IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2016, 09:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BALIK Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016




GENEL BAKIŞ

Sevgili Balıklar, Eylül ayı tutulmalar nedeniyle oldukça önemli bir ay. Henüz ayın başında, 1 Eylül’de burcunuzda yaşanacak olan halkalı güneş tutulması, yöneticisi Merkür’ün gerilemesiyle etkili oluyor. Sizi engelleyen ve birkaç haftadır etkili olan şeyleri simgeliyor. Verimli bir ilişkiye odaklanmanız gerek. Ne kadar verimli ve üretken düşünebilirseniz, iş ve ilişkilerde problem yaşamazsınız. Çok dikkatli bir şekilde ve mantıklıca ele almanız gerek. Halkalı ay tutulması da burcunuzda gerçekleşeceği için, olabildiğince gerçekçi olmanız gerek.

9 Eylül’de Jüpiter, Terazi burcunda seyrine başlıyor ve Ekim 2017’ye kadar geçerli. Bir ilişkideki problemlerin çözülmesi ya da yeni bir beraberliğe adım atılması ya da yeni iş ortaklıkları konusunda oldukça önemli. Elinize bir mirasla ilgili para geçebilir. Bir yıla tüm bu olumlu enerjiler yayılacak.

22 Eylül’de Merkür düzeliyor. Tutulma sırasında gerilemede olduğu için yarattığı sıkıntı ve engelden kurtulmanızı sağlıyor. Geçtiğimiz 2-3 haftayı planlı ve verimli bir şekilde değerlendirdiyseniz, ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşarsınız. Sorunları görmezden gelmek yerine, iyi yanları da görmezden gelmek oldukça yanlış. Her şey yerine oturacak. Aynı gün, Güneş Terazi burcunda olacak. Belki bir iş birliği yapılması, finansal konular ve ilişkilerle ilgili yeni adımlar atılması mümkün olacak.

23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda uyumlu bir görünüm yapacak. Yeni bir adım atmak ve hakikaten güçlü bir ortaklığı sağlamakta önemli bir hareket. Zenginliklerinizin farkına varıp her alanda duyduğunuz tutkuyu keşfedeceksiniz.

27 Eylül tarihinde Mars, Oğlak burcunda seyredecek. Proje ve planların işler hale getirilmesi, yeni amaçların belirlenmesi, uzun vadeli ve güvvenilir kararlar verilmesinde, iş hayatıyla ilgili konularda gelen teklifleri değerlendirirken oldukça olumlu bir hareket olacak bu. Her şey gönlünüzce olsun.

1-11 Eylül arası:
Sevgili Balıklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, ilişkiniz ve iş hayatınızla ilgili konularda yapılması ve düzenlenmesi gereken noktaları bize işaret eden gelişim aşamasıdır. Duygularımız ve isteklerimizin detaylı bir şekilde analizi şarttır. Çünkü bu sayede karar verebiliriz ve doğru tercihte bulunabiliriz. Bu anlamda görünümler bize yol gösteren kılavuzumuzdur. Ay-Satürn görünümü, eleştirel yaklaşımların, memnuniyetsiz ilişkinin veya bize hiç uymayan durumların üstümüzdeki baskını vurgulayıcıdır. İster istemez memnuniyetsizlik, uzaklaşma, mesafe koyma gereği duyarız. Partnerimizin davranışları bunda bilhassa etkilidir. Sevgi, şefkat duygusu, her iki tarafın da sağlıklı bir ilişki için ortaklaşa düşünmesi gerekir. Gerçekçi olmalıyız. Çünkü bu bizi yanılgıdan korur. Ay-Neptün görünümü, bir yanıyla ilişkiye olan bağlılığımız, diğer yanıyla bize hiç uymayan durumların yarattığı duyarlılığın işaretçisidir. Ne kopabiliriz ne böyle ilerleyebiliriz. Burada yapılması gereken, eğer bir şeyler size hoş gelmiyorsa bunları oturup konuşmanızdır. Böylece yanlış anlamalara son verebiliriz veya en azından doğru bir adım atmış oluruz. Ay-Kuzey düğümü, ilişkinin ilerisi adına gelişimi için, her iki kişinin de üstüne düşeni yapması gerekliliğidir. Ilımlı yaklaşımlar, şu anki duruma odaklanarak çözüm bulmak gayet doğrudur. İlişki hakkında bir karar vermek gerekiyorsa, Merkür geri hareketinin bitişini beklemek lazım. Bu incelemeler 22 Eylül sonrasına kadar önem taşıyor. Ay-Mars görünüm etkisinde, mevcut ilişkide iki tarafın da sorunlarını abartabileceğini, aslında sakin olunabilse, çözüm bulunabileceğini gösteriyor. Ay-Pluto görünümü, gayet olumludur. Sizin beraberliğinizi bilinçli şekilde derinlemesine ele almanızı sağlar. Aynı şekilde eşiniz veya partneriniz de buna gönüllü olabilir.

9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönem, eşimiz, iş ortaklığımızla ilgili yasal konulardaki işlerin, paylaşımların etkinliğidir. Evlendiysek eşimizin, iş yapıyorsak ortağımızın katkıları, desteğini işaret eder. Ayrılmışsak nafaka veya miras işlerimizle yakından ilgilenme yönünde önem taşır. Kredi ödemeleri veya çekimi konularda muhasebemizi yaparız. Kendi payımıza düşenlerin önemsendiği zamandır. Rahat yaşamak isteriz. Bazen öyle biri karşımıza çıkar ki, bizim mali anlamda ferahlamamızı sağlar. Ancak ben bu destekler ve güzellikler konusunda bilinçli olmanızdan yanayım. Bugünün yarını var sözünü unutmayalım. Kişisel haklarımızdan veya bedeli ağır olan alışverişlerden kaçınalım. Hele bir gelsin, elimize geçsin öyle karar verelim. Bu süreç kimi Balıkların çekiciliklerini öne sürerek girdikleri ilişkinin göstergesidir. Keyifli bir yaşam sürmek isteğiyle yapılan bir evlilik veya iş ortaklığının işaretçisi olabilir. Bunun alt yapısının sağlamlığına özen gösterelim. Riskli işlere kalkışmayalım. Borç-Alacak işlerimizi iyi takip edelim.

Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken Kasım ve Aralık ayında Uranüs ve Pluto ile görünümler oluşturacak. Bir işin, bir ilişkinin, bir ortaklığın, yatırımın, kararın maddi-manevi anlamda getiri ve götürü hesabını iyi yapmak lazım. Göze hoş görünebilir, hesabımıza, işimize gelebilir. Ancak adil, hak ve eşitlikçi bir bakış açısıyla ele almak, yasal haklarımızı gözetmek ve herkesin payına düşeni hesaplamak gerekiyor.

10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünümü, kariyer hayatımızla ilgili seçeneklerimizi akılcı ve şartlara uygun şekilde gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Biz hayallerimize, kafamızın içindeki kıstaslara göre bir ölçü belirleriz. Fakat uymayabilir. Böyle durumlarda biraz toleranslı, zaman ve duruma göre esnek şekilde düşünürsek rahat ederiz. Bilgi ve tecrübemize güvenmeliyiz. Çaresiz değiliz. Başarısızmışız, her şey bitmiş ve çaresizmişiz gibi düşünmek yanlıştır. Biz işimize gücümüze bakacağız. Ne fazla hayal aleminde dolaşacağız. Ne de kaygı ve korkularla kendimizi engelleyeceğiz.

12-18 Eylül arası:
Sevgili Balıklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sizin kendinizi bir hayli duyarlı ve belki de gerçekleri göz ardı edecek tarzda hareket etmenize yol açabilir. Siz gerek kişisel gerek ilişki, ortaklık ve kariyer konularında duruma mutlaka iyi bakmanız gerekiyor. Bu Tutulma sizde olumlu yönde gelişmelerin de işaretçisidir. Sözgelimi bir yanıyla kendinizi hoş tutma, mutlu etme arzusu, diğer yanıyla biraz önce saydığım konulara gerçekçi bakma hali. Eğer sizde de yansıması bu ise, gayet olumludur. Çünkü kişi tercihlerini iyi ölçüp tartarak belirler. Neyin ne olduğunu anlamak için çaba sarf eder. Kaldı ki, Merkür geri hareketi karşıt burcunuzda etkili oluyor. Bu da sizin akılcı bir şekilde yeniden durumları ele almanız için olumludur. Eğer siz doğuştan bir romantikseniz o zaman şimdi ayılma vaktinizdir. İlişkinizde ve iş hayatında eleştirel tavırlara sahip bir partner nasıl can sıkıcıysa, buna göz yuman ve kendi değerinin farkında olmayıp bağımlılık gösteren kişi de o denli yanlış yapıyor demektir. Burada önemli olan ilişkinizde her iki kişinin de idealleri aynı mı, her iki kişi de aynı hedef üzerine yaratıcı ve bilinçli şekilde eğilerek, hayatlarını kuruyor mu? Eğer böyleyse şimdi geleceğe dönük önemli bir karar vermeden önce yine de düşünmelisiniz. Kendinizi seviniz, kendinize önem veriniz ve şu anda bir sorun yaşanıyorsa, bunun nasıl giderileceğini, neler yapabileceğinizi tespit etmeye çalışınız.

19-25 Eylül arası:
22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ortaklaşa kazançların adil biçimde pay edilmesini bekleriz. Eş veya iş ortağımızla finansal konular üzerinde görüşürüz. Kazançlı çıkmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz. İsteriz ki, elimizi uzattığımız, gönlümüzce sarmaş dolaş olduğumuz kişi veya kişiler adil ve tarafsız bir şekilde bize doğru yönelsinler.

22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ancak gölgeli günlerini unutmayalım. Ay sonuna kadar, mevcut ilişkinizde birbirinize karşı samimiyetiniz, açıklığınız, dürüstlüğünüz önemli. Eğer geri hareket döneminde, beraberliğinizde bir sorun yaşanmışsa, şimdi bunları düzeltmek amaçlı konuşabilirsiniz. 30 EYLÜLtan bu yana olan gelişmelere, yaşananlara bir bakalım. Belki biriyle tanışmıştınız. Şimdi ilişkiniz ne durumda, anlaşıyor musunuz, birbirinizden memnun musunuz bunları gözden geçiriniz. Hala devam eden sorunlar varsa, bunları şimdi yeniden ele alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Evlilik veya boşanma kararlarını gözden geçiriniz. Çünkü yeniden bakmak belki de yeni bir çıkış yolu bulmaktır. Kaldı ki, Merkür-Başakta hakikaten iyi bir inceleme yaptırır. Mars da Oğlak burcunda 27 Eylül tarihinde geçişine başlıyor. Venüs-Akrep seyrini de göz önüne alırsak ben ilişki meselelerinde olumlu gelişmeler yaşanabileceğini söyleyebilirim.

23 Eylül- 18 Ekim arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Devam eden veya başlayacak bir ilişkide tutkulu bir devre. Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda seyrine başlayacağı için, güvenilirlik, dürüstlük, ilerisi adına sağlamlık hayatımızın her alanında önemli. Kuşku uyandıran, soru işaretleri taşıyan hiçbir şeye prim vermiyoruz. Balıklar bu dönemde işlerine odaklı, azimli ve kararlı şekilde ilerlemekten yanalar. Finansal iş veya özel paylaşımların yine aynı olgular çerçevesinde ele alınacağı bir süreçteyiz. Hiçbir işi şansa bırakmaktan yana değiliz. Sezgilerimiz gibi aklımız da bize doğruları gösteren bir rehber olacaktır. Merak ettiğimiz her konuda hem derinlikli düşünürüz hem de başarılı kararlar veririz.

26-30 Eylül arası:
27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında devam edecek Mars-Oğlak burcu geçişi, hedef belirleme, plan ve projeleriniz üzerinde çalışma, parasal konularda dikkatli ve ciddi şekilde bütçenize uygun hareket etme yönünde faydalıdır. Güçleniyorsunuz. Mali sorunlar yaşıyorsanız, hukuki haklarınız için avukatınızla görüşünüz. Bu süreçte iş hazırlıkları, hedef belirleme, işinize kilitlenme, ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde hareket etme anlamında gücünüz gayet yüksek. Yetenek ve becerilerinizi uygun alanlarda ifade edebilirsiniz. Eğer bir grup kurmayı düşünüyorsanız şöyle bir araştırmanızı sürdürünüz. İşinizi büyütmek mi istiyorsunuz o zaman piyasanın durumuna bir bakın. Hazırlıklarınızı sürdürün. Eğer daha önceden start verdiyseniz, eksiklerinizi tamamlayıp, gayet kendinizden emin şekilde ilerleyiniz.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-15-16-19-20-24
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-21-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 24
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18
Yeniay : 15-16-17
(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 1-2-3-28-29-30
(Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aylık burç yorumu, balık aylık burç yorumu, balık burcu, eylül 2016, eylül 2016 aylık burç yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YAY Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:50
YENGEÇ Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:34
KOÇ Aylık Burç Yorumu - Eylül 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 31 Ağustos 2016 09:27
BALIK Aylık Burç Yorumu - Şubat 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Şubat 2016 01:10
BALIK Aylık Burç Yorumu - Ocak 2016 Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ocak 2016 09:38