IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2015, 19:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TERAZİ Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015




Sevgili Teraziler Aralık ayında sizlere güzellikler diliyorum.

5 Aralık tarihinde Venüs Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bütçenizi düzenlemek ve alacaklarınızı düzenlemek açısından hassas olacağınız bir dönem olacak. Yorgun olduğunuz için sizinle birlikte çıkarlarınızı ortak düşüneceğiniz bir insan arayışı içerisine gireceksiniz.

10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Sizi yönlendirici bir etkisi olabilir. Kötümser düşünmek yerine iyi bir ilişki düzenlemek adına olumlu bir etki olacak.

11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşacak. İletişim evinizdeki konularda etkin olacak. Kendinize dönük olarak düşünme ihtiyacınız olacak.

22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda oluşacak. Issızlık ve yalnızlık hali hissedilebilir.

25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşacak. İş ve ev hayatı arasındaki dengelerin sorumluluk hissiyatı içerisinde düşünülmesi gerekilen bir dönem olacak.

Her şey gönlünüzce olsun.

AŞK VE İLİŞKİLER
1-6 Aralık arası: Bu hafta iletişimin bir hayli yoğun, inandıklarımızı söyleme arzumuzun yüksek, mantıklı düşünmekten ziyade, yaşam görüşümüz ve felsefemize göre konuşmanın etkin olduğunu görüyoruz. Kendimizce tahminlerde bulunarak, çevremizdeki insanlar hakkında bir sonuca varabiliriz. Tanıştığımız kişiler veya bizzat partnerimizle farklı görüşlerimizi paylaşabiliriz. Fakat fazla endişeli, hatta olmayan bir şeyi sanki varmış gibi kuruntulu, endişeli tarzda ele alırsak, zihnimiz karışabilir. 6 Aralık tarihinde ailevi ilişkilerde baskın rol oynayabiliriz. Hedefimizi gerçekleştirmek için, diretebiliriz.
7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, farklı bir şeyler yapmak, yenilenmek, tazelenmek, canlanmak, keşfetmek arzumuzun işaretçisi. Özgür olmak isteği öylesine yoğun ki, tekdüze hiçbir şeyi hayatımızda istemeyiz. Yeniayın Mars-Uranüs ile olan bağlantısı, artık bir şeyleri geride bırakarak kendimize yepyeni bir dünya kurmak istediğimizi gösteriyor. Kararlarımı uygulayacak cesaretimiz varsa, durmayacağız. Ancak Venüs-Neptün görünümüyle örtüşen Yeniay, mecburiyetler, paraya olan ihtiyacın ve işimizin bizi bağladığını gösteriyor.
14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm endişelerinizi bir yana koyarak, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmanın size iyi geleceğini işaret ediyor. Ailevi meseleler, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili konuların ciddiyetle gözden geçirilme zamanı. Bu da sizi biraz yoruyor. Hani insan, sorumluluk çerçevesi içinde düşününce bireysel hareket etmek pek kolay olmuyor.
21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, ailevi değerlerin bir hayli önemsendiği ve sorumluluk duygusu içinde hareket edildiği zamanlardır. Problemlerin üstesinden gelebilmenin yolu, kişinin kendine olan saygısına bağlı olup, ailesine duyduğu sevgiyle de iç içedir. Aile birliği ve güven önemsenir. Satürn-Yay burcu tarafından yönetilen bu süreçte, çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi, nefes aldığınız ortamı, insanları dikkatle seçecek ve olur olmaz kişilerle bağlantılar kurmamaya dikkat edeceksiniz. Benim size tavsiyem hoşgörülü olmayı, insanları prensipleriniz yönünde çerçeve altına almamayı da bilmenizdir. Tabii ki seçici olmak güzeldir. Fakat bu her şeyi çok da köşelemek anl***** gelmemelidir. Tanımak, bilmek, öğrenmek, anlamak gerekir.

İŞ VE KARİYER
1-6 Aralık arası: Bu hafta bilgimizi, tecrübemizi, yapmak istediklerimizi göstermek hevesimiz yüksek. İnsanların dikkatini çekmek ve başarılı olmak istiyoruz. Mars, burcunuzda ilerlediği için, ekip çalışmalarına açıksınız. Sizi bazı konular yoruyor. Sözgelimi ailevi meseleler üzerinde bir değişimden yanasınız. Ancak bunu tam olarak başarmakta zorlandığınız için, dışarıda başarılı olup üstünüzdeki sıkıntıyı atmaktan yanasınız.
7-13 Aralık arası: 9 Aralık tarihindeki görünüm, yeni bir adım atmak, yeniliklerde bulunmak hevesinin işaretçisidir. Sizin iş hayatından eğitime ve tüm kültürel etkinliklere kadar bilgilenmenizi araştırmanızı, derinlikli düşünmenizi sağlar. Bazı yeniliklerin ailevi, ev ve çalışma hayatınızla alakası bulunabilir. O zaman öncelikle iyice bir düşününüz, analizde bulununuz. Çünkü eğer bu bir ortaklık, ilişki, evlilik veya bir başka yere yerleşmeyi düşünüyorsanız, öyle çabucak karar vermek yanlış olur.
14-20 Aralık arası: 14 ve 18 Aralık tarihlerindeki iki görünüm, özgürce kararlarınızı vermek, hedefinizi kendinize göre tercih etmek arzunuzu işaret ediyor. Size bu yönde güç kazandırıyor. Ancak bu gelir geçer işlere yönelmeniz anl***** gelmez tabii ki. Eğer gerçekten doğru, planlı bir şekilde seçilmiş, üzerinde düşünülmüşse tabii ki girişimde bulunabilir, dilediğiniz gibi ilerleyebilirsiniz. Fakat tam tersine bir anda karar verilmiş işler kolay kolay kökleşmez. Sistemli çalışılmazsa başarılı olunmaz.
21-31 Aralık arası: 25 Aralık tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatımızla ilgili konuları vurgulayan ve biraz da zorlayıcı etkileri olan bir yansıma. Sorumluluklarımızı, toplum içindeki yerimizi hassasiyetle ele aldığımız için doğaldır ki, hassasız, duyarlıyız ve en ufak bir şeyden etkileniyoruz. Ev-iş arasındaki dengeyi sağlamak pek kolay olmuyor. Yaptığımız iş, hizmet ettiğimiz insanlar, işverenlerle temasımız bizi yoruyor. Biz işveren pozisyonunda isek, sektörün içinde bulunduğu durum bizi endişelendiriyor. Bir çok faktör burada etkin. Bu Dolunayın, Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşmesi, yeni bir yıla adım atarken, kendinize özen göstermeniz gerektiğini vurguluyor. Her şeyi böylesine hassas ele alırsanız zorlanırsınız. Dinlenmekte yarar var.

PARA
1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, parasal konularla birebir alakalı olup, kazanma ve harcama biçiminizle de alakalıdır.
7-13 Aralık arası: Bu hafta Yay burcunda oluşacak Yeniay, mali yönden başkalarıyla olan her türlü ilişkinin iş ve özel yönden ele alınması gerekiyor. Ayrılmış bir çiftseniz nafaka meseleleri, işten ayrıldıysanız sosyal haklarınız ve bunların gözetilmesi şart.
14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, hangi yeteneğimiz, hangi girişim yoluyla para kazanabileceğimizi, ailemiz ve geleceğimizle alakalı bir değişimin nasıl gerçekleşmesi gerektiğini işaret ederek bize yol gösteriyor. Öncelikle kazanç anlamında ilişkilerin önemi büyük. Hem yapıcı ortaklıklara ve ilişkilere ihtiyacımız var hem de bizim kendimizi daha canlı ve verimli hissedeceğimiz işlere yönelmemiz lazım. Böylece güçlenebilir, hayatımızı doğru manada yönlendirebiliriz. 19 Aralık tarihindeki görünüm ise, bugüne dek tanıdığınız, ilişki kurduğunuz öyle veya böyle maddi-manevi alışverişte bulunduğunuz kişilerin size olan katkılarını veya verdikleri zararları gözden geçirmenin doğru olacağını söylüyor.
21-31 Aralık arası: Bu haftanın genelinde ev, aile, iş, ortaklık konuları tümüyle baskın olacak. Bir yanıyla paylaşmaya, bölüşmeye hazırız ancak bir çok açıdan baktığımızda hoşumuza gitmeyen, bizi zorunlu bırakan noktalar da mevcut. 25 Aralık tarihinde gerçekleşecek Yengeç burcu Dolunayı da, iş-ev arasındaki dengenin sağlanması adına yorduğunu gösteriyor.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-15-23-24-28
Zayıf Enerjili Günler:
12-13-19-20-25-26
Aşkta En Şanslı Günler:
15
Parasal Açıdan Şanslı Günler:
8-9

Yeniay : 5-6-7(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 18-19-20-21(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2015, aralık, aylık, burÇ, terazİ, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BAŞAK Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:36
ASLAN Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:35
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:35
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Aralık 2015 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Aralık 2015 19:32