IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aylık Burç Yorumları (https://www.ircforumlari.net/aylik-burc-yorumlari/)
-   -   Aralık 2017 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları (https://www.ircforumlari.net/aylik-burc-yorumlari/778587-aralik-2017-oglak-burcu-aylik-burc-yorumlari.html)

aSeLya 05 Aralık 2017 10:51

Aralık 2017 Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumları
 
OĞLAK BURCU : Hayatının en önemli dönemi başlıyor!Yönetici gezegenin Satürn, yaklaşık 2,5 yıl boyunca burcunda misafir olacak. Satürn döngüsü ile birlikte hayatına yeni sorumluluklar girebilir. Bu döngünün henüz ilk günlerinde kendinle ilgili konulara odaklanıp, görünüşünle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Bu dönemde isteklerine ulaşmak için mutlaka disiplinli bir şekilde hareket etmen gerekiyor. Satürn döngüsü ile uzun soluklu işlerinde ve ilişkilerinde sınanabilirsin.İsteklerine ulaşmak için mutlaka disiplinli bir şekilde hareket etmen gerekiyor.

Satürn döngüsü ile uzun soluklu olan her konuda sınanabilirsin. Hayatını gözden geçirdiğinde, hep seninle olacağını düşündüğün şartlar, olanaklar ve zaman zaman insanlar hayatından bir bir çıkabilir.Yalnız Oğlak burcuysan, aralık ayında dostlarının vesilesiyle yeni insanlarla tanışabilirsin. Ancak tanıştığın kişiyle uzun süreli bir ilişki kurmak istemeyebilirsin. Sadece bir süre flört etmek hoşuna gidebilir. Aralık ayının ortasından sonra mali büyümeni takip ederken, gerçek sevgiyi bulabilirsin. Evli Oğlak burçları bu dönemde çok fazla sorun yaşamadıkları gibi mutlu bir yaşam sürdürecekler ve bir çocuk için plan yapmaya hazır olabilirler.

Yılın son ayında eşinle birlikte 2018 yılı için planlar yapabilirsiniz.Aralık ayında iş yerinde liderlik vasıflarını tam olarak ortaya koyacaksın. İşleri yerinde stratejilerle toparlaman yöneticilerinin de gözünden kaçmayacak. Bu yılı çalışma hayatında disiplinli bir şekilde kapatacaksın.Aralık ayının gündemi: Yaşamında önemli bir döngü başlayacak.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net