IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2017, 21:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumları




Ekim ayı aşk diyor!
(21 Nisan - 20 Mayıs)

Eğer kalbi boş bir Boğa burcuysan, karakteristik özellikleri babana ya da annene benzeyen insanlar bu ay daha çok dikkatini çekebilir. Ayrıca sana somut getirileri olacak bir ilişkiye başlayabilir ya da iş hayatında iyi bir konum elde etmeni sağlayacak bir ortakla çalışmaya başlayabilirsin. Hayatında ikinci bir kişiye yer aç derim çünkü senin için yalnızlık bitiyor. Eğer uzun süredir devam eden hukuksal meselelerin, adli davaların varsa bunların hepsi net bir şekilde lehine sonuçlanabilir. Bu aydan itibaren hayatına sevgilin ya da iş ortağın olarak girecek kişiler ufkunu genişletebilir, yeni tecrübeler elde etmeni sağlayabilir.

Çevrendeki kişiler kalbinin güvenini kazanacak ve beraber uzun vadeli kararlar alacaksınız. Düzenli yapına uygun ekim ayı, sorumluluklarını azaltıyor. Ev yaşamında büyük değişikler yapacak, kişisel olarak, kendine zaman ayıracaksın.

Ekim ayında hava burcunda hareket eden gökyüzü, senin için iyileştirici açılarla dolu olduğunu belirtmek isterim. Gök kubbe, son altı aydır yorgun düştüğün konularda toparlamana yardımcı olacak. Sağlığına ve sorumluluk verdiğin kişilere ayrıca dikkat etmeni tavsiye ederim. 10 Ekim’den itibaren gökyüzünün desteğini fazlasıyla hissedeceksin.

Jüpiter’in etkisini bu ay hissetmeye başlıyorsun. Ailedeki sorunlar çözüme kavuşacak. Uzun süredir ertelediğin seyahatlerini bu ay içinde küçük kaçamaklarla yapabilirsin. Bu döngüde çevrendeki insanların birbirleriyle ilgili düşüncelerini yakından duyabilirsin. Gök kubbe, tarafsız kalmak için elinden geleni yapman konusunda seni uyarıyor.

Ekim ayının 10’undan sonra hayatına, ilişkine, evliliğine, düzenine daha çok sahip çıkmalısın. Kim ne derse desin, kimse senin doğrularını kolay kolay değiştiremiyor. Jüpiter şansı temsil ettiği için bu ay, sorun gördüğün her şeyin telafisi mümkün olabilecek. Yeter ki azmini ve inancını kaybetme… 23 Ekim’den sonra aşk hayatında birçok konu düzlüğe çıkacak diyor gök kubbe. Gökyüzü, bu tarihten itibaren ilişki evinde toplanıyor. İlişkilerini düzene sokacak gökyüzü, seni hayallerine bir adım daha yaklaştırmayı hedefliyor.

Ekim ayının gündemi: Kalbin aşk için atacak!

Aşk tılsımın: Güven duyduğun kişiyle olacaksın.

Seks: Dokunduğun zaman aşkı bütünüyle hissedeceksin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boğa burcu aylık burç yorumları, ekim 2017 aylık burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:15
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 AKREP Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:06
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:03
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:30
2014 Nisan Ayı Burç Yorumları: Boğa Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2014 15:01