IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Dream

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2017, 21:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumları




Hayatına yeni sorumluluklar ekleniyor!
(21 Mayıs - 20 Haziran)

Ekim ayından itibaren sıkı çalışmaya hazır olmalısın. Bu ay başlayacak süreç sorumluluklarını bir adım öteye taşıyacak. Bu ay detaylar ve ufak tefek işlere daha çok zaman ayırman gerekebilir. Fakat bu ay başlayıp, yaklaşık 1,5 yıl sürecek bu döngüde sorumluluklarını omuzladıkça yaşam kalitenin de artmaya başladığını fark edebilirsin.

Karışıklıklardan kurtulacağın bir aya giriyorsun. Birkaç aydır bir şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsan, gökyüzünün toparlayıcı etkileri duyguların için adeta şifacı olacak. 10 Ekim’de maddi anlamda yükselmeni sağlayacak önemli gelişmeler yaşayabilirsin. İş yerinde atılımlar yapabilir, farklı projelere imza atabilirsin. 2017 yılının en verimli ayından geçerken, ilişkilerinin de düzene girmesi huzurunu yerine getirecek diyor gök kubbe. Ayın son günlerinde seyahatlere ve sürprizlere açık ol.

Ayrıca bu süreçte çalışma şartlarını da iyileştirebilirsin. Özellikle çalıştığın ortamdan memnun değilsen ya da birlikte çalıştığın insanlarla uzlaşmakta sorun yaşıyorsan, bu konularla ilgili seni memnun edecek gelişmeler yaşanabilir. Kendi işini yapmak isteyen bir İkizler burcuysan, bu döngüde harekete geçmek seni başarıya ulaştıracak. En önemlisiyse bu döngüde, bugünün işini asla yarına bırakma.

Ekim ayının yenilikçi ruhu seni aşk hayatında baştan aşağıya değiştirmeye hazırlanıyor. Gökyüzünde bu ay gerçekleşecek iddialı açılar gönül ilişkilerinde bu kez yapıcı bir rol üstlenecek. Eğer bir ilişki içindeysen, gelecekle ilgili önünü açacak açılar söz konusu, şimdiden düğün hazırlıklarına başlayabilirsin, tabii doğru kişiyi bulduğunu düşünüyorsan. Seni yoran insanlarla da bu ay vedalaşıyorsun.

İlişkinde yapıcı olacaksın Özellikle 1970 – 1984 yılları arasında doğan bir İkizler burcuysan, birlikteliğinizi bu ay düzenleyebileceksin. Gökyüzünün iyileştiren gezegeni burç değiştiriyor ve su burcunda hareket ederken, duygularını da yükseltecek. Bunun yanı sıra Güneş, 23’üne kadar hava burcunda hareket edecek. Bu da ilişkilerine çözüm odaklı yaklaşmanı sağlayacak. İletişim kurmak senin işin, bu anlamda birlikteliğindeki sorunları çözmen konusunda gökyüzü de sana destek veriyor.

Ekim ayının gündemi: Gündemin oldukça yoğun olacak.

Aşk tılsımın: Geleceğe dair adımlar atabilirsin.

Seks: Heyecanını gizlemeyeceksin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ekim 2017 aylık burç yorumları, ikizler burcu aylık burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:16
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:15
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 TERAZİ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:06
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:04
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Temmuz 2017 10:32