IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2015, 11:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu




Oğlak Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu


Ayın Olumlaması:

“Ben içimden geldiği gibi hareket etmeyi
çok seviyorum.”

Bu ayın ilk haftasında sizi duygusal bir dönem bekliyor.
Hislerinize yoğunlaşmalı ve duygularınızı dinlemelisiniz.
Mantığınızdan çok duygularınızı önemseyin. İş hayatınızda işleri büyütme imkânları bulacaksınız.

Ayın 4-5-6 ve 7’nci günlerinde detaylara takılıp kalmanız, mevcut işlerinizin aksamasına ve vakit sorunu yaşamanıza neden olabilir. Ayın ilk haftası Ay-Uranüs karesinin etkisiyle yenilenmek, farklı olmak, özgürleşmek ve kendinizi değiştirmek istediğiniz bir süreçtesiniz. İş ve kariyer alanında sizi farklı adımlar atmaya ve beklenmeyen tutumlar sergilemeye iten sürtüşmeler yaşanabilir.

Gelecek planlarınızı, mesleğinizi ve kariyerinizi değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Cesaretinizi toplayıp yeni planlarınızı uygulayın. 4 Mayıs’ta dolunay Akrep burcunda doğuyor.

Ayın 4-5-6-7-8-9 ve 10’uncu günlerinde kendinizi kalabalık gruplar arasında ve kutlama halinde bulabilirsiniz. Hayatınıza size uzun vadede destek olacak sürpriz biri girebilir. Yalnız biraz unutkan ve kafanız bir parça dağınık olabilir, yetiştirilmesi gereken işleri yetiştirmekte zorlanabilirsiniz.

Eski arkadaşlarla bir araya gelmek, arkadaşlarınızla aranızda yarım kalan mevzuları halletmek için ideal zaman. Yaratıcılık gerektiren işlerde de şans sizden yana olacaktır bu hafta. İş hayatından kazandığınız gelirleri artırmaya yönelik adımlar atabilirsiniz.

Gelecekle ilgili hedeflerinizde yeni farkındalıklar kazanabilir, yeni ufuklara yol alabilirsiniz. Yükseköğrenim ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde hızlı gelişmeler olabilir.

8 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor.

Evli olanlar, yuvalarındaki huzuru anlamlı kılmak için çocuk sahibi olmayı düşünebilirler. İlişkisinde sorunu olanlar güçlü bir dayanışmayla problemleri çözebilirler. Ayrılanların birbirine geri dönüş yapması hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması mümkündür çünkü partnerinizin gözündeki kıymetiniz anlaşılacaktır. Siz onun için güvenilir bir limansınız. İlişkisi olmayanlar açısından bu dönem, karşınıza çıkacak kişi, kendi bildiği şekilde hareket etmekten hoşlanan biridir. İçine kapanık gibi görünebilir. Sırlarıyla ve sessizliğiyle ilginç bir profil çizecektir. Fakat sahiplenme olgusu, duyarlılığı ve aile kavramı onun için son derece önemli olacaktır.

12 Mayıs’ta Mars İkizler burcuna geçiyor. 12-20 Mayıs sürecinde iş hayatınızda sosyal bir çevreye sahip olmaktan, bilgi toplamaktan ve yaymaktan çok hoşlanacaksınız. Mars İkizlerdeyken, fiziksel hareketliliğin yanında zihinsel aktivitenin de hızlanacağını gösterir. Düşüncelerin, algılamanın ve konuşmaların akıcı ve hızlı olacağından dolayı çok da sevinmeyeceksiniz.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmalara ve söz düellolarına girebilirsiniz. Fikirlerinizi kuvvetle savunabilir ve karşınızdakini bilginiz ve hazırcevaplıkla mat edebilirsiniz. Uyanık ve açık bir zihne sahip olduğunuzu kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz. Genel olarak hareketli ve neşeli bir hafta geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızda, ortaklı işlerinizde zaman zaman baskı hissedebilirsiniz.

Ayın 20-21- 22 ve 23’üncü günlerinde, mesleki alanda kendinizi eksik hissettiğiniz konularla yüzleşmeniz söz konusu olacaktır. Eğitim ve gelişime daha fazla zaman ayırmak isteyip kendi yolunuzu açmaya odaklanacaksınız.

Ayın ikinci yarısında iş ve mesleki ortamınızda ciddi, ağır ve sabırlı olarak ilerliyorsunuz. Böylece enerjinizi tamamen düşüncelere yöneltiyorsunuz. Fikirlerinizi anlatmak ve inandırmak konusunda oldukça etkili olacaksınız.

Ayın 17-18-19 ve 20’nci günlerinde hiç düşünmediğiniz planlar gelebilir aklınıza.

18 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda gerilemeye başlıyor. Gizli ilişkiniz, bastırılmış öfkeleriniz, seçimleriniz, geçmişe ait deneyimleriniz, bilinçaltınızdaki tüm meseleler, dünyadan uzaklaşma isteğimiz (inziva), kaçışlarınız, kaçamaklarınız, gizli işleriniz, gizli düşmanlarınız, yüzleşmekten kaçındığınız konular, rüyalar, geçmiş hayatınızla ilgili tecrübeler, edebiyatla ilgili çalışmalar (roman, şiir, senaryo), kaçışlarınız (televizyon izlemek, alkol, ilaç bağımlılığı vs.) gündeme geliyor. Sağlığınızda sarsıntı yaşatacak her şeyden kaçınmalısınız. Ayın 23-24 ve 25’inci günlerinde aile yakınlarınızla ilgili yarım kalmış konu ve konuşmaları tamamlamak isteyebilirsiniz. Uzun süredir üzerinize yük olmuş duygulardan arınacaksınız. Merkür gerilerken plansız seyahatler yapmayın, ani değişimlerden ve kararlardan kaçının. Kendinizi hiç kimse için doldurmayın. İş hayatınızda ve günlük işlerinizde enerjinizi daha üretken hale getirmeye özen göstermelisiniz.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. Çevrenizde, sizinle doğrudan alakalı olmasa da bir süredir ters giden işlere müdahale etmeyi düşünebilirsiniz. İki kişi arasındaki anlaşmazlık, bir arkadaşın sorunu ya da bir akrabanın içinde olduğu çıkmaz sizin öncelikleriniz arasına girebilir.

18 Mayıs’ta yeniay Boğa burcunda. Günlük yaşamınız, iş ve çalışma koşullarınızda yenilikler olabilir. Sağlığınızla ilgili bir konuyla ilgilenmek, yeni bir diyete başlamak, spor yapmak, mevsimsel alışverişler yapmak, giyim stilinizi yenilemek başlıca ilgi konunuz olabilir. Bu dönemde yeni bir evcil hayvan almaya da karar verebilirsiniz.

İş, çalışma koşullarınız ve hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz daha olumlu bir döneme girebilir. Düşüncelerinizde yaratıcı ve idealist davranabilirsiniz. Ancak gerçeklerden uzaklaşmamaya özen gösterin. Seyahatlerde, iletişimlerde ve yakın akrabalarla ilgili bazı yanılgılar ve karışıklıklar gündeme gelebilir.

Sağlığınızla ilgili alerjik sorunlara karşı temkinli olmalısınız. Beslenmenize dikkat edin. Kendinizi ifade ederken çoğu zaman hassasiyet içinde alınganlık göstermeniz mümkün.

Nuray Sayarı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aylık, ayı, burÇ, burcu, mayıs, oğlak, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Yay Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 10:54
Koç Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Koç Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 0 30 Nisan 2015 09:55
Oğlak Burcu Aralık 2014 Aylık Burç Yorumu Desmont Aylık Burç Yorumları 0 06 Aralık 2014 22:18
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:55