IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 10:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Başak Burcu Aylık Burç Yorumu




Başak Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Başak Burcu Aylık Burç Yorumu


Ayın Olumlaması:

“Benim zihnim ve bedenim harika bir uyum içinde; düşüncelerimi
kontrol edebiliyorum.”

Ayın ilk haftası Ay-Uranüs karesinin etkileri, sosyal çevireninizde ve günlük yaşamınızda kısa süreli de olsa ani olaylara neden olabilir. Anlık hatalar yapabilirsiniz.

Özellikle ayın 4-5-6-7 ve 8’inci günlerinde, iş ilişkilerinizde soğukkanlı ve dikkatli olmak size avantaj sağlayabilir. Aile hayatınızda Ay “anne” temsilcisi de olduğu için eğer anneyseniz anneliğinizi sorgulamanıza neden olan olaylar yaşayabilirsiniz.

Bu dönemde ebeveynlerinizle tartışmaktan kaçının.
Gelip geçici şeyler ilginizi çekebilir. Uyku düzeniniz bozulabilir. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle yaşadığınız gerilimden dolayı ruhsal olarak yorulabilirsiniz. İş zorlukları karşısında mücadele etmek, başlıca çalışma prensibiniz olmalı. Size sorun çıkaran kişilere karşı geri çekilip kendinizle yüzleşmek isteyebilirsiniz.

Olumsuz düşünce ve alışkanlıklardan kurtulmak ve içsel enerjinizi yükseltmek için güzel bir zamandasınız. Daha çok geri planda kalmak isteyebilirsiniz, gündelik işlerde ve sağlıkta daha özenli olmaya gayret edebilirsiniz. Meditasyon yapmak, dua etmek ve maneviyata yönelmek size iyi gelecektir.

4 Mayıs’ta dolunay Akrep burcunda doğuyor. İş hayatınızda birebir karşılaştığınız insanlarla olan iletişimin, alışverişlerin, ortaklıkların uyum ve denge gözetilerek ayarlanmasını gerektiriyor. Her şeyi bildiğinizi iddia etmek ve eğer tecrübeniz yetersizse kendinizi çok bilgili bulmak, başkalarıyla aranızda uçurumlar oluşturabilir. Üzerinize gelerek sizi test etmeye çalışanlar olabilir. İş hayatınızla ilgili bir değişim veya beklenmedik bir yenilik, sizin de durumunuzu tekrar gözden geçirmenizi gerektirebilir.

Bu Dolunay, yakın çevrenizdeki bazı insanların, pek dostane olmayan tavırlarıyla karşılaşmanız, akraba ilişkilerinizi ve ticari ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Değerleriniz, üzerinde bir baskı söz konusu olursa, aktif davranarak kendi çıkarlarınızı öne alacak tarzda davranışlar gösterebilirsiniz. Rahatsız edici insanlardan pek hoşlanmayacaksınız.

Bu dönemde duygularınızı hareketlendirecek, kalbinizi çarptıracak gelişmeler meydana gelebilir. Yalnızsanız âşık olabilir, beğendiğiniz kişiden teklif alabilirsiniz. Romantik maceralar için daha hevesli ve cesur davranabilirsiniz.

Bu dönemde sosyal hayatınız da canlanabilir. İş veya özel amaçlı organizasyonlara ve davetlere katılıp yeni bir çevre edinebilirsiniz.
İlgilendiğiniz bir sanat dalı ya da bir hobiniz varsa bu uğraşılarınız için daha fazla enerji harcamak isteyebilirsiniz.

Ayın 4-5-6-7-8-9 ve 10’uncu günleri hayatınızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabilirsiniz. Başınıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstererek anlatmaya da eğilimli olacaksınız. Ayrıca riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya ve cesur davranmaya da yatkınsınız.

8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Bu dönemi ilişkisi sağlam olanlar gayet hoş geçirebilirler. Sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı yönlerinizi ön planda tutarak, partnerinizle yakından ilgilenebilir, birlikte olmanın verdiği güçle hedeflerinizi gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Bayan Başaklar bu dönemde aile üyeleriyle yakın temasta olup ailelerinin desteğini üzerlerinde hissedebilirler. Evli

Başaklar yuvalarındaki güveni maddi anlamda oturtmak için çabalarken, nişanlı

Başaklar evlilik yolunda yeni adımlar atmak isteyebilirler. Başak çiftleri için bu enerji, evleri ve ailevi ilişkiler bakımından olumlu bir zaman. İlişkisinde sorun olanlar veya yakın zamanda ayrılmış olanlar, Venüs’ün Yengeç burcundaki seyrinin etkisiyle geçmişe bir dönüş yapabilirler.

Partnerleriyle arkadaş kalmak niyetinde olabilirler veya böyle kalırlarsa sorunların zamanla düzelebileceğini düşünürler. Arkadaşlığı ön plana almaya çalışabilirler.

Bu dönemin diğer önemli özelliği, kişinin yakın ilişkilerde bulamadığı huzur ve güveni, sevdiği dostlarıyla veya ailesiyle gidermeye çalışmasıdır. Bu dönemin bir başka yansıması da, yuva özleminizin artmasıdır. Sevdiğiniz kişi sizin için huzur ve güven anlamına geliyor. Doğal olarak seviliyor ve seviyorsanız sizden daha mutlusu yoktur fakat ilişkisinde sorun yaşayan Başaklar, beraberliklerindeki güven olgusunu gerçekçi bir şekilde bir kez daha gözden geçireceklerdir.

Bu dönemde sosyal çevrenizden uzaklaşma arzusu da duyacaksınız. İçsel anlamda kendinizi gözden geçirme fırsatını yakalayacağınız bu süreçte özellikle ikili ilişkilerde birtakım farkındalıklar yaşamanız söz konusu. Kendinizi eleştirirken gerçekçi olmaya özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

12 Mayıs’ta Mars’ın İkizler burcuna geçmesi, detaylara önem veren yönünüzü destekliyor. Çevrenizde cereyan eden olayların ayrıntılarında bazı ilginç noktalar yakalayabilirsiniz.
Bunları değerlendirmeye alarak gelişmelerin farklı boyutlarını da keşfedebilirsiniz.

18 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunuzda gerilemeye başlıyor.
Aynı günde yeniay İkizler burcunda doğuyor. Bu dönem kariyerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayacak. İletişim, yazı, satış-pazarlama ve konuşmacılık gibi alanlarda çalışıyorsanız başarınız kaçınılmaz.

Bu dönemde hastalıklarınızla ilgilenmeniz gerekirse uzun süreli tedavilerinizin başarısına tanık olacaksınız. Bununla birlikte Satürn’ün etkisiyle iç dünyanızda sizi zaman zaman zorlayan huzursuzluk ve melankoli duygusundan biraz uzaklaşacaksınız.

Kariyerinizdeki olumlu gelişmeler, disiplinle çalışmanızı ve sıkıntılarınızdan uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Telif, sigorta, ikramiye gibi ortak paralarınız adına verdiğiniz mücadeleniz bu hafta sonuç verebilir. Dilediğiniz kadar talepkâr davranmanızda hiç sakınca yok. İş alanınızda hayalleriniz gerçeğe dönecek.

Yönetici gezegeniniz Merkür, arkadaşlık alanınızda geriliyor. Dostlarınızla yanlış anlamlardan kaynaklanan dargınlıklara dikkat etmeli ve üyesi olduğunuz gruba karşı daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız. Eski bir arkadaşınızla yeniden bir araya gelebilir, şimdilerde çözülmesi gereken işlerinizi onun sayesinde sonuçlandırabilirsiniz. Sosyal yaşam, arkadaşlıklarınız, ilgi alanlarınız, ilişkileriniz, kültürel anlamdaki aktiviteleriniz, kariyer hayatınız ve hedefl erinizin gözden geçirilmesi yönünde etkili olacak bu Merkür gerilemesinin sunduğu fırsatları göz ardı etmeyin.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, başak, burÇ, burcu, mayıs, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
Başak Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:15
Başak Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:46
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Başak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:39