IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2017, 10:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aralık 2017 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları




ASLAN BURCU : Tempon artacak!Gökyüzü, bu ay üst üste gelen toplantıları, projeleri, ailevi görevleri işaret etse de; sorumluluk duygusunu tatmak sana ağır gelmeyecek. Sorunları kaçarak çözmek hiç sana göre değil. O nedenle sorunlardan kaçan insanlara taviz vermek istemeyeceksin. Kariyerinle ilgili planları gerçekleştirmek istiyorsan, potansiyelini açığa çıkarabileceğin bir aydasın. Aralık ayında istemekten, mücadele etmekten vazgeçmeyeceksin.Her ne kadar sabit ruhlu bir burçta olsan kimi zaman düşüncelerini değiştiriyorsun.

2017 yılı senin için dağınık geçti gibi değerlendirsen de, kendi kafanın doğrultusuna göre yaşadığını asla inkâr edemezsin. Bu yıl asla yapmam ya da olmaz dediğin olaylar da yaşadın. Bu kazanımlar sana yılın ikinci yarısından sonra geri döndü.2017 sana öğretmen oldu, sen ise haylaz bir öğrenci. Öğrendiklerini pratiğe dökmek ve olup biteni gözlemlemek için ise aralık ayı biçilmiş kaftan. Hem sakin, hem de verimli… Bu ay, aşkı ertelediğin günler geride kalıyor. Evet, gönlün kırıldı ama bu durum ihtiraslı aşklar yaşamana engel değil.18 Aralık gününden itibaren Yeniay’ın etkisiyle, farklı organizasyonların içinde bulunabilir, “Olmalı mı, olmamalı mı?” diye çelişkide kaldığın yeni ilişkine daha fazla vakit ayırabilirsin. Partnerinin, umursamaz ve sorumluluk almayan tavrından şikâyetçi olsan da, bu ay sana yaptığı suçlamalardan oldukça utanabilir.

Dikkat etmen gereken tarih ise 20-25 Aralık… Öğreten gezegen Satürn, toprak burcu hâkimiyetine girerken aynı zamanda aşk gezegeni Venüs gökyüzündeki konumunu değiştiriyor. Yani öncü ve toprak burcun hâkimiyeti gökyüzünde yükselirken itibar, çocuk konuları, sevilme ihtiyacı, güvensizlik duygusu ile baş etmen gerektiğini işaret ediyor. Aşk hayatında yaşanan gerginlikler ve aile bireyleri arasındaki fikir ayrılıkları birkaç gün kafanı meşgul edebilir. Söylemek istediklerini çok farklı noktalara çekilebilir. Aynı şekilde sen de söylenenlere karşı alınganlık gösterebilirsin. Ama çabuk toparlanıp, orta yolu bulacaksın.Aralık ayının gündemi: Her anlamda yoğun bir ay seni bekliyor.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aralık 2017 Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumları aSeLya Aylık Burç Yorumları 0 05 Aralık 2017 10:40
Aralık 2017 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları aSeLya Aylık Burç Yorumları 0 05 Aralık 2017 10:36
Aralık 2017 Koç Burcu Aylık Burç Yorumları aSeLya Aylık Burç Yorumları 0 05 Aralık 2017 10:34
Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları, ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2017 12:11
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:17