IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2017, 21:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumları




Sosyalliğinin zirve yaptığı bir döngüye giriyorsun!
(21 Haziran - 22 Temmuz)

Aşk hayatın ise bu aydan itibaren epey hareketlenmeye başlıyor. Yeni insanlar tanırken, hayatını birleştirmek isteyeceğin kişiyle bu döngüde karşılaşabilirsin. Maddi konularda ise karşına yeni yatırım fırsatları çıkabilir. Küçük ya da büyük, bu aydan itibaren yapacağın yatırımlar ve birikimlerle kendini maddi anlamda güvence altına almak isteyeceksin. Kesin getirisi olmayan, şans altyapılı yatırımlardan özellikle uzak durmanı tavsiye ederim.

Yaşamında eksik gördüğün ne varsa bu ay tamamlayacaksın diyor gök kubbe. Evinde büyük değişiklikler yapabilirsin. Bir süredir çözemediğin maddi konularda da köklü bir çözüm arayışına giriyorsun. Eğer iş değişikliği yapmak gibi bir fikrin varsa, ekim ayında gerçekleştirebilirsin. İş değiştirmezsen, çalıştığın alanda yeni sorumluluklar alabilirsin. Ekim ayında yapacağın her işin uzun soluklu olabileceğini vurguluyor gökyüzü. İşini bilen, olgun kişilerden destek alabileceğini de işaret ediyor.

5 Ekim’de yılın ikinci ateş burcunda gerçekleşecek Dolunay, çevrendeki insanların eleştirel tavırlarını arttıracak. Zodyağın en duygusal burcu olarak bu durumdan etkilenmemen imkânsız diyebilirim. Ayın ilk haftasında çevrenden iddialı sözler duyabilirsin. Eğer ekim ayının ilk haftasında organizasyonların varsa son dakikada karar değişiklikleri yapabilirsin. Bu ay, fevri olmamanı, soğukkanlı ve metanetli davranmanı tavsiye ediyorum. Fakat duygularıyla hareket eden bir burç olduğun için 10 Ekim’e kadar iç dünyanı yönetmekte zorlanabilirsin. Ancak gökyüzü, 10 Ekim’den sonra her şey değişecek diyor. Nasıl mı? Gök kubbenin iyileştiren, toparlayan gezegen Jüpiter’in su burcuna geçmesi, hayatını değiştirmen için sana yardımcı olacak.

10 Ekim’den itibaren, görünüşüne ayrıca önem vermek isteyebilirsin. Alışverişlerinde ciddi bir artış olabilir. Stiline yapacağın her dokunuş seni fazlasıyla mutlu edecek.

İddialı kararlar almak sana zor ya da uzak geliyor olabilir. Ama ruhunun tam da buna ihtiyacı var. Farkında mısın? İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, bu ay sevdiğin kişiye karşı olumsuz yorumlar yapmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü birlikteliğiniz için olumlu olacak bir aydan geçiyorsunuz. Yapıcı ve toparlayıcı bir zaman diliminin içinde olmanın avantajlarını kullanmalısın. 23 Ekim’de Güneş su burcuna geçtiğinde gökyüzünüm desteği tamamen arkanda olacak.

Ekim ayının gündemi: İlişkiler önem kazanacak.

Aşk tılsımın: Metanetini korumalısın.

Seks: İsteklerini, arzularını köreltme!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ekim 2017 aylık burç yorumları, yengeç burcu aylık burç yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, İKİZLER Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:16
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:16
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, KOÇ Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:15
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:04
2017 Temmuz Ayı Burç Yorumları, Temmuz 2017 YENGEÇ Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 1 01 Temmuz 2017 15:52