IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Funda

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2018, 17:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'Akrep'




Jüpiter size inanılmaz şanslar verecek. Kim ve ne olduğunuzu görecek, kendinizi iyi tanıyacak, neler başarabileceğinizi anlayacaksınız. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. Öğrenme ve deneyim kazanmanın bir parçası olan bu süreçte, insanlardan ve kaynaklarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz. 12 yılda bir gelen ve önünüzdeki 12 yılın konu ve olaylarını belirleyecek olan bu dönemde, şansın ayağınıza gelmesini beklemeyin. Kafanızda kurduğunuz, oluşturduğunuz plan ve projeleriniz varsa harekete geçin, uğraşın, yeni insanlarla tanışın, farklı yerlerde bulunun. Ya da eğitiminize önem vererek, kendinizi geliştirin. Eksik olduğunuz bir alan varsa onu tamamlayın. Siz kendiniz için bir şeyler yaptıkça hayat da size karşılığını en güzel şekilde verecek sevgili Akrepler…



Geleceğiniz adına şansla hareket edeceğiniz olan bu yılda yakın çevre sorumluluklarınız sizi biraz olsun bunaltabilir. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki dönüşümler ve testler yüzünden hayatı biraz daha dar algılamanız mümkün. İşte tam da bu noktada Jüpiter’den alacağınız desteklerle hayatınızı yeniden yapılandırabilir, sorunları çok fazla gözünüzde büyütmeyebilirsiniz.



2018 yılında satış, reklam, pazarlama, bilişim, basın yayın, teknoloji, ulaşım, iletişim işlerinizde önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Bu alanlarınızda kontrollü ve biraz da sistemli ilerlemek önemli olacak. Eğer sorumluluklarınızı iyi üstlenir, disiplinli bir şekilde girişimlerinizi gerçekleştirirseniz bu sene sizi kimse tutamaz sevgili Akrepler.

Bu yıl Mayıs ayının ortasında Uranüs sizin ev ve aile hayatınızı etkileyecek sevgili Yükselen Akrepler. Mayıs ortasından Kasım ayına kadar aile hayatınızda, yuvanızda ve ailenizin hayatında önemli değişikliklere, beklenmedik gelişmelere açık olmalı, ailenizle olan sürtüşmelerinize dikkat etmelisiniz. 23-24-25-26-27 Ekim doğumlu bir Akrepseniz, Uranüs’ten alacağınız karşıt açıyla ilişkilerinizde farklı ve sıradışı davranabilirsiniz. Sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. 16 Mayıs- 19 eylül tarihleri civarına bu anlamda çok dikkat edin.

Yaz aylarında aile alanlarınızda gerileyen Mars Ağustos ortasına kadar sorunları hayatınıza taşısa bile Jüpiterden alacağınız güzel etkileşimlerle bu yıl ilişkilerden yana şanslı olacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa bu yıl fırsatlar size uzun vadeli bir ilişkinin kapısını açabilir.

Bu sene Jüpiter sağlığınızla ilgili konularda size göz kırpıyor. Kendinizle olan bağlantınız kuvvetli olacak yalnız kötü alışkanlıklarınız varsa daha önceki dönemlerde kendinize iyi bakmadıysanız önce bazı sıkıntıların büyüdüğünü görebilirsiniz. 09 Mart-10 Temmuz tarihleri arasında sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Yine yaz döneminde Haziran sonunda devreye giren Mars gerilemesinde sağlığınızın üzerine düşün.

Satürn’ün ilk, orta, lise alanlarınızda bulunması sıkı bir çalışma hayatına entegre olmanız gerektiğini gösteriyor sevgili Öğrenci Akrepler. Bazı konuları öğrenmekte zorlanabilir, sevdiğiniz derslerinizle aranıza mesafe koyabilirsiniz ama disiplinli olur, gereken azmi gösterirseniz çok büyük başarılar sizi bekliyor.

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akrepburcu, aylıkburcyorumları, mayıstaakrepburcununelerbekliyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'Terazi' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:30
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'Aslan' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:27
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'Yengeç' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:26
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'İkizler' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:24
Mayıs 2018 Aylık Burç yorumları 'KOÇ' Funda Aylık Burç Yorumları 0 28 Nisan 2018 17:22