarafından takdir göreceksiniz. Hedeflerini kararlı bir şekilde belirlersen; istediğin kazançlar için, daha baştan avantajlı duruma geçersin. Daha önce dostlarınıza yaptığınız parasal yardımları da takip etmenizde yarar var.

Aşk

Ayın ilk haftası muhteşem bir kombinasyon. Güneş Merkür ve Venüs birlikte hareket edecekler. Güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız. Ortaklıklar konusunda aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. 8 Aralıkta Jüpiter geri gitmeye başlayacak. Zor olanı tercih edecek ve yaşantınızla ilgili zorlanmalara karşı garip bir sabır örneği vereceksiniz. Yine bu dönem rejim yapabilir ve kendinizi disipline edebilirsiniz. Uzun süredir arzuladığınız fakat bir türlü başaramadığınız kendinizle ilgili başlangıçları yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda oldukça mantıklı kararlar alacaksınız. Jüpiter duygusal dengelerinizi kontrol ederken, Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz.Geri giden Jüpiter etkisiyle; İleri yaşlarda olanlar, evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalayabilirler. Yurt dışından gelen bir kişi ile tanışarak, partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz. Kendinizden daha yaşlı bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını denemek isterken, duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Yaşam mücadelesi içinde; rutin alışkanlıklarınız ve yeni oluşan koşullar arasında çatışmalar yaşayabilir, ilişkilerinizde zorlu karşıtlıklarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu tür problemlerin üstesinden gelmek için, inatçı tavırlarınızda ısrarcı olmayın, sabrınızı ön plana çıkartın. Huzursuzluğunuzu yenerek kendinizi rahatlatacak çalışmalara yönelin. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda cinsel duygular etken olabilir, dikkat edin! Eski sevgililerle sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Bu ay, ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmalarınızı ertelemelisiniz. Yakın çevrenizle güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz.

Sağlık

Bu ay, sağlığınızı düşünerek rejimlere başlayabilirsiniz. Kendi sağlığınız açısından zararlı olan konuların farkındasınız. Dişleriniz ve kemikleriniz konusunda yapılması gereken bakım ve egzersizleri ihmal etmeyin. Sağlığınız ayın 8 sine kadar olumlu olmasına rağmen daha sonra zor bir testten geçebilir. Daha fazla dinlenmeye özen gösterin. Sinirsel gerilimlerin olacağını unutmamalısınız. Sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yogo ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2014, aralık, aylık, burÇ, burcu, yay, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aslan Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:14
Yengeç Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:13
İkizler Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:12
Boğa Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:11
Koç Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:10