IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2018, 17:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mayıs 2018 Aylık burçyorumları 'Boğa'




Boğa Burcu:

2018 Yılında Satürn’ün Oğlak burcuna geçmesiyle beraber birkaç yıl boyunca yüksek düşünce ve fikirlerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekecek, legal konularda mücadele ve sınırlamalarınızın da olacağını söylemeliyim. Bu yüzden başınızdan büyük işlere kalkışırsanız hukuksal sıkıntılar, eğitim zorlanmaları ve seyahat zorluklarıyla karşılaşmak söz konusu olabilir. Aynı zamanda uzaktaki akrabalarınızın hayatındaki sorumluluklar sizi de dolaylı olarak etkileyebilir. Partnerinizin kardeş ve akrabalarıyla olan ilişkilerinizde de sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu süreçte bakış açınızda dar görüşlü olmamaya çalışmalısınız. Ben her şekilde oldum düşüncesi size yanlış yaptırabilir. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artacak. Bir yandan da Satürn’den Güneş’inizin alacağı güzel açılarla attığınız adımların sizi desteklediğini ve geliştirdiğini göreceksiniz. Sorumlu, dikkatli ve düşünülerek atılan adımlar sizi büyütecek ve istediklerinizi karşınıza getirecek. Geleceğinizi oluşturuyorsunuz sevgili Boğalar, hazırlıklarınızı iyi tamamlayın.



2018 yılında Jüpiter’den alacağınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde fırsatlar sizinle olacak. Bekarsanız bu yıl evliliğe adım atabilir, ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız. Yine eşinizin hayatında güzel gelişmeler ve şanslar oluşabilir. Taşınmayı ve başka bir yere yerleşmeyi düşünüyorsanız hayat sizi destekleyecek. Ortaklaşa yapılacak işlerde önemli anlaşmalar, kontrat ve sözleşmeler devrede olabilir. Danışmanlığa dayalı işleriniz varsa bu sene başkalarına yol göstermekten ve yaptığınız işte popüler olmaktan mutluluk duyabilirsiniz.



Bu yıl 20-25 Nisan arasında doğan Boğalar, dramatik kişilik değişiklikleri, hayatlarının tam anlamıyla değişmesi, içlerindeki özgürlük ve farklılık isteğinin yoğunlaşmasıyla karşılaşabilirler. Değişik ve farklı olayların peşine düşmekten mutluluk duyabilirsiniz sevgili Boğalar… Eğer evliyseniz, sakin durmanız gereken bir süreç içinde olmanız gerekecek yoksa sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırabilirsiniz. Bu dönemde ortaya çıkan fikirler ve düşünceler çok işinize yarayabilir ama kalıcılığı çok uzun soluklu olmayacaktır. Bir anlamda hayatınızda aydınlamalar yaşayabilirsiniz.



Bu sene kariyer ve iş hayatınızda sizi daha az tanıyan çevrelerde etrafınızdaki insanlarla yapacağınız işlerinizde kalıcı sonuçlar yaratabilirsiniz. Değişik ve farklı fikirlerden yararlanacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde, legal konularda sorumlu hareket etmeye özen gösterin. 26 Haziran’dan sonra önemli girişimlerden uzak durun, bu dönem atılacak büyük adımlar fos çıkabilir ve uzun vadede sizi zorlayabilir. Yaz aylarında haziran sonundan, 27 Ağustos’a kadar işlerinizi rölantiye almalısınız. Yine 15 Şubat’taki Güneş tutulması ve 27 Temmuz’daki Ay tutulması kariyerinizi ve iş hayatınızı şekillendirebilir.

Bu yıl alacağınız güzel etkilerle evlilik, söz, nişan gibi oluşumlar gelecek sorumluklarınızı arttırabilir. Evliyseniz eşinizin hayatındaki güzel oluşumlar sizin hayatınızı da zenginleştirecek sevgili Boğalar. Özel hayatınıza 06 Ekim’den sonra dikkat etmelisiniz. Eski ilişkiler gündeme gelirken, var olan ilişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Evlilik, söz nişan işlerinizi 06 Ekim- 16 Kasım arasına denk getirmemeye çalışın.



Sağlık evinizin Yöneticisi Venüs gerilemesi, sağlıkla ilgili sıkıntıları karşınıza getirebilir. 06 Ekim- 15 Kasım arasında sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. 20 Mart’tan sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmalı, baş bölgenizi soğuk havalardan ve tehlikeli durumlardan korumalısınız. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz, isteksiz ruh haliniz bu dönem sizi zorlayabilir.

Eğitim alanlarınız 13 Temmuz’da oluşan Güneş tutulmasıyla daha da önem kazanacak. Yaz aylarından itibaren eğitim hayatınızda özellikle yurtdışı eğitim veya kurslarınızda, seminerlerinizde sorunlara açık olabilirsiniz. Bu sadece yaz dönemini kapsayabilir. Çok çalışarak, uğraşılarınızı arttırarak istediğiniz istikrarı ve başarıyı sağlayabilirsiniz.

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aylıkburcyorumları, boğaburcu, mayısayıboğaburcuyorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'KOÇ' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:22
BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumu - Mayıs 2017 Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2017 11:07
Boğa Burcu 2015 Mayıs Ayı Burç Yorumu - Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Flora Aylık Burç Yorumları 1 30 Nisan 2015 10:45
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:18