IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2017, 09:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKREP Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017




Geleceğini şekillendirecek kararların tohumlarını attığın bir aya hazır mısın? 2017 yılı şimdi başlıyor. İçinde bulunduğun belirsizlik duygusunu nihayet üzerinden atıyorsun. . Üstleneceğin sorumluluklar hayatını hiç tahmin edemeyeceğin noktalara götürecek. Şubat ayından itibaren hayatının ağır ama kalıcı değişikliklerine gökyüzü imzasını atacak.

AŞK ve İLİŞKİLER

Aşka yeniden inanmaya ihtiyacın var!

Ve gökyüzü şubat ayından bu konuda taviz vermeyen tutumuna dokunacak gelişmeleri karşına çıkaracak. 3 Şubat’tan itibaren aşk gezegeni Venüs Koç burcunda hareket etmeye başlayacak ve senin de kalbini daha hızlı attıracak. Fakat yelkenleri suya indirmekle indirmemek arasındaki ikilemin, bu dönemde seni ilişkilerinde muhatap olduğun kişilerin sinir bozucu tepkileriyle karşılaştırabilir. Özellikle eğer hala yüreğinin dilinden anlayan birini bulamamış bir Akrep burcuysan, ısrarcı taliplerin olabilir. Fakat senin acele etmeye niyetin yok.

Jüpiter, seni ruhunun derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkarıyor!

Yılın en kısa ayı, 2017 yılının ruhunu belirleyen süreçlerin başlangıç noktası olma rolünü üstleniyor. Yılın en önemli dönemlerinden biri olan Jüpiter retrosu, 6 Şubat’ta Terazi burcunda başlıyor. Önümüzdeki 4 ay boyunca şans gezegeni hafızanın derinliklerine inmeni sağlayacak olaylarla karşılaştırırken, sık sık geçmişle hesaplaştığın gelişmelerle karşılaşabilirsin. Özellikle geçmiş ilişkilerinde yaşadığın sert tecrübelerin sende bıraktığı izler bu tarihten itibaren yeniden belirginleşebilir.

KARİYER VE PARA

Ailenin desteği şubat ayında senin için önem kazanıyor!

Düşünce tarzımızı, algımızı, çalışma performansımızı yöneten Merkür, kendini iyi ifade ettiği sabit nitelikli bir burçta hareket etmeye başlıyor. 7 Şubat’tan itibaren yeni konumuna yerleşen Merkür, bu ay ailendeki insanların sana her anlamda destekte bulunabileceğini işaret ediyor. Eğer çalışan bir Akrep burcuysan, aile bireylerinden çalışma hayatında sana yardımcı olacak bilgiler edinebilirsin.

11 ŞUBAT ASLAN BURCUNDA AY TUTULMASI

Yılın Aslan burcunda gerçekleşecek ilk Ay Tutulması kariyer hayatını çok yakından ilgilendiriyor. Eğer çalışan bir Akrep burcuysan, çalışma ortamında daha çok sorumluluk yüklenmen gerekecek. Önümüzdeki günlerde iş hayatın yoğunlaşırken, kendi kişisel hayatına zaman ayırmakta zorlanabilirsin. Ay Tutulması aslında seni bu noktada bir karar alma aşamasına getirecektir. Verdiğin emeklerin seni bir noktaya götürmediğini fark ettiğin anda hiç tereddüt etmeden iş değiştirmek adına adım atabilirsin.

26 ŞUBAT BALIK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Balık burcunda gerçekleşecek son Güneş Tutulması, aynı zamanda yılın ilk Güneş Tutulması olma niteliğini taşırken sana aklına koyduğunu yapman adına cesaret verecek. Fakat ne karar alırsan al, bu döngüde yapman gereken en önemli şey; gerçekçi bakış açını asla kaybetmemen. Neden mi? Çünkü bu Tutulma bir yandan da aldatıcı Neptün ile kol kol olacak. Bu yüzden farkındalık ve risk arasındaki ince çizgiyi çok iyi ayır etmen gereken bir süreçtesin. Gözüne kolay, üstesinde gelebileceğin her iş zaman zaman aslında içinde bulunduğun ruh halinin yarattığı bir yanılsama olabilir.

SAĞLIK

Ayın ilk günlerinden itibaren bir ay boyunca Koç burcunda hareket edecek Venüs, tatlı tüketimini biraz abartabileceğini işaret ediyor. Şekerli ürünleri daha dengeli bir şekilde yemek programına dahil etmende fayda var.

Keyifli bir ay dilerim

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
akrep burcu şubat aylık yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TERAZİ Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Şubat 2017 09:32
BAŞAK Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Şubat 2017 09:32
İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Şubat 2017 09:29
KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Şubat 2017 09:28
AKREP Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2017 12:54