IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2018, 17:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'Aslan'




2018 yılında iş konularınıza, hizmet ve sağlık alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda da önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. İşinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Üzerinize almanız gereken sorumluluklarınızı ertelemeyin ve başkaları size dayatmadan, siz kendiniz ve yapacaklarınız için harekete geçin. İster isteyin, ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek, bu alanlarda sorumluluk üstlenmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymanız ve gerçekten istediğiniz işlere kanalize olmanız sevgili Aslanlar.



Bu yıl Jüpiter’den aldığınız etkilerle ev ve aile konularında güzel şanslar yakalayabilirsiniz.. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Kasım ayına kadar emlak alım, satım işlerinizden kazancınız yüksek olabilir. Elbette ki dikkatli olmanız gereken tarihleriniz olacak ama bir yandan da kendinizi bir evin borcu altına girmekten alıkoyamayacaksınız.



Aileniz ve onlarla geçirilecek zamanlar aradığınız o içsel huzurun en verimli anlarını temsil edecek. Ailenizi ve yuvanızı genişletmek, geliştirmek ve kimliğinizi bu alanlarda ortaya koymak isteyeceksiniz.



15 Mayıs itibarıyla Uranüs sizin kariyer ve iş alanlarınıza geçiyor. Kasım ayına kadar Temmuz sonu doğumlu Aslanlar ve Yükselenleri ilk derecelerde bulunan Aslanlar, kariyer ve iş alanlarında önemli değişimlere maruz kalabilirler. Böyle bir dönemde oluşan olaylara çabuk tepkiler vereceğiniz, isyankarlıkla hareket edeceğiniz bu enerjiyi olumlu kullanmalı, ani tepkilerden kendinizi uzak tutmalısınız. İşinize ve kariyerinize bakış açınızı değiştirmeniz gerekecek. Olan olaylarda kariyer hayatınıza sıkı sıkıya tutunmak yerine, bu değişimlere göre hareket etmeye çalışın. Ne kadar esnek olursanız, bu dönemi o kadar rahat atlatırsınız.

Bu sene iş, hizmet hayatınızda Satürn size önemli deneyimler öğretirken, iş hayatınızda bazı insanlarla, çevrelerle aranıza mesafeler koyabilirsiniz sevgili Aslanlar. 06 Ekim’de başlayan Venüs gerilemesinde kariyer ve iş alanlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız.



Bu sene Aslan-Kova hattında oluşan Tutulmalarla ilişkilerinizin ve evliliğinizin yeniden şekillendiğini görebilirsiniz. 15 Şubat tutulması, 27 Temmuz ay tutulması evlilik ve ikili ilişkilerinizde önemli kararları hızlandırabilir. Evliliğe adım atmak, yuva kurmak için uygun bir yıl içindesiniz. Evliliğiniz bazı testlerden geçiyorsa aile hayatınızda Jüpiter’in dolaşması sizi olası sıkıntılardan kurtarabilir.



Satürn’ün sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlamasıyla beraber sağlığınızda bazı sıkıntılar, kronik hastalıklar ve sorunlar oluşabilir. Bu sene özellikle beslenmenize, alışkanlıklarınıza çok dikkat etmeli, tarzınızda değişikliklere gitmelisiniz. Güzel bir beslenme programı içine girmeniz, diyet uygulamalarında bulunmanız, spor yapmanız ve endişelerden arınmanız bu süreci sorunsuz geçirmenize neden olabilir.

__________________
Bilirsin Sevgilim Bela Okuyamam ben , Allah belanı değil .. İmam selanı versin
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslanburcu, aylıkburcyorumları, mayısayındaaslanburcununelerbekliyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'Yengeç' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:26
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'İkizler' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:24
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'KOÇ' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:22
Kasım 2017 Aylık Burç Yorumları, ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Kasım 2017 12:11
2014 Mayıs Ayı Burç Yorumları, Mayıs 2014 Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu Elysian Aylık Burç Yorumları 0 01 Mayıs 2014 07:31