IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2017, 16:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Mart 2017




Bu ay, yakınlarının sana ihtiyacı olduğunu görebilirsin. Özellikle ailendeki kişiler, senden akıl isteyebilirler. Ancak onlara ne kadar yardım etmek istesen de, sonunda yine kendi bildiklerini okumaları seni biraz öfkelendirebilir. O nedenle de ayın ikinci haftasından sonra daha çok kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin.

AŞK

Sevdiğin kişiyle arandaki buzlar eriyebilir!

Eğer uzun süredir birlikte olduğun kişiye, aklındaki soruları sormaktan çekiniyorsan, bu ay çıkacağınız bir seyahatte ona içinde ne varsa anlatabilirsin. Aşk gezegeni Venüs, 4 Mart’taki retro hareketiyle akılları karıştırırken, doğru iletişime de dikkat çekiyor. Eşinle ya da sevgilinle, konuşmaya başlamadan önce doğru zaman olup olmadığından emin olman gerekebilir… Eğer yorgun, gergin bir ruh haline sahipse ya da uzun zamandır işi ile ilgili çözemediği bir problem varsa yapacağınız konuşmayı daha doğru bir zamana ertelemende fayda var.

12 Mart’ta yaşanacak Dolunay, ilişkilerinde detaycı yanını ön plana çıkartırken, eleştirinin dozunu kaçırabileceğini de işaret ediyor. Eskiden abartmadığın konuların üstünde fazlasıyla üstünde durmak isteyebilirsin. Aslında bu sorun çok eskilere dayanıyor olabilir. Yani içinde bir yerlerde atamadığın güven sorununa… Kendine ne söylersen söyle, aklının evet, kalbin buz gibi bir hayır olabilir.

PARA

Emeklerinin karşılığını artık almalısın!

12 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay ile son 5 aydır yaşadığın maddi sıkıntıların mart ayında çözüme kavuşmaya başlayabilir. Ancak sen de biliyorsun ki bu zamana kadar bu kadar sıkıntı yaşamanda sorumluluklarını tam olarak yerine getirmemenin de etkisi var. Artık toparlanma zamanı! Eğer kendi işinde çalışan bir Yengeç burcuysan, büyük bir markayla anlaşma yapabilir, prensipte anlaşabilirsiniz. Ancak sana tavsiyem atacağın imzayı 12 Mart tarihinden sonra gerçekleştirmen.

Çalışma hayatı devam eden Yengeç burçlarının ise rutin giden iş hayatı dönemde sürpriz gelişmelerle biraz çalkalanabilir. Çalıştığın yerde önemli konumda olan biri işten ayrılabilir ve bu durum senin pozisyonunu da etkileyebilir. Çok sürpriz bir şekilde terfi alabilirsin.

SAĞLIK

Ailendeki insanların sağlığına dair daha dikkatli olmanda fayda var. Özellikle düzenli ilaç kullanan insanların programını takip etmek, beslenme düzenlerini sürdürmelerini sağlamak gibi görevler üstlenebilirsin.

Keyifli bir ay dilerim...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, aylık burç yorumu, mart, yengeç burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumu - Mart 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Mart 2017 16:24
BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu - Mart 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Mart 2017 16:23
KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Mart 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Mart 2017 16:22
YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Şubat 2017 09:30
YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2017 12:53