IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Funda

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2018, 07:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nisan ayı Koç Burcunda Neler Oluyor?




NİSAN ayında sizleri neler bekliyor?

Geçmişe dönük halledilmemiş problemler karşınıza çıkabilir. Birileri bunları hatırlatabilir. Bizim düşüncelerimiz dış dünya ile aramızda gerginlik oluşturabilir. 1-8 arasında karar vermeden önce enine boyuna düşünmeyi ihmal etmeyelim. 15 Nisan itibariyle, ilişkilerde saygı, sevgi ve anlayışın önemi büyük. 16 Nisan tarihinde çevre değişikliği, yakınlarınızla ilgili konular, çalışma ve sağlıkla ilgili meseleler yoluna giriyor. 20 Nisan tarihinde, Parasal konularda güvenilir araçları, yöntemleri önemseyeceğiz. Zevklerimize düşkün olacağız. 24 Nisan, yeniliklerin, iletişimin, haberleşmenin, yolculukların işaretçisi. Moralinizi yerine geliyor. 30 Nisan tarihinde, her konuda kazanmaktan yana olacağız. Düşük faizli bir kredi çekmek veya destek görmek isteyeceğiz.

1-8 NİSAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 1-8 Nisan haftası, aklımıza estiği gibi düşünüp uygulamaya dökeceğimiz zaman değildir. Ancak aklımıza eseni şöyle bir kenara not etmemiz doğru olur. Bu hafta özellikle iş ve ailevi sorumluluklar üzerinizde bir hayli etkili olacak. Geçmişe dönük halledilmemiş problemler, işler karşınıza çıkabilir. Birileri bunları hatırlatabilir. Bizim düşüncelerimiz dış dünya ile aramızda gerginlik oluşturabilir. İçgüdüsel bir hevesle atlayacağımız ve düşünmeden yürürlüğe koyacağımız bir plan, keşke dememize yol açabilir. Bu hafta karar vermeden önce enine boyuna düşünmeyi ihmal etmeyelim. Bu hafta gelen haberler, yaşanan gelişmeler, söz verilenler, yapılacak görüşmeler tekrarlanabilir. Onun için lütfen aklımız başımızda olsun. Gerginlikten, insanları kırmaktan ve kararsız kaldığımız konularda adım atmaktan uzak duralım. İşimizi, sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Attığımız imzaya, verdiğimiz söze dikkat edelim.

9-15 NİSAN HAFTASI

15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında Merkür burcunuzda düz ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin ifade edeceksiniz. Ancak ilişki söz konusu olduğunda, partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkide bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz. Sen ve ben demek yerine biz demeyi başarmamız gereken süreçteyiz.


16-22 NİSAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 16 Nisan saat 04:57 burcunuzda doğacak Yeniay, ailenizi ilgilendiren konularda yapılacak yenilik, üzerinde düşünülmüş planların yürürlüğe konulması, sizi siz yapan cesaret ve doğallığınızla ilerlemenizde kuvvettir. Aşk hayatında aşırı güvenle sizi dolduran, canlandıran, renklendiren bu Yeniay, bir yanıyla da güven, saygı ve sevginin önemini vurguluyor. Diyebiliriz ki, sadece aşk yetmiyor. İş hayatıyla ilgili konularda da etkili olacak bu Yeniay, disiplinli çalışmanın, işinize dört elle sarılmanın ve işverenlerle olan güçlü temasın da önemini vurguluyor. Maddi konularda da etkili olan bu Dolunay, paranızın kıymetini bilmenizi, biriktirmenizi, ekonomik düşünmenizde de etkili oluyor. Merkürün burcunuzdaki geri hareketi sonlandığı için, sizler bu Yeniayda daha önce girişimde bulunduğunuz veya bir nedenle yavaşlamış olan işlerinizi düzene koyabilmenizi sağlıyor. Çevre değişikliği, yakınlarınızla ilgili konular, çalışma ve sağlıkla ilgili meseleler şimdi hızlanarak yoluna giriyor.

20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde maddi ve manevi kazançlarımız üzerinde duracağız. Sağlamlığı merkez alacağız. Rutin günlük hayatın içindeki işlerimize odaklanacağız. Parasal konularda güvenilir araçları, yöntemleri önemseyeceğiz. Zevklerimize düşkün olacağız. Ancak bu, gelişigüzel harcamalar yerine, ekonomik ve uzun ömürlü olanı tercih etme şeklinde olursa tabii ki yararlıdır. Biraz keyfimize düşkünlük, konfor arzusu görülebilir.

23-30 NİSAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Etrafımızla ilişkimiz güçleniyor. Meraklıyız. Öğrenmeye açığız, hareketliyiz. Yenilikleri, aktiviteleri, iletişimi, haberleşmeyi, yolculukları seviyoruz. Başkalarının ne düşündüğünü bilmekten yanayız. Kardeşlerimizle ilişkimiz yoğun olacak. Size hitap eden, konuşabileceğiniz insanları tercih edeceksiniz. Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek. Beklemeye sabır olmaz. Durup düşüneyim, uygun mu değil mi diye incelemede dahi bulunmazsınız.

30 Nisan saat 03:58 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, kendi kazancımız dışında kaynaklara yönelme ve onlardan yararlanma arzumuzu işaret ediyor. Bu mirastan yararlanmak, düşük faizli kolayca ödenecek bir kredi çekmek, bize destek verecek kişilerle bağlantı kurmak şeklinde bir hedefin göstergesidir. Vermekten ziyade almaya dönük bir istektir. Karşı cinsi etkilemek, cinselliğimizi kullanarak onu kendimize bağlamak arzusu yoğundur. Kaybetmeyi göze alamayız. Kazanmak için elimizden geleni yaparız. Fakat bu Dolunayda, işler umduğumuz gibi gitmeyebilir. Bu riski göz önüne almak lazım. Bize destek vermeyebilir, aksine bizden talepte bulunabilirler. Elimize geçeni bölüşmemiz söylenebilir. Sevgilimizi etkilemek kolay olmayabilir. Onun için biz önce kendi başımızın çaresine bakmalıyız. Bu Dolunayın yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerliyor. İş hayatı ve sorumlulukları hatırlatıyor. Canla başla, disiplinli, ciddi şekilde mücadele etmeliyiz. Eğer istersek kimseden talepte bulunmadan kendi yolumuzu çizebiliriz. İletişimde bulunarak, yazışarak, konuşarak, çevremizle bağımızı güçlü tutarak, bilgimizi-tecrübemizi göstereceğimiz işlere yönelebiliriz. Bu davranışımız, bu gayretimiz, bu bakış açımız boşa çıkmaz ve önemli bir fırsat yakalayabiliriz. Bu anlamda Temmuz-Kasım arası gayet olumludur. Onun için şu sıralarda özellikle iş ortaklıklarında, ilişkilerde, yatırım, hukukla ilgili konularda tedbirli olun.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-15-19-23-24
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-21-22-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17

Yeniay : 14-15-16
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-27-28-29
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylıkburcyorumları, koçburcu, nisanayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Venüs Koç Burcunda (3 Şubat – 3 Nisan) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 31 Ocak 2017 15:55
İnternette 60 saniyede neler oluyor neler! Mutlaka Okuyun. DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Aralık 2011 19:02