IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 10:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akrep Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu




Akrep Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu


Ayın Olumlaması:

“Ben gelecekle ilgili kaygılarımı serbest bırakıyorum;
sevgi gücünün mükemmel olayları yaratacağına
inanıyorum.”

Ayın ilk haftasında Ay ve Uranüs karesi, yenilenme enerjinizi destekliyor. İş ve mesleki alanda farklı olmak, özgürleşmek ve kendinizi değiştirmek istediğiniz bir süreçtesiniz.

İş ve kariyer alanında, sizi farklı adımlar atmaya ve beklenmedik tutumlar sergilemeye iten sürtüşmeler yaşanabilir. Gelecek planlarınızı, mesleğinizi, kariyerinizi değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Cesaretinizi toplayıp yeni planlarınızı uygulayın.

4 Mayıs’ta dolunay Akrep burcunda doğuyor ve sizin açınızdan önemli bir döneme işaret ediyor. Burcunuzda ilerleyen Satürn hayatınızda yeni yapılanmalara gitmenizi istiyor. Bu dolunayda kendiniz ve ilişkilerinizle ilgili bazı sınavlarla karşılaşabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz olan
Mars’ın karşıt burcunuzdaki seyri, enerji ve yaşam hızınızın düşmesine neden olabilir. Bazı ilişkileriniz sizin için sorun kaynağı oluyorsa onları hayatınızdan çıkarmanız gerekebilir.

Bu dönemde hissedebileceğiniz duygusal baskılar, birtakım fiziksel sağlık problemlerine de yol açabilir. Kazalara ve sakarlıklara açık olduğunuz bu dönemde, daha dikkatli olmaya çalışmalısınız. Bu Ay tutulması, siz kararlı ve güçlü olduğunuz takdirde hayatınızı n uzun vadeli dönüşümleri ve yapılandırmaları açısından önünüze önemli fırsatlar çıkarabilir.

Ayın 16-17 ve 18’inci günlerinde gelecekle ilgili hedeflerinizde yeni farkındalıklar kazanabilir, yeni ufuklara yol alabilirsiniz. Yükseköğrenim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde hızlı gelişmeler olabilir. Medya, yayıncılık ve hukuksal konularda daha önceden başladığınız girişimlerinizden sonuçlar alabilirsiniz. En azından şartlar sizin için daha görünür hale gelecektir.

8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Sağlıkla ilgili uygulamalara yönelebileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Küçük bir diş bakımı yaptırmak veya doktorla görüşerek yeni bir diyet programına başlamak isteyebilirsiniz. Ayın 8-9-

10 ve 11’inci günleri oldukça verimli sonuçlar alabileceğiniz bir zaman dilimi.

12 Mayıs’ta Mars İkizler burcuna geçiyor. Ev bütçesini düzenleme işine girişebilirsiniz. Sizi ziyarete gelen sürpriz arkadaşlarınıza sevinebilirsiniz. Fakat aile fertlerinizin bu durumdan memnun olmaması sizin ve misafirlerinizin gerilmesine neden olabilir, dikkatli ve dengeli olun.

18 Mayıs’a kadar olan süre, seyahate-tatile çıkmak için oldukça uygun bir dönem olacaktır. Kariyer hayatınızda ve ortaklı işlerinizde zaman zaman baskı hissedebilirsiniz.

Ayın 20-21-22 ve 23’üncü günlerinde mesleki alanda kendinizi eksik hissettiğiniz konularla yüzleşmeniz söz konusu.
Bu durumda eğitim ve gelişime daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendi yolunuzu açmaya odaklanabilirsiniz.

20 Mayıs’ta yılın ikinci Merkür gerilemesi İkizler burcunda başlıyor. Kendinize ait ev ve emlak ile ilgili konularda bazı anlaşma, sözleşme ve kontrat görüşmeleri yapabilirsiniz. Bu işleriniz eğer geçmişten bugüne yansıyan konularsa hızla sonuçlanması mümkün. Yok eğer yeni konularsa, Merkür geri hareketine devam ederken yeni anlaşmalar ve sözleşmeler yapmayın. Banka ve kredi işlemleriyle ilgili iletişiminiz de bu dönemde çok yoğunlaşabilir. Gerekli planlarınızı yapın ancak muhakkak imza atmanız gerekiyorsa maddi detaylara oldukça dikkat edin.

Aile yakınlarınızla ilgili yarım kalmış konu ve konuşmalarınızı tamamlamayabilir ve şimdiye dek üzerinize yük olmuş duygulardan kurtulabilirsiniz. Merkür gerilerken plansız seyahatler yapmayın. Ani değişimlerden ve kararlardan kaçının.

Kendinizi hiç kimse için doldurmayın. İş hayatınızda ve günlük işlerinizde enerjinizi daha üretken hale getirmeye özen göstermelisiniz. Ayın 5-6-7-8 ve 9’uncu günlerinde, size sorun yaratan her şey için bir çıkış planı bulmanız gerekebilir. Buna rağmen sert ve keskin düşüncelere kapılarak karar vermeyin.

Sizin için ayın 15-16-17 ve 18’inci günlerinde kişisel özgürlüğünüz ön planda olacaktır. Çalıştığınız ve birlikte iş yaptığınız insanlara karşı kendinizi ifade etmek ve hakkınızı savunmak için şiddetle ve yüksek sesle tepki gösterebilirsiniz.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. Ev yaşamı ve aile ilişkilerinin öne çıkacağı bir gündesiniz. Akraba ziyaretleri gündeme gelebilir. Misafirler için uzun hazırlıklara girişmek isteyebilirsiniz. Bu uğraşlar sizi ruhsal olarak dinlendirecektir.

18 Mayıs’ta yeniay Boğa burcunda oluşuyor. Hukuksal ya da kağıt üzerinde yapılacak olan birtakım anlaşmalar söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız, bu yeniay döneminde bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin fikirlerinden ve düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz.

Merkür gerilerken başlayan aşklar yıldırım çarpması gibidir, dikkatli olun! İş ve çalışma ortamınızı ilgilendiren bölgede oluşan yeniay gecikmiş işlerle, projelerle ya da kaybettiğiniz müşterilerle bir araya gelmenize neden olacak imkânları önünüze getirecektir.

Sosyal iletişim ve ilişkilerinizde, kafanızdan çoktan attığınız eski mevzuları tekrar gündeminizin ana konusu haline getirmeyin. Ayın 28 ve 29’uncu günleri, aşk ve ilişkilerinizde sağlıklı iletişim ve sağlıklı dostluklar yaşayabilmeniz için psikolojinize önem vermeniz gereken günlerdir.

Sağlık açısından da beslenmenize dikkat edin ve dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, akrep, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
Akrep Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:16
Akrep Burcu Ekim 2014 Aylık Burç Yorumu AngeL Aylık Burç Yorumları 0 30 Eylül 2014 15:47
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:47