IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2018, 08:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nisan ayında Oğlak Burcunda Neler Oluyor?




NİSAN ayında sizleri neler bekliyor?

Merkür gerilemesi nedeniyle özellikle 1-8 Nisan haftasında, bir sıkıntımız, işimiz gücümüz nedeniyle canımızı sıkkın olabilir. Hatta işler istediğimiz gibi gitmediğinde öfkelenebiliriz. Eğitim veya farklı bir sebeple daha önce bir yere taşındıysak, şu aralar evdeki koşturmaca bir hayli artar. Neyi nereye koyacağımızı, nasıl yerleşeceğimizi bilemeyiz. Sakin ve bilinçli olmalıyız. 15 Nisan tarihinde, ailemizle, işverenimizle, toplumsal ilişkilerimizle bir bütün oluşturduğumuzu unutmayalım. Dış şartlara bakalım. Öyle alelacele kararlar vermeyelim. 16 Nisanda, hedefe odaklı hareket edersiniz. Temkinli, dikkatli ve dirayetli olduğunuz için, nerede hızlanmanız, nerede durmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu bakış açısı, doğaldır ki size adım attığınız her işte başarı kazandırır. 20 Nisan tarihinde, güzelliğimiz, bakımımız, kendimizi iyi hissetmemiz için elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince kararlar alırız. Paramıza sahip çıkarız. Kaliteli ürünleri tercih ederiz. 30 Nisanda, tanıdığınız insanlar, bağlı bulunduğunuz grup, dernekler veya iş hayatında insanların dikkatini çekebilirsiniz. Kardeşleriniz veya ailenizin iş veya sağlıkla ilgili konuları da öne çıkıyor.

1-8 NİSAN HAFTASI

Sevgili Oğlaklar, 1-8 Nisan haftası Merkür geri hareketiyle örtüşüyor ve önemli görünümler söz konusu. Öncelikle evimizde ailemizi ilgilendiren iş veya sağlıkla ilgili konular gündem maddemizde yer alabilir. Bu bizim için de geçerlidir. Bizim de bir sıkıntımız, işimiz gücümüz nedeniyle canımızı sıkkın olabilir. Hatta işler istediğimiz gibi gitmediğinde öfkelenebiliriz. Eğitim veya farklı bir sebeple daha önce bir yere taşındıysak, şu aralar evdeki koşturmaca bir hayli artar. Neyi nereye koyacağımızı, nasıl yerleşeceğimizi bilemeyiz. Sakin olacağız. Diyelim ki, bir tanıdığımız bizimle bir müddet kalacak. Bu durum, ev içindeki düzenin ayarlanması gerekliliği doğurabilir. Tabii ki bu da ayrı bir yoğunluk. Can sıkabilir. Bu hafta işlerimizi öyle çabucak halletmek zor görünüyor. Birileri hep kendini merkez alacaktır. Biz de kendimize göre hareket etmek isteyeceğiz. Bu çelişki denge sabır gerektiriyor. Plan ve projelerimizin zamanında yetiştirilmesi zorunluluğu, işleri eve taşımaya neden olabilir. Kimi Oğlaklar ofis açmayı, ofis içinde bir yeniliğe gitmeyi düşünebilirler. Bu biraz uzun süreceğinden yavaş yavaş ilerlemenizi normal sayınız. Aceleye getirip, sonradan keşke demeyelim.

9-15 NİSAN HAFTASI

15 Nisan saat:12:21-13 Mayıs saat:15:40 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda düz ilerleyecek. Bizler de, yuvamız içerisinde fikirlerimizi bir hayli aktif ve ateşli bir şekilde ifade etmek istiyoruz. İstiyoruz da, bunun ayarını bilmek gerekiyor. Ailemizle, işverenimizle, toplumsal ilişkilerimizle bir bütün oluşturduğumuzu unutmayalım. Dış şartlara bakalım. Öyle alelacele kararlar vermeyelim.
16-22 NİSAN HAFTASI

Sevgili Oğlaklar, 16 Nisan saat 04:57 Koç burcunda doğacak Yeniay, ailevi konularda ve yuvanızda bir canlanma getirir ve enerjinin güçlü akışını sağlar. Finansal konularda da hakkınızı korumanız, isteklerinizi elde etmeniz adına fırsat verir. Bir yere taşınmak, daha önce taşınmışsanız yerleşmek ve alışmak dönemidir. Her şey kontrol edilir, eksikler tamamlanır. Tabii ki başkalarının desteğine de ihtiyacımız olan zamandır. Maddi-manevi anlamda yardımcı olunsun isteriz. Bu Yeniay, Merkürün uzun süredir devam eden geri hareketinin sona ermesiyle size daha önce başlanmış işlerde hız kazandırır. Tekrar bakılan her şey başarılı şekilde yürür. Bu Yeniayın bir başka güçlü yanı, Mars gezegeninin burcunuzda ilerlemesidir. Böylece hedefe odaklı hareket edersiniz ve sabırla onu elde edene kadar bırakmazsınız. Temkinli, dikkatli ve dirayetli olduğunuz için, nerede hızlanmanız, nerede durmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu bakış açısı, doğaldır ki size adım attığınız her işte başarı kazandırır. Yeniayın bir başka olumlu yönü, size aşkta huzur ve güven hissi yaşatmasıdır. Evet bir hayli aktif, bazen stres yaşamış olsanız da, bu Yeniayda isteklerinizi elde edebilecek güce sahipsiniz.

20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlamlık, garanti, huzur, güvence aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda bizim için kıymetlidir. Hiçbir şeyi hafife almayız. Bedenimizi, ruhumuzu dinlendiren, hoşluk yaratan, kaliteyi, güvenceyi hayatımızda tesis eden ilişkileri tercih etmeliyiz. Sağlıklı yaşamın önemi kendini bu dönemde bir hayli hissettirir. Biz de güzelliğimiz, bakımımız, kendimizi iyi hissetmemiz için elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince kararlar alırız. Paramıza sahip çıkarız. Kaliteli ürünleri tercih ederiz.

23-30 NİSAN HAFTASI

24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda seyredecek. İş yerimizde, evimizde yoğunluğumuz artabilir. İki ayrı proje, iş, meşguliyet bazen bedenimizi yorabilir. Dinlenmek zamanıdır. Bu süreçte kendi doğrularınızı kabul ettirmeye veya durumları kendinize göre ele almaya çalışacaksınız. Özellikle yaptığınız işleri görmezden gelen ve hakkınız olanı vermeyen kişilere karşı fevri konuşabilirsiniz. Bu dönemde yazışmalar, haberleşme, iletişim yoğun olabilir. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Yatırım, kredi gibi parayla alakalı işlerinizi gayet akıllı şekilde düzenleyebilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar, 30 Nisan saat 03:58 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, sadece kendiniz adına değil, bağlı bulunduğunuz grup, dernek, kişi ve alanlarda güçlü olma arzunuz ve tutkunuzu yükseltiyor. Zaten böyle bakılmasında yarar var. Çünkü kişisel olarak insan kendi dünyasında bir şeylerin arayışına girer, güce kavuşmak için her yolu dener, mücadele eder. Ancak bir toplumda yaşıyoruz. Başkalarıyla güçlü ilişkiler, ortaklıklar kurmak size daha fazla kazandırır. Burada önemli olan, hedef bilinciyle hareket etmenizdir. Sadece para kazanmak, sadece güce sahip olmak ve insanları etkilemek değil, başkalarının da hayatınızdaki öneminin farkında olmanızdır. Jüpiter-Akrep burcunda geriliyor. Bizim de araştırma, öğrenme, yatırım, ortaklaşa çalışma gibi konuları gözden geçirmemiz gerekiyor. Tam olarak bir karar vermek için Temmuz sonrası gayet olumlu. Dolunayın yöneticisi Mars, burcunuzda ilerleyecek. Bu size azim, görev ruhu, sağlamlık, güvenilir projeler kazandırıyor. Daha arzulu ve daha istekli olacaksınız. Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Sizin iletişim beceriniz iş ortamında öne çıkıyor. Sağlığınızla ilgili kontroller önemli. Kardeşleriniz veya ailenizin iş veya sağlıkla ilgili konuları da öne çıkıyor. Yeni tanıştığınız insanlara dikkat ediniz. Alacak-borç konularında gözünüz açık olsun. Demem o ki, bastığınız yeri bilirseniz, bu Dolunay olumlu yönde size ışık olur.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-25-26-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 1-14-15-21-22-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 17
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

Yeniay : 6-7-8-9
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 20-21-22
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

__________________
Bilirsin Sevgilim Bela Okuyamam ben , Allah belanı değil .. İmam selanı versin
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylıkburcyorumları, nisanayı, oğlakburcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nisan Ayında yay Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 1 31 Mart 2018 23:44
NİSAN ayında Akrep burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:57
Nisan Ayında Başak Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:49
Nisan Ayında Aslan Burcunda Neler Oluyor? Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:45
Nisan ayında Yengeç Burcunda Neler oluyor Funda Aylık Burç Yorumları 0 30 Mart 2018 07:42