IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2015, 19:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İKİZLER Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015




Sevgili İkizler yılın sonuna geldik sağlıkla afiyetle geçmiş olsun inşallah.

5 Aralıkta Venüs Akrep burcunda seyrine başlıyor. Sağlığımızla ilgili konularda derinlikli düşünme durumu var. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Bulunduğumuz konumda başkalarıyla temasımızı güçlü tutmak isteriz. Venüs Akrep geçişlerinden otokontrol hali hakimdir. Biraz ketumuzdur. Nefret kavr***** dikkat etmeliyiz.

10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bütçemizi çok dikkatli ve ciddi bir şekilde ele almalıyız. Birilerinin uyarıları bizi rahatsız edebilir.

11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşuyor. Kimileri için yeni bir ilişki kararı oluşabilir. Karşımızdaki kişinin bizim üzerimizde ki etkisine bakmalıyız. Evliysek bir çocuk sahibi olmayı düşünebiliriz. Sorunlarımızı arkadaşça konuşarak çözebiliriz.

22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda oluşacak. Merkezde kendimizi güçlü hissetme arzumuz var. Kimseye borçlu kalmak istemiyoruz. Kimsenin bizim üzerimizde baskı kurmasını istemiyoruz. Sağlıklı bir şekilde bütçemizi yapmalıyız.

25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşuyor. Mali konulara dikkat etmemiz gerek. Kendimizce kararlar almalı. Kazancımızı sağlamlaştırmak istiyoruz. Kendi ihtiyaçlarımıza düşkünüz. Bütçemizi uygun bir şekilde tartacağız.

Her şey gönlünüzce olsun.

AŞK VE İLİŞKİLER
1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihinde, ilişkimizle ilgili konular üzerinde partnerimizin söylediklerine, düşüncelerine bir kulak vermemiz gerekecek. Farklı bir bakış açısıyla hareket etmekten yana olabilir. Dinleyip, anlamaya çalışalım. 4 Aralık tarihinde fikirlerinizin uyuşmazlığı nedeniyle iletişim zorlaşır. 6 Aralık tarihinde birbirinizin düşüncelerini, gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Huzursuzluklara meydan vermemek için, dikkatli olmakta yarar var.
7-13 Aralık arası: 8 Aralık tarihindeki görünüm, ilişkimiz ve ailevi konularda bazı noktaların es geçildiğini, bunların ele alınmasının önemini vurguluyor. Belki yeni bir evlilik düşünüyoruz veya boşanmak istiyoruz. Ancak güzümüzden kaçan bir şeyler varsa, bunlara şimdi bir bakarak durumu daha net kavramış oluruz. Bu da bizi sanki sıkıştırıyor ve elimizi kolumuzu bağlıyor gibi gelebilir. Ancak haftanın geneline baktığımızda çok da olumsuz bir durum yok.
14-20 Aralık arası: 14, 18 Aralık tarihlerindeki görünümler, ilişkinizle alakalı konularda bazen her şeyin fazlaca üstünüze geldiğini düşünmenize neden olur. Sizin için özgürlük gayet önemlidir. Ancak ev içinde ve genel olarak beraberlikte arzu etmediğiniz durumlar rahatsızlık yaratmaktadır. Bir şeyleri hayatınızda ıskaladığınızı, atladığınızı düşünürsünüz.
21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönemi yöneten güç Jüpiter-Başak burcunda ilerliyor. Ocak-Mayıs 2016 arasında gerileyecek. Böyle bir geçişte öyle herkesi pek beğenmeyiz. Tabii ki yeni insanlar tanımayı, biraz rahatlamayı, kafamıza göre takılmayı isteriz de, karşımıza çıkan kişileri de inceleriz, kritik ederiz, gerçekçi düşünürüz. Gelir geçer beraberlikler yerine, bir yuva kurabileceğimiz, hayatı yan yana geçireceğimiz kişileri tercih edeceğiz. Güven arayacağız. Çalışan, üreten, destek olan, sağlığına önem veren kişilere yöneleceğiz. İkizler için bu haller sıkıcı olabilir. Fakat zamanın kalitesi ve niteliği gereği, Venüs-Yay geçişinin de arka planında bu noktalar önemli hale geliyor.

İŞ VE KARİYER
1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönem, çalışma ortamınızdaki ilişkilerinizle birebir alakalı olup, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı etkileyen koşulları ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de kapsamaktadır. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerliyor ve 6 Aralıkta mücadeleci bir görünüm yapacak. Fayda-zarar hesabımızı bilerek hareket edelim.
7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihindeki görünüm, sabırsız ve fazlasıyla iddialı tepkilerde bulunmanıza yol açabilir. Radikal bir karar alarak hayatına şekil vermek isteyebilirisiniz. Fakat unutmayalım ki, şu andaki şartlar akıllıca düşünmemiz gerektiğini söylüyor. Evet belki değişim kaçınılmazdır ancak bu ılımlı ve kararlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. Henüz bazı şeyleri kafanızda tam olarak oturtamıyorsanız o zaman olanı sürdürmekte fayda vardır.
14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, çalışma yaşamımızdan günlük hayatımıza kadar olan geniş bir alanda hem mevcut durumu hem de problemlerimizi belirleme, üzerinde düşünme yönünde tesirlidir. Demek ki, verimli çalışabilmemiz, kafamızın, gönlümüzün rahat olması için bir takım düzenlemelere ihtiyacımız var. Bunlar üzerinde durmak lazım.
21-31 Aralık arası: 24 ve 26 Aralık tarihlerindeki iki görünüm, iş ilişkilerinizde kendinizi pek rahat, mutlu hissetmediğinizi işaret ediyor. Bu nedenle tam anlamıyla kendinizi işe vermekte zorlanabilirsiniz. Bir şeylere kafaya takabilir, yaptığınız işten zevk almadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak şartlar gereği zorunlu olduğumuz şeyler var. Her durumu fazla endişeli, ölüm kalım savaşı haline getirmeyelim. Çünkü bunlar sağlığımızı bozabilir.

PARA
1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, belli bir dirençle karşılaşacağımızı, elimizdeki nakit paraya göre hareket etmemiz gerektiğini işaret ediyor.
7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Dışarıdan gelir elde etmek veya desteklenmek konusunda zorlanabiliriz. Yükümüz artar. Hızlı bir şekilde düşünen ve çabucak işleri halletmekten yana bir kişi olmamıza rağmen, belirsizlikler yüzünden beklemede kalabiliriz. Ailemiz, evimiz, güvencemiz, geleceğimizle alakalı konularda ciddi düşünmek zorundayızdır. Sözler vermekten kaçınırız veya kaçınmamız gerekir. Çünkü verdiğimiz sözün arkasında durup duramayacağımızı bilemeyiz.
14-20 Aralık arası: Bu hafta mali konularda öncelikle ciddi düşünmenin önemi büyük. Çünkü başkaları iyi niyetimizden yararlanarak bize aslında almamız gerekenin daha azını teklif edebilirler. Hiçbir şey bizi bu türden hesapsız işlere yöneltmesin. Alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim.
21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş seyri, eşiniz veya partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale gelir. İş ortaklığında da aynı ilkeler geçerli olacaktır. Hukuki ve yasal haklarınızın farkında olmak gerekir. İnsanın kendine ait doğasını, bir başka kişiyle çıkarlarını gözeterek kurgulamaya çalıştığı bu dönem aslında her anlamda bir test zamanıdır. Bu testten başarıyla geçebilmenin yolu, ilişkideki istikrar, güven olgusu ve dürüstlüktür. Bugüne dek bu sağlanmışsa, her türlü sorun kolaylıkla çözülür.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-15-19-20-23-24-28
Zayıf Enerjili Günler:
3-4-10-11-17-18-30-31
Aşkta En Şanslı Günler:
5-6
Parasal Açıdan Şanslı Günler:
25-26

Yeniay : 23-24-25(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 10-11-12(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aralık, aylık, burÇ, İkİzler, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BOĞA Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:33
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:32