IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2017, 14:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BALIK Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2017




İş ve özel yaşamınızda sizin dışınızda yaşanan olaylar gerginlikler yaratabilir sevgi ve güvenin yetersiz kaldığı evlilik iş ilişkileriniz sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidebilir yaşamınızdan ve siz güçlü iradeniz cesaretli kararlarınızla yola devam edebilmelisiniz. 14 Nisan 2017’den sonra olumlu bir dönem gelebilir. Aşk hayatınızda olumlu enerjiler hakim olmaya başlayacaktır birlikte olduğunuz insanla ortaklaşa kararlar iş birlikleri ile maddi hayatınızda da karlı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Karamsar davranmayıp kaygılarınızı kontrol altında tuttuğunuz sürece bu dinamik enerji doğru değerlendirerek pek çok ilkin altına başarı ile imza atacaksınız! Siz ev hanımıysanız ve uzun zamandır hayata geçirmeyi düşündüğünüz yetenekleriniz varsa bu ayı harekete geçmek için iyi değerlendirmelisiniz. Yılbaşından bu yana hayatınızda ama tatlı ama acı birçok değişiklik oldu zihniyetiniz ve düşünceniz artık geçmişteki durumdan farklı olarak gelişti.

Nisan ayı gökyüzü enerjileri ile bundan sonraki adımları atmanıza ve beklediğiniz ilerlemeyi ve kararları vermenize yardımcı olacaktır. Bu ay dikkat etmeniz gereken en önemli konu gizli düşmanların iş ve arkadaşlık ilişkilerinizde kuracağı baskılara karşı dikkat etmek tepkilerinizi zamanınızda ortaya koymak olmalı. Baskılar ve bu anlamda sorunlar Öğretmen Satürn’ün geri hareketi boyunca daha yoğun bir hal alabilir. 6 Nisan 2017’de 29 Nisan 2017 tarihleri arasında dikkatli olmalı bu anlamda mücadele etmekten korkmamalısınız.

Özel yaşamınızda ise evlilik konularında da nisan keyifli ve huzur verici gelişmeleri getiriyor sizlere. Evli değilseniz, bu ay evlilik yolunda ilerleme şansınız var. Ay sonuna doğru Popülariteniz artacak insanların üzerinde olumlu etkiler bırakarak takdir toplayacaksınız. Eğitim hayatı devam eden öğrenci Balık burçları bu ay fazlası ile konsantrasyon problemi yaşayabilir. Zihninizde susmak bilmeyen soruların sancıları sınav dönemlerinizde başarınızı gölgeleyebilir. Ay boyunca meditasyon ibadet gibi ruhsal olarak güçleneceğiniz aktivitelere yönelerek her türlü olumsuz düşünce ve kaygıdan uzaklaşmalısınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, aylık burç yorumu, balık burcu, nisan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YAY Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2017 14:22
KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumu - Nisan 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2017 14:17
BALIK Burcu Aylık Burç Yorumu - Mart 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Mart 2017 16:34
BALIK Burcu Aylık Burç Yorumu - Şubat 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 02 Şubat 2017 09:36
BALIK Burcu Aylık Burç Yorumu - Ocak 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ocak 2017 12:56